mahdoton vauva

  • Viestiketjun aloittaja sad
  • Ensimmäinen viesti
sad
se on nukkunut tänään aamupv 30min(rintarepus ulkona, jonkin sortin ennätys kun vertaa viime päiviin), +lisäksi 2kertaa 10min tirsat illalla. eikä nuku, ei sitten millään :'( ihan tyytyväinen vauva on sellasta itkua mitä ei saa millään hiljenemään on ehkä 20-30min/vrk. mutta mua rasittaa kun se ei nuku. oon niin kateellinen niille keillä vauvat nukkuu useamman tunnin päivisin *huokaus*väsyttää. lisäks on vanhempi lapsi+ruuanlaitto+kaikki kotityöt. pieni on rakas ku mikä,mutta olis voinut jäädä toinen lapsi tekemäti jos ois tiennyt mitä edessä on
 
Toinen sad
Olisin niin onnellinen jos toinen vauvani olisi täällä kotona mahdottomana valvomassa ja kitisemässä, mutta on keskolassa ja toinen vauva kuoli. Nyt en jaksa oikein edes iloita tuosta esikoisesta.
 
:wave: Tiedän todellakin tunteen.Esikoinen nukkui 1v ikään asti vain 2x30min päivässä ja sitten lopetti nuo hurjat päikkärinsä yhteen tuossa 1v iässä kunnes lopetti kokonaan ne päikkärit ja ikää oli tuolloin 1v5kk et tiedän tunteen todellakin.Mäkin aina "kateellisena" kuuntelin kun kaverit sanoi että siiri nukkunut nyt jo 4h =) ja Otto otti aamulla 3h päikkärit ja nyt on jo 3h nukkunut toisia..meillä ei koskaan nukuttu tuollaisia ei edes yhtä kertaa.Pitää kai olla iloinen että sentään nukkunut sitten yönsä aina hyvin.Kakkonen vähän samanlainen mut nukkunut sentään tyyliin 1.5h unia päivisin.
 

Yhteistyössä