MASPALOMAS, Kanariansaaret

Heh, matkalla saa käydä silloin kun se perheelle sopii. Jos asia ei sovi koululle, niin he eivät varmaankaan myöntäisi lomaa :whistle:. Ei mun koulunkäynti koskaan kärsinyt siitä, että reissattiin myös kouluaikana.

Maspalomas on tuttu paikka, viime reissusta on tosin jo kymmenisen vuotta aikaa. Silloin siellä oli ainakin huvipuisto ja vesipuisto. Onhan saarella vaikka mitä muutakin :). Tammikuussa ei välttämättä ole kovin kuuma, minun tammikuisella reissullani oli päivisin ihan shortsikelit mutta öisin kylmä, sadetta ei sille viikolle osunut vaikka Kanarialla talvisin voi sadettakin olla.

Sellainen peruskiva lomakohde, ei kulttuuripläjäys mutta uima-altaita, ostoksia, ravintoloita, huvituksia ja etenkin hiekkarantaa riittää :). Rakastan Maspalomasin dyynejä!
 
Ilmasta en tiedä, kun me olitiin muistaakseni marraskuussa.. Silloin sattui huono viikko, oli suht viileää ja sateista. Se on kyllä aika harvinaista siellä.

Meillä oli 7- ja 8- vuotiaat mukana ja heille kyllä riitti tekemistä. Kävelymatkan päässä on pieni huvipuisto, keilahalli ja pieni ostoskeskus (sen edustallla oli ainakin silloin sellaisia isoja trampoliineja jossa hypittiin valjaissa) . Lähellä on myös vesipuisto ja se papukaijapuisto. Inglesiin pääsee helposti taksilla, jossa iso ostoskeskus (jumbo). Siellä myös lapsille paljon nähtävää ja koettavaa. Mukava paikka, vaikka ihmiset/asiakaspalvelu siellä onkin aika syvältä..

Ja tuohon Juupsin kommenttiin ihan vaan sen verran että kaikilla ei ole mahdollisuuksia pitää lomaa koulujen loma-aikoina. Ja meillä ainakin saa helposti koulusta vapaata. Poissaoloja ei muuten paljon ole ja koulu sujuu hyvin ja läksyt tehdään myös lomalla.
 

Yhteistyössä