karsee maku vaan jäi tuosta suuhun. Suklaalevyä säilytin ennen aina jääkaapissa, jos alkoi tekemään mieli niin se meni kyllä sit kaikki kerrallaan, sitä vaaraa ei tuossa ainakaan ole
sit kun säilyttää huoneenlämmössä niin on ihanan pehmeää vielä
Tosi nopea ja lapsiltakin luonnistuva itse tehty suklaa (sopi myös kaverin suklaa-allergiselle lapselle, joka oli ihan otettu) on pelastus makean nälkään meidän perheessä. Eikä ole lisäaineita tai mitään turhaa. On vaan niin hyvää, että osa menee suuhun jo tekovaiheessa, eli tarkkana saa olla ettei tuu puputettua liikaa. Ohjeen löysin täältä http://www.ruokamenot.fi/reseptit/viikonlopunherkkureseptit/206-tee-itse-suklaata. Kandee kokeilla myös esim jädeannoksen koristeena.