Maalismasut 2009

Heips!

Marsu, meillä on käytössä apteekista ostettu nenäfriida. Ja mun mielestä se toimii hyvin. Pikaista paranemista sinne teille kaikille!

Vihvi, plussatuulia toivottelen!!!

Hampaista; meidän tytöllä on jo 11 hammasta. :D Mutta ihan normaaliahan se on ettei niitä välttämättä ole yhtään vielä vuoden iässäkään.

Päksy; meillä on kans edelleen käytössä turvakaukalo. Mulla kyllä itellä alkaa meneen hermot sen käyttöön, kun vyöt menee just ja just kiinni, varsinkin jos on paksu haalari tytöllä päällä. Pitäis mennä ostaan uusi istuin, mutta ollaan oltu saamattomia eikä ole saatu aikaiseksi. :kieh:

Tripp Trapp sen sijaan käytiin ostaan eilen. Kodin ykkösessä oli jotkut alepäivät ja plussakortilla sai lähes kaikista tuotteista -15 %. Meillä on tähän asti ollut käytössä matkasyöttötuoli, mutta se on ollut ihan pepusta. Likka istuu siinä niin matalalla että hyvä kun leuka ylttää pöydälle. Lisäksi tyttö nousee siinä joka kerta seisomaan. Tuo tripp trapp meillä on esikoisellakin ja päätettiin et ostetaan toinen samanlainen, kun se on niin pitkäaikainen tuoli. Menee sit vaikka ekaluokkalaisellakin. =)

Nyt taidan mennä kattoon kuorosotaa.

marza
 
Hellurei! Tänää taas heräilty puol 8 maissa. Miulla kyl olo tuntuu iha hyvältä,toivottavasti ei oo semmone hetkellinen.
Empulla on 5 hampia ja lissee on tuloillaa. Turvaistuin on autossa käytössä mut pitää varsi jo kääntää kasvot menosuuntaan ku kengät ku o jalassa ni joutuu vähä koukussa olemaan.
Tänään on se kontrolli siel neuvolassa siitä kääntymisestä,toivottavasti Emppu nyt näyttää mitä ossoo.
outius mites linkkumatka meni? Ihana ku Annika antaa pusuja!
vihvi onnittelut Nennen askeleista ja 1v onnittelut :hug:
Aplo hienosti nukuttu yö teillä!! =) Mitä muute on homeopaattiset? Toivottavasti rakkuloitten syy selvii.
m a r z a mukavasti teijän tyssilä jo hampaita!! :D

Nyt pyytää Emppu maitoo,nostin sylii ja pääs imuttaa. Emppu ei muute vielkää ota askeleita ku sitä koittaa kävelyttää. Onko ketää toista?
Jännittää ihan se neuvola..se on kahelta..aiku Emppu sais sitä enne kunnon unet ja ois sit oikee virkeenä siel..
Mukavaa viikon alkuu kaikille! :flower:

t.Marsu ja tuhnukat
 
marsujasiskit paranemisia sinne :hug:
danjuska toivottavasti rakkulat häviä kohta
aplo ihanat yöunet tyttö nukkunut. tää on todella kade ;)
vihvi mie pidän peukkuja että teilläkin tärppäisi kohta =)
synttäreistä meillä vietetään ens viikonloppuna. meinasin tehdä mittarimatokakun, sellaisia suklaa leivoksia, kinkku ja lohi piirakkaa. jos vielä sitten pipareita niin eiköhän siinä sitä tarjottavaa. sunnuntaina tulee pari lasta niin heille vielä vähän namuja ja sipsejä.
meilläkin sitten tyttö tuli kipeeks. olis tänään ollut kerhokuva ja tietysti meidän tuurilla se jäi väliin :(
olisi se jeren 1-vuotis kuva perjantaina ja voin melkein varmaks sanoa että jere on silloin kanssa kipeenä. eikä siinä vielä kaikki. eilen nukkumaan mentäessä jere kaatui television tasoon päin ja löi siihen silmäkulmansa. kauhee naarmu ja turvonnut....tää on niin tätä mun tuuria.
 
