Matkasänkyyn pinniksestä?

  • Viestiketjun aloittaja Ellamaaria
  • Ensimmäinen viesti
Ellamaaria
Kuulostaako typerältä? Tyttö 11 kk pyörii niin paljon pinniksessä (pää kolisee laitoihin ja tyttö löytyy milloin mitenkin päin sängystä...), joka on vähän normaalikokoista pinnistä pienempi kun on niin vanha. Eli voisiko ajatella, että nukkuisi matkasängyssä ennen "oikeaan" sänkyyn siirtoa? Matkasänky kun on paljon suurempi...Tietysti sinne pitää laittaa parempi patja jne.
Onko kellään tämmöisestä kokemusta? Kiitos!
 
tantsu80
meijän kuopus nukkuu matkasängyssä. Paksumpi patja toki laitettiin. Hyvin unettaa poikaa siinä.

Mustakin se tuntu alussa aika höpöltä siirtää hänet siihen,mutta meni ajatus ohi. Hyviä kokemuksia siis meillä tuosta.
 
Meillä tytöllä on pinniksessä sellainen pinnasuoja, joka kiertää koko sängyn. Eipä pää kolisi pinnoihin, kun neiti pyörii ja hyörii unissaan. Mummolassa tyttö nukkuu aina matkasängyssä enkä ole huomannut siinä mitään vaikutuksia uniin.
 
Meillä on poika 1v. nukkunut matkasängyssä jo monta kuukautta, repi vaan pinnasängystä ne pehmusteet reunoilta ja kolautteli itseään pinnoihin. Meillä pinnasängyssä ollut patja kävi matkasänkyyn, joten pojan on varmaan ihan hyvä nukkua siinä =)
 
Meillä oli aikanaan sama tilanne. Vaikka oli pinnasängyssä suojat niin poika oli niin kova pyörimään, että kolisteli itsensä aina hereille niihin pinnoihin. Siirrettiin nukkumaan matkasänkyyn jonka "seinät" antaa periksi. Vaihdettiin vaan oikea patja siihen ja sen jälkeen meillä nukuttiinkin sitten hyvin.
 

Yhteistyössä