Maidonkorvikkeeksi kahviin mitä kermaa?

  • Viestiketjun aloittaja maitokahvia..
  • Ensimmäinen viesti
maitokahvia..
Tekis niin mieli maitokahvia,mutta maito on loppu.. Kaapissa olis kyllä kuohu-,vispi- ja ruokakermaa,mitähän niistä laittaisin? Kuohukermaa olen joskus kahvissa maistanut ja siitä jää sellanen kaamea rasvanen olo suuhun,yh.
 
maitokahvia..
Ok,ehkä mä sitten tota kuohua testaan.. Jos laitan eka vaan vähän ja maistelen minkä verran tarttee lisää.. eli ei maitokahvia mutta kahvia kermalla,tavoitteena maitokahvimainen maku.. Kiitos.
 
maitokahvia..
Jatkokysymyksenä: asiasta kuulee/lukee (esim facesta,täältä..) välillä vitsailuja,mutta onko kukaan kokeillu äidinmaitoa kahviin? Siis varmaan lähinnä äiti itse omaa maitoaa,tuskin kukaan tarjoaa esim anopilleen "tissilämmintä" kahviin..
 
"vieras"
Ns. paremmissa piireissä on aina käytetty kahvissa kermaa. Maito on ollut köyhien ja junttien tapa.
Tietysti jossain Italiassa on tullut tavaksi juoda maitokahvia, mutta nehän on aina olleet köyhiä.
 

Yhteistyössä