Hellurei! :D
cadillac voi Jereä :hug:

Minni nukahti just lattialle!!!ohops!
Neuvolassa meni tosi hienosti :D Pituudetkii mitattii samalla. Tää oli siis se kontrolli käynti siitä masulleen kääntymisestä. Ja Emppu siel nii hienosti näytti et osaa :heart: ja neuvola täti oli oikee hyvillään. Sit mittoja,suluissa olevat on otettu 29.1, pituus 75,8cm (74,3), paino 10,640kg (10,760) ja pipo 44.6cm (44.4). Paino oli puonnu mut johtuu varmaa ku on ruvennu liikkumaan enemmä. Korvia Emppu on kaivellu ni pyysin tarkistaa ne,ja siel oli iha pikkuse vaikkua joka ei ollu päässy pois,ni siihe sit kävin apteekista ostaa ceridal öljyy. Jännä ku on kuivalle iholle ;) siis tosi kätsy kyl ku voi käyttää myös kuivaan ihoon,tai siis siihe se on tarkotettu,mut siis et korviinki :LOL: siis joka paikkaan :D 1v neuvola on sit 1.4.
Voi ku tuota Minniä yskittää kovasti..toine tuol lattialla makkoo..kohta on varsi kuume mitattava.
Tekasin äske lihapullerot ja nyt eka pellilline on uunissa :p
Ootteko aatellu hommanta mitä 1v lahjax?

t. Marsu ja nuhanenukat
 
moikka

Nyt näyttää pahasti siltä että meiltä kissa lähtee :/ Eilen illalla jenna sai ihan kunnon reaktion ilm. kissasta. Köllivät meidän levitettävän sohvan patjalla, missä kissa nukkuu yleensä.. hetken päästä alkoi raapimaan ja veti ihon aivan ihottumalle.. ja edelleen iho on aivan tulipunainen selästä ja kutisee kamalasti :'(
en käsitä mikä muu voi enää olla.
Toissa päivänä tosin tein uuden satsin sosetta, johon laitoin pitkästä aikaa bataattia, mutta on sitä saanut ennenkin ja iho kuitenkin kukkinut enemmän ja vähemmän aina aika ajoin, vaikka ei olekkaan bataattia syönyt.. *iso huokaus* ota tästäkin nyt sitten selvä |O
omenaa mietin kans mitä soseeseen laitoin, mutta kun on sitäkin ihan kypsentämistäkin jo aikaisemmin saanut niin en usko että sekään voi olla.
Lääkärikin oli tosin sitä mieltä että aika varmasti kisusta johtuvaa ainakin osakseen.
Lauantaina kun iho oli jo niin hyvä ja yö nukuttiin....

Outius: Hienoa Annika :D
Meillä poika käytti lusikkaa puolesta vuodesta alkaen, jenna ojentaa aina lusikan mulle jos sille lusikan käteen antaa ;) :LOL: Sormin syö jos ei lusikalla alas mene.

Marsu:
Paranemista teille!
Homeopaattiset on ns. luonnollisempia "lääkkeitä" kuin antibiootit ym.. Ne kuulemma tukee elimistöä esim. nujertamaan taudin, eivätkä tuhoa niitä hyviä bakteereja. Antibiootti kyllä tuhoaa ne huonot pöpöt mutta samalla se tuhoaa myös hyviä.
En nyt tiedä osasinko kovin tyjentävästi selittää, mutta varmasti googlettamalla löytyy lisätietoa :)
Itsekkin ihan vasta tutustunut ja aivan ulalla asioista.. kaverilta aina kyselen ;)
Yksi hyvä tuohon yskään on R08 homeopaattinen yskänlääke. Meillä ainakin tepsinyt hyvin. jennalta myös pitkittynyt korvatulehdus saatiin homeopaattisilla nujerrettua kun ei antibiootit tehonneet.
Meillä myös ceridalin tuotteita käytössä. Öljyä ei nyt ole, mutta sitä lipogeelia.. Tosi hyvä ollut jennan iholle kovilla pakkasilla.

