Maistuisiko?

Maistuisiko?

  • Kyllä :p

    Ääniä: 7 43,8%
  • Ei :x

    Ääniä: 10 62,5%

  • Äänestäjiä yhteensä
    16
"Sirkkeli"
siis... Eiks tossa ole pihviä? Kananmuna piis, pihvi tilalle. Sinappia ja ketsuppia. Sitten ainakin maistuis. En nyt osaa äänestää. En ole ikinä syönyt hampparia, missä on kananmunaa. Tai muutakaan munaa.
 
On siinä kaks jauhelihapihviäkin.

[QUOTE="Sirkkeli";29918416]siis... Eiks tossa ole pihviä? Kananmuna piis, pihvi tilalle. Sinappia ja ketsuppia. Sitten ainakin maistuis. En nyt osaa äänestää. En ole ikinä syönyt hampparia, missä on kananmunaa. Tai muutakaan munaa.[/QUOTE]
 
"Sirkkeli"
No ei näkynyt vastaus. Joo, eli jos siinä on pihvejä, niin mulkku pois ja hamppari on täydellinen. Nuorena söin aina kännittelyn välissä ananashampparin. Ihan ehdoton suosikki. Luulin, että ne niitä ei saa enää, kun grillikiskojakaan ei hirveästi enää ole. Ainakaan meidän surkeassa kaupungissa.
 
"On siinä kaks jauhelihapihviäkin.

[QUOTE="Sirkkeli";29918416]siis... Eiks tossa ole pihviä? Kananmuna piis, pihvi tilalle. Sinappia ja ketsuppia. Sitten ainakin maistuis. En nyt osaa äänestää. En ole ikinä syönyt hampparia, missä on kananmunaa. Tai muutakaan munaa.[/QUOTE]"

[QUOTE="Sirkkeli";29918449]No ei näkynyt vastaus. Joo, eli jos siinä on pihvejä, niin mulkku pois ja hamppari on täydellinen. Nuorena söin aina kännittelyn välissä ananashampparin. Ihan ehdoton suosikki. Luulin, että ne niitä ei saa enää, kun grillikiskojakaan ei hirveästi enää ole. Ainakaan meidän surkeassa kaupungissa.[/QUOTE]
 
"Sirkkeli"
Joo, siis kylä mä sun vastauksen näin, mutta en omaani. rupean vissiin olemaan kännissä. Luulin, että ananashampparit ja grillikiskat jäi sinne 80-90 -luvulle. Meillä on omasa kaupungissa aika surkea tilenna näissä.Pizzeriat ja ketjut(Coffee House, Mäkkärit, Heset, Subwayt ovat ottaneet asiakkaat.
 
Oulussa vielä riittää grillikiskoja, onneksi :p

[QUOTE="Sirkkeli";29918471]Joo, siis kylä mä sun vastauksen näin, mutta en omaani. rupean vissiin olemaan kännissä. Luulin, että ananashampparit ja grillikiskat jäi sinne 80-90 -luvulle. Meillä on omasa kaupungissa aika surkea tilenna näissä.Pizzeriat ja ketjut(Coffee House, Mäkkärit, Heset, Subwayt ovat ottaneet asiakkaat.[/QUOTE]
 
"Sirkkeli"
Alkuperäinen kirjoittaja Rätti Väsynyt;29918495:
Oulussa vielä riittää grillikiskoja, onneksi :p
No hyvä, että siellä ylhäällä ei ole vielä nämä ketjut vallanneet kaiken. Meillä täällä etelässä), on niin hemmetin coolia, kun menet jonnekin Coffee Houseen. On niin pirun kallis, että mulla ei ole varaa käydä edes kahtomassa, että paljon mahtais maksaa tavallinen kahvi. Tosin en ole varma, saako enää mistään tavallista kahviakaan.
 

Yhteistyössä