mä oon nyt tyhmä, mutta mistä raketit lähetetään kun ei oo lunta mut maa jäässä?! :O

  • Viestiketjun aloittaja huoli
  • Ensimmäinen viesti
hrthrth
Joku ehdotti,että pitäis teipata useempi muovipullo yhteen niin että keskellä on yks pullo ja muut ympärillä ja täyttää reunimmaiset vedellä. Keskimmäisestä sit laitetaan raketit matkaan, pysyy kuulemma hyvin pystyssä.
 
AXaxA
[QUOTE="vieras";25338132]No toivottavasti jokaiselta löytyy sulaa hiekotushiekkaa, eli on tajunnut pitää sen hiekan jossain sisätiloissa.[/QUOTE]

Tokihan jokaisella kerrostalossa asuvalla on hiekotushiekkaa kotona tallessa :D Jos hiekoittaminen kuuluu huoltoyhtiölle, niin kuka säilöö hiekkaa kotonaan?
 
rthrt
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/12/1468792/nain-rakennat-kotikonstein-kestavan-rakettitelineen

"Tukevan alustan voi rakentaa kotikonstein esimerkiksi laittamalla metalli- tai muoviämpäriin tai muovilaatikkoon tarpeeksi pitkäkaulaisen viini- tai kuohuviinipullon. Pullon saa tuettua ämpärin sisään kivien tai hiekan avulla.

Jos omasta pihapiiristä löytyy tarpeeksi hiekkaa tai kiviä, jo niiden avulla voi saada rakennettua tarpeeksi tukevan telineen.

Telineen tukevuutta kannattaa testata sijoittamalla siihen ennen laukaisua suurin ammuttavista raketeista ja heiluttamalla sitä. Jos teline kestää pienen rasituksen, se luultavasti kestää myös raketin laukaisun."
 
"pinja"
Meiän isä rakens jo vuosia sitten raksajämistä sellaisen telineen :) Puusta ja muoviputkiloista, siihen saa vaikka monta riviin. Tukeva ja helposti käytettävissä uudelleen.

Nopsakkaa keksisin kaikenlaisia virityksiä esim pulloista, ämpäreistä, teipistä, vedestä, hiekasta, yms...
 

Yhteistyössä