Maria (vihreät) on taas puhunut ihan pehmosia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Iltasanomista:

"Esimerkiksi pitkäaikainen kansaedustaja Olavi Ala-Nissilä (kesk) puuttui Ohisalon twiittiketjussa juuri tähän:

– Ahon hallituksen aikana ei tehty perusturvaleikkauksia mutta Lipposen hallituksen aikana, joissa Vihreät oli mukana, kyllä tehtiin. Ahon hallituksen aikana kaikesta huolimatta panostettiin vahvasti tutkimukseen ja osaamiseen lisää tiukassa raossa."
 
Helsingissä on merkkejä Venäjän suorittamasta valmistelutoiminnasta jopa mahdollista miehitystä varten. Venäläiset värväävät Suomenvenäläisiä ja Suomalaisia toimintaan , joka voi tähdätä jopa miehitykseen. Nimien kerääjiä liikkuu varsinkin Helsingissä keräämässä mielipiteitä Venäjänmielisiltä henkilöiltä. Toiminta on härskiä eikä keinoja kaihdeta. Huumeet ovat yksi keino Venäjämielistämisessä. Psykedeelisillä huumeilla muunnellaan ihmisen mieltä. Näitä huumeita voi saada elimistöönsä jopa työpaikalla, Hyväntekeväisyysjärjestöt ja puhelinmyynnin työpaikat ovat riskialttiita tässä mielessä. Myös metalli ja rakennusalan yritykset ovat vaarallisia. Venäläisomisteisen yrityksen tunnistaa Suomessa siitä, että työehtosopimuksia ei välttämättä kunnioiteta ja palkat ovat alan keskitasoa pienemmät. Nimi voi yrityksellä silti olla Suomalainen ja omistajat sekä esimiehet ja jopa koko henkilökunta voivat esiintyä Suomalaisilla nimillä.
Näitä huumauksia joilla mieltä pyritään muokkaamaan voi tapahtua muuallakin. Helsingissä kapakat ovat vaarallisia paikkoja, jopa tarjoilija tiskin takaa voi sekoittaa drinkkiin aineita. Tätä tapahtuu erityisesti Kalliossa.
Suomenvenäläisten luona vieraileminen voi myös olla erityisen vaarallista tässä mielessä. Toiminta näyttää keskittyvän erityisesti pääkaupunkiseudulle.
Psykedeeliset huumeet muokkaavat mieltä tavalla jota kohde ei välttämättä huomaa. Ihminen, joka ei tunne aineiden vaikutuksia ei edes huomaa välttämättä olevansa pilvessä. Joskus aineet vievät kohteen muistin eikä toivottua vaikutusta saavuteta. Psykedeelejä käytetään samaan tapaan kuin hipit käyttivät niitä aikanaan tajunnan muokkaamiseen. Varma keino suojautua näiden aineiden tajunnan muokkaavaa vaikutusta vastaan on pitää kiinni lujasti vanhoista mielipiteistään. Tällöin ne vain vahvistuvat entisestä. Kuinka paljon toimintaa tapahtuu muualla maassa olisi syytä kartoittaa. Tällaisia "öljymiehiä" käytettiin apuna myös Krimin valloituksessa muokattaessa Ukrainalaisten mielipiteitä.
 
Kovin kummallista on, että köyhyystutkijalle ei koskaan ole selvinnyt, millaisissa taloudellisissa vaikeuksissa Suomi oli 90-luvun alkupuolella? Luulisi köyhyystutkijaa kiinnostavan myös köyhyyden syyt.
Ohisalon ulostulo kertoo myös pelottavaa hänen taloudellisesta osaamisestaan: kaikki ongelmat ratkaistaan ottamalla lisää lainaa! Todellinen pikavippinuorten ihanneministeri.
 
vierailija
Ministeri Ohisalo (vihreät) vääristelee historiaa.

 
Suomalaisen äärivasemmistotyperyksen ajatusmaailmaan kuuluu kuvitella, että Neuvostoliitto nousee uudelleen jaloilleen. He ovat helppoja kohteita näille öljyilijöille. Tällainen vasemmistobimbo voi kuvitella, että avaamalla ovet Venäläismiehitykselle olot muka Suomessa paranisivat. Öljyilijä on voinut istuttaa hänen päähänsä ajatuksen, että Venäjällä muka olot olisivat Suomen luokkaa kaikissa väestöryhmissä ja ansiotaso jopa parempi kuin Suomessa. Onneksi näin hörhö yksilö edustaa Suomessa vähemmistöä. Tämä hörhöiljä voi kuvitella miehityksen ja kriisitilanteen päätteeksi tapahtuvan kommunistisen vallankumouksen, tällaisia henkilöitä kai löytynee eniten vanhoista äärivasemmistoaktiiviesta joille on jäänyt jo 1960-70 luvuilta trippi päälle. He kuitenkin kylvävät ajatusmaailmaansa nuorempaankin polveen ja hulluja kyllä löytyy kapakoiden pöydistä liiaksikin. Näiden vanhojen kaheleiden työpaikka on usein joku hyväntekeväisyysjärjestö.
 

Yhteistyössä