Cadillacin tytskylle paranemista! Toivottavasti pääsis jere 1v kuvaukseen eikä kipeeksi tulisi.

Meillä oli pojalla tänään kerhokuvaus ja huomenna otetaan sitten perhekerhossa sisaruskuva :)

danjuska ja jenna, ylihuomenna jo 11kk!!
 
Heippa!

Täällä elellään synttäreiden aattoa, ja just muisteltiin et viime vuonna tähän aikaan ihmeteltiin sairaalas et tuleeko tästä jotain vai ei :D

Outius Wau, teillähän hienosti syödään :) itte en oo ees ajatellu kokeilla, kai sitä kohta vois jollain tollasella kiinteemmäl yrittää..

Synttäreitä meilläki vietetään ens vkoloppuna, menee siinä mukavasti tuparit sitte samalla. Tarjottavaks aattelin tehdä pätkiskakkua ja broiskuwrap-paloja ainaki sekä pojalle oman kakun, isomummu tuo täytekakun sitte muille syötäväks. Valokuva-aikaa en oo saanu vieläkä aikaseks tilata, argh...

Meillä on tosiaan touhuttu muuttoa viimenen viikko. Tippa linssissä jätettiin vanha asunto taaksemme, mut kai se tästä sitte ku saadaan toi seuraava asunto asuttavaan kuntoon. Vähän aikatauluja sekotti mahatauti joka kävi koko perheen läpi. Onneks oltiin mummulassa, kun kaaduttiin molemmat miehen kans samaan aikaan kuumeessa sängyn pohjalle.

1-vuotislahjaks ostettiin itse tripp trapp samaisesta anttilan alesta ku marzakin :D muita lahjoja mitä tiedän et tulee saamaan, on duplolegot, fisher pricen läppäpuhelin ja rakennuspalikkasetti.

hui, täydellisten pariin :)

Agda ja viittä vaille vuoden ikäinen pätkäjätkä :)
 
Agda ja Soraya onnea teidän 1-vuotiaille poikasille!!! :flower:

Outius kyllä Annika on näppärä tyttö, kun ruokaa menee lusikalla jo itse suuhun! siirin kanssa oon yrittänyt vähän opetella, mutta tahtoo mennä sormiruokailuksi, jos ihan itse antaa yrittää. Harjoittelu jatkuu!

Danjuska hankalaa kyllä teillä Jennan yliherkkyyden kanssa! Onneksi lääkäri tuntuu ottaneen asian tosissaan. Koitahan jaksella ja toivottavasti taas parempia öitä tulossa.

Cadillac pikaista paranemista tytölle ja toivottavasti Jere pysyis terveenä kuitenkin ja pääsisitte kuvaan. Pitikin sattua Jerelle haaveri just kuvausviikolla :(

Aplo ei taida täällä meillä olla niin helppoo tuo omaan sänkyyn palauttaminen... Ja mun pinna on kyllä nykyään superlyhyt enkä jaksa kauan yrittää omaan sänkyyn nukuttaa. Eilen illalla kyllä oli niin väsynyt, kun yritin laittaa omaan sänkyyn, mutta ei puhettakaan |O
Hienoa kuitenkin, että teillä onnistui ja vielä noin hienot unet nukuttu!!!!

Siiri oksennustaudissa :/
Puoli yhden aikaan joi maitoa ja yhden-kahden välillä oksensi kaks kertaa oikein kovasti. Kantapään kautta sai oppia, että vatsatautista lasta ei kannata viedä heti lakanoiden vaihdon jälkeen takaisin vanhempiensa parisänkyyn - saa vaihtaa lakanat uudestaan :kieh:
Pesukone laulamaan, tyttö ja äiti suihkuun, isä siivoamaan jälkiä - siinä riittikin yöduunia!

