Masuvaivat iltaisin/öisin

Onko kellään mitään keinoja, tai neuvoja miten saisi 5 viikkoisen lopettamaan hysteerisen itkun?

Mittasin jo kuumeenkin kun ajattelin että onko tullut kipeäksi, mutta mittari näytti 37,2 (pyllystä mitattuna)

Masuvaivoja ilmeisesti itkee, ja itkee niitä yleensä vain iltaisin/öisin, ja nukkumaan yleensä päästään kun saa masun tyhjäksi ilmasta.. onko keinoja millä sen saisi nopeammin pois masusta, kun olemme nyt viikon päässeet nukkumaan ensimmäisen kerran vasta klo 03-04.
Masuvaivoja aiheuttaa varmasti tissimaito joka tulee tältä äidiltä vähän vauhdilla, eli kärsitään osittain ns. suihkutissi ongelmasta.. Vauva nielee maitoa ja ilmaa paljon ja vauhdilla, vaikka ote on oikea.

Päivisin toki nukkuu hyvin (malttaa ilmeisesti syödä rauhallisemmin), mutta kun joskus pitäisi tehdä niitä aikuisten asioita, siivota, käydä kaupassa, tehdä ruokaa tms. niin ettei aina voi nukkua lapsen tahtisesti..

Isot kiitokset jo valmiiksi vastauksista, jotka vähän väsynyt äiti ottaa mielellään vastaan.
 
meillä itkut oli allergiaa
Kokeile olla esim. ilman maitotuotteita. Meillä vaivoja aiheutti maitoallergia. Lisäksi liika kahvi, mausteiset ruuat, pähkinät ja mantelit. Meillä yksi jugurtti pilasi pari vuorokautta, unet ja elämä meni ranttaliksi. Onneksi vihdoin huomasin että ratkaisu oli maidoton ruokavalio..
 
en käytä maitoa lainkaan, joten tästä tuskin on kyse. Kahvia en ole juonut vuosiin, mausteisia ruokia ei oma vatsani kestä, pähkinöitä enkä manteleita syö. ja siis jos käytän maitoa niin käytän sitä laktoosittomana..
Tosin hän saa Disflatyl tippoja ja Jekovit tippoja päivittäin.
Vaikuttaisikohan ne..
Disflatylia on saanut nyt pikkasen yli viikon ja suunnilleen muuten saman verran on kestänyt nää vaivat, vaikka välissä oli yksin hyväkin yö, jolloin nukkui melko hyvin.
 

Yhteistyössä