Maikkarik Mari Karppinen Suomen parhaita toimittajia

Vierailija
Mielestäni Mari Karppinen on erinomainen amerikan kirjeenvaihataja toimittaja MTV uutisissa. Paljon parempi kuin YLEn toimittajat.

Muutenkin Maikkarin USA uutisointi on parempaa. Toimittaja ei paasaa omia patoutumiaan vaan kertoo mitä Jenkeissä tapahtuu ja siellä ollaan asioista mieltä. Silloin kun Karppinen antaa oman analyysinsä asioihin pyrkii hän ja onnistuukin tekemään sen fiksusti ottamalla esim presidentti kamppailussa sen enempää demokraattien kuin republikaanien.

Teki myös erinomaisen dokkarin viimevaalien aikaan.
 
vierailija
On hyvä mutta nätti nainen meni hukkaan menemällä naimisiin naisen kanssa 😢
Hukkaan keneltä?

Maailma on karupaikka, jossa kaikille ei riitä sopivaa. Sitten on heitä joille ottajia on vaikka kuinka ja moni ottaakin. Se jolle on kuinka ei aina osaa arvostaa ja se on sitten poisaa muilta, koska sama henkilö (suokupuolesta riippumatta) on aina kalastelemassa uutta.

Hyvä vain kun ihmiset löytävät rakkauden, kunhan osaavat arvostaa sitä ennen kuin ryntäävät lapsipuuhiin tai vaikkeivat ryntäiskään.

Jokainen elää tavallaan, mutta moni suhde jää syntymättä, koska: En luettele kaikkia syitä edellisten lisäksi, mutta haitaksi on myös se millaista kuvaa mm miehistä luodaan. Vaara vaanii jokaisen miehen kohdalla. Joopa joo.
 

Yhteistyössä