Kahdesta asti vuorovetona valvottu miehen kanssa. Edelleen Siiri yökkii ja jotain aina välillä tuleekin vaikka masu tyhjä. Ensin nukku sylissä keinutuolissa ja viimesen tunnin lattialla hoitoalustan päällä. Pitää vaan olla vieressä ja koittaa pitää kyljellään nukkumassa. Voi meidän rassua!

Taidan käydä ehdottamassa vuoron vaihtoa...

Kaatjuska ja Siiri 11 kk
 
Heips!

Ekaks paranemisia kaikille kipeille :hug: ja puhalluksia pienten kolhuihin! Näitä sattuu, kun noilla nappuloilla taitaa vielä jalat juosta järjen edellä...

Ja sitten ISOT ONNITTELUT 1-vuotiaille! :heart:

Meillä oli siis Mimosan synttärit ja myöhemmin illanistujaiset kavereiden kesken perjantaina. Oli ihan mielettömän kiva ilta. Mimosa sai kovasti lahjoja (paras oli ehkä diskopallo yhdeltä miehen kaverilta :D ) ja lähti sitten miehen vanhemmille yökylään seitsemältä. Kun Mimosa lähti, me aikuiset skoolattiin Mimosat http://www.drinkkiklubi.com/drinkkiohje/mimosa.html ja sitten juhlittiinkin aamuneljään asti! En nukkunut yöllä montaakaan tuntia, kun täytyi ehtiä aamulla siivoamaan ennen kuin Mimo tuli kotiin ja sitten mentiinkin jo neljän aikaan mun vanhemmille, mutta onnistuneiden juhlien tuoman hyvän fiiliksen ansiosta jaksoin hyvin koko päivän. Typyn yökyläilykin oli mennyt oikein hienosti, joten kaikki meni ihan nappiin :)

Lauantaina mentiin sitten mun vanhemmille yöksi, että ehdin auttamaan mun äitiä laittamaan kaiken valmiiksi sukulaissynttäreita varten. Arvatkaa vaan herättiinkö sunnuntaiaamuna siihen, että mun siskoni on oksennustaudissa. No, tuo pöpö on kiertänyt jo mun puolen suvun, joten he uskalsivat tulla juhlimaan (eikä meidänkään enää auttanut ''paeta'' paikalta, kun oltiin jo melkein vuorokausi oltu jo siellä ) mutta miehen puolelta ei sitten tullut kukaan kokeilemaan onneaan. Kivat kekkerit oli kaikesta huolimatta, nyt täytyy vaan toivoa ettei itse sairastuttu...

Synttärimenuta joku kyseli, meillä oli kaverisynttäreillä:

-tavallinen kermakakku
-suklaakakku
-vadelmamuffineita (pinkeissä Ullanunelman muffinivuoissa B) )
-tonnikalaleipäsiä
-pepperonileipäsiä
-texmex-jauhelihapiirakkaa

sekä teetä, kahvia, limpparia ja illemmalla ne Mimosat ja viiniä. Kovasti kehuttiin tarjottavia, ja kaikki kyllä upposikin juhlaväkeen :D

Valokuvaus onnistui hienosti, saadaan kyllä koevedokset vasta joskus kolmen viikon kuluttua, mutta kuvaaja näytti pikaisesti kamerasta minkälaista jälkeä tuli. Se turkoosi mekko näytti ihanalta valkoista taustaa vasten, ja Mimosahan nyt on oikea linssilude :LOL: Heti kun näkee kameran alkaa keikistelemaan ja hymyilemään.

vihville ja kaikille muillekin uutta pienokaista haaveileville toivotan onnea yritykseen :flower:

Hampaita neidillä on neljä, pari alhaalla ja pari ylhäällä. Kuusi hammasta on par'aikaa tuloillaan, pari ylös ja neljä alas. Kauheesti neiti kuolaa ja imee sormia ja nyrkkiä. Ja sitten on nyrkki ja suupielet ihan rohtuneet ja punaiset. Tulis äkkiä läpi, on varmaan kipeet kun kerralla lykkää moisen määrän.

