metsänpeitto
En nyt oikein löydä mitään selkeää tietoa.
Mutta vaikuttaako maidon homogenisointi myös jollain tavalla maidon proteiinien rakenteeseen? Sitoutuuko proteiini jotenkin eri tavalla pilkottuun rasvaan?
Anteeksi tyhmät kysymykseni, mietin vaan taas :xmas:
Löysin vain sellaisen lausahduksen, että teoriassa voi olla mahdollista että homogenoitu maito imeytyy nopeammin kuin homogenoimaton, mutta en mitään tarkempaa.
Mutta vaikuttaako maidon homogenisointi myös jollain tavalla maidon proteiinien rakenteeseen? Sitoutuuko proteiini jotenkin eri tavalla pilkottuun rasvaan?
Anteeksi tyhmät kysymykseni, mietin vaan taas :xmas:
Löysin vain sellaisen lausahduksen, että teoriassa voi olla mahdollista että homogenoitu maito imeytyy nopeammin kuin homogenoimaton, mutta en mitään tarkempaa.