Mansikkaluomi

Tytölläni 1-v on mansikkaluomi kasvoissa.Lääkärit ovat arvelleet sen vaalenevan ja pienentyvän leikki-iässä,muutoin se laser-leikkauksella voidaan poistaa.Kertokaapas kokemuksia mansikkaluomesta,kuinka ne ovat kadonneet itsestään,vai onko tarvinnut leikkausta?
 
Meidän 2-vuotiaalla on yksi luomi päässä (ei näy hiusten alta) ja toinen kyljessä. Molemmat on vaalentuneet, mutta eivät pienentyneet kooltaan. Itselläni oli lapsena mansikkaluomi jalassa. Se hävisi kuulemma kokonaan melko pian. Yksi luomi mulla oli rinnassa ja se vaaleni aina 10 ikävuoteen saakka. Sen poistamista harkittiin, mutta kun se tosiaan siitä sitten melkein hävisi, ei ryhdytty toimenpiteisiin. Nyt sitä ei enää huomaa, mutta tietty "merkki" on yhä jäljellä.
 
sipuli
Mulla on mansikkaluomi kyljessä,sanottiin että häviää siihen ja siihen mennessä,ja aina vaan siihen ja siihen mennessä mutta siinähän tuo edelleen möllöttää :D
 
satuliini77
moi!tytölläni oli syntyessään aivai sydämmen muotoiten lmansikkaluomi vasemassa poskessa.monet kerrat mummot päivittelivät et minkä takia tytölle on laitettu tarraposkeen =) nyt tyttö 4vuotta ja luomi hävinnyt.
 
Äitskäläinen
Meidän tytöllä on mansikkaluomi alahuulessa ja monet kerrat on kysytty et mikä siihen on käynyt. Nyt tyttö on 5v ja luomi on saman värinen huulen kanssa mutta edelleen koholla.
 
-F-
Meillä tytöllä kasvoi kasvoille suuri mansikkaluomi. Se oli todella suuri ja huomiotaherättävä. Noin 2,5 cm levyinen ja koholla samanverran. Sitä ei kuitenkaan lähdetty poistattamaan, lääkärin mukaan kasvoihin olisi jäänyt arpi. Nyt, kun tyttö on 5v luomi on lähes poistunut. Se on lähes normaalin ihon värinen eikä ollenkaan enää koholla. Aika on siis tehnyt tehtävänsä tässä tapauksessa. =)
 
ritti
Ystäväni tytöllä oli mansikkaluomi poskessa ja päälaella. leikkausta harkittiin, mutta onneksi siihen ei hänen tapauksessaan ryhdytty. Tyttö on nyt 4,5 v ja molemmat luomet ovat pienentyneet ettei niitä enää vieras huomaa.
 

Yhteistyössä