Outiuksen Annika on kyllä taitava. Mimosa ei ole vielä osoittanut oikeastaan lainkaan kiinnostusta lusikkaan. Sormin syö kyllä mielellään, ja jos ei saa sormiinsa napattua esim. pöytään liiskaantunutta kurkunpalaa, niin neiti imaisee sen siitä pöydältä suoraan :D On välillä aika hulvatonta tuo ruokailu.

Mä kävin tänään vihdoin lunastamassa sen mun tatuointilahjakortin, nyt sai jalkapöydän tähti seurakseen pari tähteä lisää. Siinä ollaan siis minä, mies ja Mimosa. Tuli kyllä nätti :)

tähtitassu-upupa ja diskopallo-Mimosa 1v
 
Pikasesti heipat!

Täältä myös puhallukset kolhuihin :hug:

Ja jaksuja tautien kanssa painiville :hug:

Meillä on tänään neidin nimpparipäivä ja saipa hän sit nimpparilahjaks uuden ruokalapun. Ihan on Marimekon unikkoo :D

Kiipeilyvaihde on meillä nyt sit löytyny ihan todenteolla. tv-taso on kaikkein kivoin paikka kiivetä ja yritystä myös tuolille kiipeemiseen löytyy. Ei taida enää montaa päivää mennä, et tyttö löytyy ruokapöydältä :kieh: Niin ja juoksemalla meilläkin lähinnä edetään... Tänään iskin kengät sisällä jalkaan ja muutaman minuutin päästä niidenkin kanssa alko juoksuharkat :eek: Mihen se pieni vaavi on hävinny ja tilalle on tullu tutkiva taapero, jonka on päästävä joka paikkaan ja vielä kauheella vauhdilla :heart: Kyllä vuos on menny ihan liian nopsaan...

Hampaita on 5, kolme alhaalla ja kaks ylhäällä. Tulossa näyttäs olevan useempi.

Niin ja kolmas kuuri kuukauden sisään on nyt sit märkäseen korvatulehdukseen saatu. Lääkäri sit ihan ite otti putkituksen puheeks ja siitä jatkuu keskustelut sit ens ma. Katotaan kuin käy. Räkää riittää, mut neiti syö hyvin ja nukkuu ihan kohtuullisesti. Onneks.

Danjuska, ikävä juttu jos kisusta joudutte luopumaan, mut kai sitä siinä tilanteessa sit kuitenkin pistää lapsen terveyden etusijalle. :hug:

*muoks* Outius, mun mielestä ei oo syytä mennä lääkäriin. Kuulostaa ihan normi kolhulta, mut näin näkemättä en tietenkään voi varmaks sanoo. Noita kolhuja kuitenkin tulee, eikä niiden eteen mitenkään aina pääse. Mut seuraa tilannetta. Suu paranee yllättävän nopsaan. Ja onnea Annikalle lusikan löytämisestä :flower:
 
Edelleen Siiri sairastaa. Eilisen päivän oli suht OK eikä oksentaa tarvinnut. Illalla sit taas puuro ei pysynyt sisällä. Yö meni hyvin, mutta nukkui pitkään ja koko aamupäivän oli ihan pois toimelta ja halus olla vaan sylissä huilimassa. Sitte puolen päivän aikaan taas koko massun tyhjennys (puoli purkkia jugurttia ja desin verran maitoa oli aamulla menny). Nyt vesi on pysynny sisällä. Siiri tosi väsynyt ja koko päivä menny vaan nukkuessa ja sylitellessä.

Serkkujen piti tulla leikkimään Siirin kanssa ja illalla oli tarkotus mennä koko perheellä mun kummitytön 14-v synttärikaffelle siskolleni. Suunnitelmat uusiksi ja menen yksin. Mieskin valitellut vatsaoireita...

Zoe kerkeekö sulla mies käydä kotona muutako syömässä ja nukkumassa tän lumentulon takia?!!!

Ja olikos Cadillac sun mies myös lumihommissa - muistanko oikein?

