Matkarattaat, joissa vois nukkua päikyt?

Haluaisin jo siirtyä vaunuista matkiksiin. Olis niiiiin paljon kevyempää ja helpompaa kulkea kävellen ja autolla. Asumme melkein maalla joten talvella täytyy päästä lumessa ja sohjossa, autoon kasaaminen pitäisi olla näppärää, rattaisissa voisi nukkua (tyttö nukkuu ed. kahdet päiväunet eikä nukahda sänkyyn), valjaat EHDOTTOMAT, sadesuoja, hyttysverkko yms. olis hyvät. Mitä matkiksia suosittelette?

ma-mi ja Kukkis 10 päivää vajaa 1vee :eek:


PS: Vaunut myydään pois kun enempää lapsia emme saa.
 
Meille ostettiin just tällä viikolla Brio Racet, niissä kunnon renkaat ja selkänoja menee kuitenkin tarpeeksi makuuasentoon että niissä voi nukkua. Tavalliset matkarattaat huonoja talvella, sen takia kun eivät kulje lumessa. Meillä meni myyntiin tavalliset kuomurattaat sekä kohta matkarattaat.
 
Meillä on Gracon Miraget, ihan perusrattaat. Selkänoja menee makuuasentoon ja noissa nukkuu vielä meidän 1,5 vuotiaskin satunnaisesti jos jossain reissussa ollaan. Jalat sieltä kyllä roikkuu alaspäin, mutta ei tunnu haittaavan.
 
Ammattilainen
Meillä on kans Gracon perusrattaat. Niitä on käytetty päivittäin siitä asti kun esikoinen oli 6 kk. Niissä saa sen mukitelineen siihen vähän alemmas, niin muksu voi nostaa jalat siihen päälle. Meillä 2,5 veekin nukkuu vielä joskus päikkärit niissä.
 

Yhteistyössä