Mä en vain enää jaksa elää ilman luottotietoja

  • Viestiketjun aloittaja hajalla
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Mörköäiti;30325736:
Kyllä sun luottotiedot silti tarkistetaan. Mutta mitä, jos et muutakaan asuntoon kirjoille ihan heti - vaan esim. vasta kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta? Hoasin kanssa ei onnistu tämä, koska tekevät silloin aina uuden sopimuksen, mutta Saton, VVO:n ja muiden kanssa onnistuu.
No ei kai nyt sentään edes voi mies saada hoasin asuntoa saati sitten uusia sopimusta.Jos oikein käsitin sehän ei ole opiskelija ollenkaan vaan käy töissä.
 
yliopisto-opiskelija
[QUOTE="a p";30324854]No se on kiva että oot ollut... 27 vuotta kirjoilla yliopistolla, mutta mun tarkoitus on saada ihan 5 vuodessa suoritettua opinnot. Ja meillä ainakin sanottiin että 2 lukukautta voi hakea opintovapaata, mutta ei sen enempää.[/QUOTE]

7 vuotta oikeutta opiskella ja 2 vuotta=4 lukukautta voi perustellusta syystä saada lisää maksimissaan (arvioidaan, mutta perhevapaa ym. varmastikin tulevat hyväksytyksi, varsinkin jos opinnot loppusuoralla ja saa ne suoritettua lisäajan puitteissa)
 
"123"
Miten minusta 4 huonetta Helsingissä kuulostaa ihan älyttömältä jos vuokranmaksajista toinen on opiskelija ja toinen jonkinlainen keskivertopalkkalainen :O Joko sieltä sitten saa ihan älyttömän halpoja asuntoja, tai sit ap:lla on aika hurjat unelmat ja suunnitelmat. Ei edes täältä takapajulasta sais neljää huonetta niin että opiskelija+työntekijä+2 lasta pärjäis mitenkään hyvin.

Jotenkin tuntuu ettei ap tajua ettei opiskelijana (joka ei suostu töitä tekemään...) vain voi elää samalla tavalla kuin jos olisi kokopäivätöissä. Ja sitten vielä haikaillaan luottokorttien perään...
 

Yhteistyössä