Pikaista paranemista muillekin sairastaville lapsosille ja vanhemmille! Voimia myös niille, jotka pieniä potilaita hoitaa!
 
Heippa! :wave:

Miekin olen hengissä, paljon on tapahtunut ja edelleen reppureissulaisina eletään joten täällä kommentointi on jäänyt vaikka tosi usein käyn tein juttuja lukemassa. Kirjoitan jokupäivä paremmalla aikaa enempi. Nyt aloin Kaatjsukalle kommentoimaan tuohon mahatautiin. Onko Siiri saanut ROTA-rokotteen? Sillä Saaga sairasti kyseisen taudin helmikuun alussa ja oli kyllä ihan kamalaa. Siinä tulee juuri tuota aaltomaisuutta. Onko Siirillä ripulia? Meille annettiin ohjeeksi että jos nesteitä ei mene väh. 5dl/pvä ja lapsi on väsynyt pitää viedä sairaalaan/lääkärille. Saagalla lisäksi paino putosi 0,5kg, minkä takia ottivat heti sisään osastolle. Kuulemma 0,5kg on selkeä kuivuminen ja vaatii heti "korjausta" nesteellä ja 1kg on jo tosi paha juttu. Meillä Saaga sitten oli ensin pe-su sairaalassa tipassa ja sitten ma.käynti lasten päivystyksessä ja ti. nenämahaletkussa (kun oksentelu loppu ja ripuli jatkui).... :'( Oli kyllä hirveää katsoa pientä niin väsynä ja sairaana...

En halua pelotella, mutta lähinnä sitä että jos Siiri on tosi väsy eikä nesteet pysy sisässä kannattaa käydä näyttämässä lääkärillä niin osaavat arvioida kuivumista! ROTA- virusta on PALJON liikkeellä ja sen "tunnus" merkki on etenkin se vetinen ripuli. Meille käskettiin tosiaan antaa floridral(tai vastaava) juomaa jokaista ripulia/oksennusta kohti vähintään 30ml. siinä on samassa myös maitohappoja jotka voi nopeuttaa mahataudista paranemista!

Joka tapauksessa oli kyse Rotasta tai muusta PALJON voimia. :hug:

_Viola_
 
Moi!

Tuo oksennustauti on kyllä yksi inhottavimmista taudeista. :/ Paljon voimia Kaatjuskalle ja Siirille!

Tsemppiä myös muille sairasteleville!

Onnea 1-vuotiaille!!

Me päätettiin pitää likan 1-vuotissynttärit seurakunnan tiloissa. Niiden vuokra ei maksa täällä kun 60 euroa ja ovat kuitenkin ihan kodikkaita tiloja. Meidän kämppä on niin pieni ettei tänne mahdu vieraita, eikä meidän talokaan nyt ihan valmiiksi tule siihen mennessä. Huhtikuussa päästään muuttaan, ettei tässä enää kauaa mene. Juuri viime viikolla kävin valkkaamassa märkiin tiloihin laatat ja materiaalit, keittiön ja eteisen laattia on jo valittu samoin yläkerran. Nyt pitäis vielä löytää nätti ja kestävä laminaatti olohuoneeseen sekä miettiä seinein pinnat. Kyllä alan oleen niin täynnä tätä rakentamista. :kieh: Kesäkuussa tulis kaksi vuotta täyteen, enkä ikimaailmassa olis uskonut tämän projektin vievän näin kauan aikaa.

Meillä tyttö on taas ruvennut nukkumaan kahdet päiväunet. Pitkään mentiin jo yksillä, mutta nyt illalla tyttö nukkuu reilun tunnin unit. Ja päivällä unta riittää kolmeksi tunniksi.

upupa, oon niin kade sulle kun sait tatuoinnin. Mäkin sain synttärilahjaksi tatuointi lahjakortin, mutta en nyt viitsi ottaa tatuointia raskauden takia. Meinaan ottaa sitten syksyllä tatuoinnin ja tarkoitus olisi tatuoida lasten nimet nilkkaan. Saanpahan sitten syksyllä heti kaikki kolme nimeä kerralla. =)

marza
 
Moikka!

