makaronisalaatista kysyttävää viisaammilta

  • Viestiketjun aloittaja kokkinen
  • Ensimmäinen viesti
Tekisin samana päivänä, muutama tunti ennen tarjoilua että ehtii maustua mutta kasvikset eivät lötkähdä.

Toinen kysymys sitten onkin että miksi kukaan tekisi makaronipohjaista salaattia, kylmä pasta on kamalaa.
 
tämä ap
kas kuinka arvasinkaan tämän vastausten tason :) kiitos av-mamma ettet pettänyt odotuksiani.

ja kiitos vinkistä tiibii, miten en itse tuota ajatellutkaan yhtenä vaihtoehtona. tai sitten teen toisen edellisenä päivänä ja toisen samana, en vaan haluaisi kamalaa kiirettä sinä päivänä kun noita tarvitaan.
 
Nap
Edellisenä päivänä muuten, mutta kastike muutama tunti ennen tarjoilua.

Ihan sillä, että maut ehtii kunnolla tasaantua, majoneesipohjainen kastike sitten saa sen pari tuntia vetäytyä
 
"jonna"
Riippuen ehkä vähän salaatin tyypistä. Tarjoilupäivänä tekisin sellasen missä on vihreetä salaattia, kurkkua, tomaattia (vettyy koko salaatti nopeasti)
Mut sit taas sellasen meetvursti, suolakurkku, herne-maissi-paprika mössön voisin tehdä jo edellisenä päivänä. Mutta kuivuu/kovettuu helposti yön aikan, nii samoin kuin Tiibii sanoi, nii se kastike kannattaa lisätä vasta tarjoilupäivänä
 
tämä ap
ei ole mitään vihersalaattia makaronilla nämä ;) vaan ihan ehtaa kinkkumakaroni ja kanamakaronisalaattia. joten taidan taidan ainakin tuon kinkkujutun tehdä ed. päivänä, lisään sitten vaan sörsselin. ja kanat paistan valmiiksi tuohon toiseen ja tekaisen sen sitten samana päivänä muuten.
 
Nap
[QUOTE="jonna";30697875]Mutta kuivuu/kovettuu helposti yön aikan, [/QUOTE]

Eihän kuivu, ainakaan noi salaatit mitä minä olen tehnyt (makaronia, omenaa, kurkkua, suolakurkkua jne). Sekoittelee vaan kunnolla keskenään ja jos ei ole kannellinen kulho käytössä, niin kelmua / folioo ja varsin hyvänä, mehukkaana pysyy.
 
"av-mamma"
Alkuperäinen kirjoittaja tämä ap;30697892:
ei ole mitään vihersalaattia makaronilla nämä ;) vaan ihan ehtaa kinkkumakaroni ja kanamakaronisalaattia. joten taidan taidan ainakin tuon kinkkujutun tehdä ed. päivänä, lisään sitten vaan sörsselin. ja kanat paistan valmiiksi tuohon toiseen ja tekaisen sen sitten samana päivänä muuten.
Jos olisin sun vieras niin en kyllä tollasta paskaa söis.
 
Alkuperäinen kirjoittaja tämä ap;30697892:
ei ole mitään vihersalaattia makaronilla nämä ;) vaan ihan ehtaa kinkkumakaroni ja kanamakaronisalaattia. joten taidan taidan ainakin tuon kinkkujutun tehdä ed. päivänä, lisään sitten vaan sörsselin. ja kanat paistan valmiiksi tuohon toiseen ja tekaisen sen sitten samana päivänä muuten.
"salaattia" :D Mutta juu, eiköhän kyseiset "salaatit" voi tehdä jo edellisenä päivänä.
 
Viimeksi muokattu:
tämä ap
saat dipt rauhassa viilata pilkkua ja av-mamma voi vittuilla :) tuollaiset vastaukset olivat se toinen syy miksi tämän avauksen tänne laitoin ;) onneksi sain myös vinkkiä kysymykseeni, kiitos. tällä kertaa tarvitaan mm. tälläistä syömistä :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja tämä ap;30697917:
saat dipt rauhassa viilata pilkkua ja av-mamma voi vittuilla :) tuollaiset vastaukset olivat se toinen syy miksi tämän avauksen tänne laitoin ;) onneksi sain myös vinkkiä kysymykseeni, kiitos. tällä kertaa tarvitaan mm. tälläistä syömistä :)
Älä nyt vedä hernemaissipaprikaa nenään kuitenkaan :whistle:
 
laaman nöyhtä
Juuri noin niinkuin päätön sanoi.
Ja mikä ameeba loisii näiden mukahauskojen nälvijöiden aivoissa??? Jos on aivan selkeä KYSYMYS makaroonisalaatista niin on ihan pakko tulla kirjoittelemaan "hyipaskaamakarooniakylmäähyihelvettiensyö".
Eikö pääse pätemään kotona?
 
  • Tykkää
Reactions: päätön

Yhteistyössä