Makaronilaatikko koskenlaskijajuustolla

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ...
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Ei tarvii lämmittää. Koskenlaskijaa vaan palasia joukkoon ja maitoa niin että makaronit peittyy. Mä käytän levittyvää Koskenlaskijaa, on helpompi laittaa ja sulaa paremmin. Voi toki vähän lirauttaa kermaakin. Sitten vaan tunniks uuniin ja nam =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja ...:
Siinä kaverin ohjeessa muuten makaronitkin tais olla raakoja!!! Voiko olla niin?

Itse olen aina keittänyt makaronit, mutta olen ystävän luona syönyt broileri-makaronivuokaa, johon hän laittoi makaronit raakoina. Hyvää tuli!
 
Minä laitan makaronilaatikkooni sekä munamaidon, että Koskenlaskijaa nokareina. Kyllä se sinne sulaa se juustokin.
En voi enää kuvitellakaan tekeväni ilman Koskenlaskijaa, sen verran hyvää siitä tulee. Tosin en mä kyllä koko pakettia sinne laita, vähempikin riittää.
 

Yhteistyössä