Paranemisia Kaatjuskan Siirille. Kuulostaa tosi ikävälle tuo tauti. Toivotaan, että menee nopeasti ohi ja ettei tarvitsisi sairaalareissua heittää :hug:

Danjuska Voi tuota teidän tyttöä. Aika paljon yliherkkyyksiä noin pienellä. Harmihan se on jos joutuu lemmikistä luopumaan, mutta eipä vissiin tuossa tilanteessa muukaan auta. Jaksamisia myös teille :hug:

Paljon, paljon onnea kaikille 1-vuotiaille :flower:

Hampaista Meillä tytöllä on nyt 11 hammasta. Huomasin uuden hampaan vahingossa, kun siskoni oli ottanut kuvia tytöstä ja yhdessä kuvassa tytöllä oli suu auki ja siellä näkyi ihan selvästi uusi hammas :D Kun en enää uskalla sormin koittaa tytön ikeniä kun puraisee niin hemmetin kovaa, että itku meinaa äitiltä päästä :LOL:

Synttäreistä Me vietetään synttärit kotona kahtena peräkkäisenä päivänä. Lauantaina minun puolen suku ja sunnuntaina sitten miehen suku. Meillä niin pieni kämppä ettei millään mahtuisi kaikki vieraat tulemaan samaan aikaan. Koimme paremmaksi siis, että juhlitaan kahtena päivänä.

Tarjoiluista Äiti lupasi tehdä kaikki tarjottavat. Hän on ihan maailman paras ruoanlaittaja ja leipoja, että mielelläni annan hänelle vastuun synttäreistä. Pari kakkua varmaan tekee + jotain suolaista. Ei olla vielä osattu päättää, että mitä.

Lupauduin lähtemään viikonlopuksi töihin. Huomenna olis iltavuoro, lauantaina aamu, ja sunnuntaina taas ilta. Ihan kiva lähteä vähän keikkaa tekemään, ja raha on aina tervetullut meidän talouteen :D

Huomenaamuna ultra. Huh, kun jännittää :|
 
Heipsan..eile illata sit iski mahatauti..miulla ripulilla ja Emppu on oksennellu..viimex ihan äske tosi isosti.. Mie jo neuvolaan soitin ku ei pisua tullu ei sit millää,onnex tuossa joku aika sitte tuli..Minni on mummon ja papan luona yökylässä..miun ja Empun oli tarkotus tänää lähtee miun porukoille yöx ja huomenna ois sit ollu ne hautajaiset..mut eihä siit mitää tuu..Empulle koitin äske hedelmäsosetta antaa ni ei maistu ei...
Sit eile :LOL: :kieh: huomasin et Empun yläetuhampin ja ikenen välissä sisäpuolella on jotai mustaa :eek: sitä koitettii sit miehen kans saaha pois ni ei lähteny..joten tänää sit Emppu kävi jo ekaa kertaa hampilääkärissä :D tavan termiitti! joko purru syöttötuolii, pöytää, keinutuolii tai iha puuta! semmone isompi palane jotai millin paksune ja pari millii kertaa kolme millii palane siel oli..ja miehen kans luultii et se ois ollu semmone iha ohut..ni eikä mitä!! Että tämmöstä tänne!!
Nostin tän pienen oksentelian syliin imuttaa..onnex maito maistuu..toivotaa viel et kestäs sisällä..
Nyt annetaa pöpöille kyytiä :p ja koitetaa jaxaa :ashamed: :hug: kaikille!

t. Marsu ja kipunasiski
 
Aplo hienoa, että NT-ultrassa näytti kaikki olevan hyvin!!! Ootkos tehny pätkiä töissä jo aiemmin vai onko tämä viikonloppu eka töissäkäynti?

