Mansikkaluomen "kuoleminen"

Minkä näköiseksi mansikkaluomi menee "kuollessaan"? Eli kokemuksia kaivataan.

Meillä tytöllä on isohko, kohollaan oleva mansikkaluomi käsivarressa. Nyt luomi on alkanut harmaantua ja tavallaan arpeutua. Mietinkin, että onko muutos vakavaa vai alkaako luomi kuolla. Neuvolalääkäri ei osannut sanoa asiaan mitään.
 
Kun luomi rupeaa vaalentumaan/harmaantumaan niin se on merkki siitä,että se rupeaa katoamaan.Ei siis ole mikään huono juttu vaan päinvastoin hyvä.

Jos siihen oikein kunnon rupea tulee niin silloin se on voinut rikkoontua ja voi tulehtua.
 
kummitytölläni oli koholla oleva, kirkkaanpunainen, melko iso mansikkaluomi käsivarressaan. Nyt on 17v eikä luomea näy liki olleskaan. Kun näytetään ja tietää mitä koettaa katsoa, näkyy aivan himmeä läntti. Pikkuhiljaa vaaleni ainakin hänen kohdallaan.
 
Meidän tytöllä on kasvoissa mansikka, ja aluksi oli n. peukalonpään kokoinen, nyt ikää on 2 v 5 kk ja luomi vaalentunut paljon ja siihen on alkanut tulla pieniä lovia reunoille. Eli häviämässä on.
Isoissa luomissa se vain kestää aikansa, näin olen kuullut.

Toinen luomi on rinnassa ja vasta kävimme näyttämässä lääkärille näitä. En ollut aikaisemmin huomannut mitään vaalenemisen merkkejä rinnan luomessa, nyt kun sitä katsoin se oli myös alkanut jonkin verran "harmaantua". Joten eiköhän nuo siitä ajan mittaan lähde.

Neuvolalääkäri oli konsultoinnut ihotautilääkäriä, ja hän oli sanonut et jos ei kouluikään mennessä ole pois nämä luomet, niin sitten harkitaan ja toteutetaankin varmaan laserhoito tai joku muu hoito.
 

Yhteistyössä