Viola mukava kuulla, että Saagan kanssa vielä pinoilette! Kyllä kuulosti kamalalta tuo Saagan ROTA-sairastaminen! Siirille ei sitten varmaan ole sitä ROTA-rokotetta laitettu, kun ei siitä mitään merintää neuvolakortissa ollu. Luulin että oltas laitettu, mutta sekoitin varmaan siihen neuvolassa tehtävään roketutkimukseen. Saagalla ei siis rokoteta ollut?

Meillä Siiri ollut eilen ja tänään jo parempi. Keskiviikkona tyttö ei oikeasti jaksanut yhtään mitään muuta kuin maata sylissä tai nukkua. Kuumetta tai ripulointia ei ollut, mutta soitin päivystykseen ja pyysivät käymään. Tutkittiin ja otettiin verikokeet, joista kuivuminen voidaan todentaa. Kalium- ja natriumarvot olivat OK, hemppa 117. Ainut kuivuuteen viittaava oli veren kaasuarvot, mutta nekään eivät hälyttävällä tasolla. Lääkäri sanoi, että osastollekin pääsee, jos kotiin lähtö arvelluttaa.

Kotiin lähdettiin päivystyksestä ja onneksi Siiri ei ole oksentanut enää keskiviikkoiltapäivän jälkeen. Eilen ripuloi kolmesti ja tänäänkin jo kahdesti, joten ei ihan kunnossa vielä. Paljon parempi kuitenkin.

Itse sairastuin torstaita vasten yöllä ja eilinen meni ihan petissä. Nyt on miehen vuoro...
Meni miehellä talteen hiihtoloma - kerkeshän siitä päivän nauttia ennenkuin tää sairastamisrumba alko :(

Mukavaa alkanutta viikonloppua kaikille!!!
 
moro

Aplo: Hienoa kun ultrassa kaikki hyvin :)

Kaatjuska: Toivottavasti paranette pian jokainen!
Miehellä alkaa nyt talviloma ja sääs nähdä miten tässä nyt käy :headwall:

Marsujasiskit: paranemista myös teille sinne!

Meillä mies tosiaan ollut laku viikon kipeänä, meni vasta eilen töihin. no, tänään alkoi mulla aamu sitten 4.45 kun jenna alkoi oksentaa :x |O
Ihmeen virkku ollut kyllä iltaan asti. Sitten alkoi olla jo aivan poikki.. ei nukkunut vaikka nukutti ja itki ja kiemurteli vaan sylissä.. annoin sitten soppaa jossa ihan reilusti sokeria ja sitten vähän maitoa päälle... siitä 30min niin oli taas yllättävänkin virkku.. että varmaan energian/nesteitten vajaus kun ei päivällä edes vesi pysybyt sisällä.
Nyt kuitenkin kaikki mitä kolmen jälkeen on saanut ( vettä, vähän maitoa ja soppaa ja iltapalaksi annoin pienen määrän riisivispipuuroa) pysynyt sisällä onneksi. Nukkuu tyytyväisenä omassa sängyssään.

Aivan varma etät minä ja Tatu ollaan kipeitä ensi viikko kun mies lomalla..

Mies pääsee aikaisemmin töistä niin annettiin pojalle lupa valvoa ja odottaa iskä =) Joten pojan kanssa touhuilemaan kun tyttö levollisesti tuossa nukkuu.

 
On näköjään enempikin liikkeellä tuota vatsatautia! Paranemiset kaikille sairastelijoille :hug:
Toivottavasti ei vaan tänne meille tule. Se on mun mielestä tosi kamala tauti. Ja saatikka sitten kun nämä pienet sen joutuu kestämään :(

Kaatjuska Oon joo heittänyt aiemminkin keikkaa. Muistaakseni joskus lokakuusta lähtien olen ollut about joka kuukausi töissä muutaman vuoron tekemässä. Nyt en voi tehdä kamalan paljon töitä kun muuten en saa kuntalisää. Täällä meillä on sillai, että saa tienata 500/kk. Jos sen yli menee, niin jää sitten se lisä saamatta.

Kyllä mun täytyy nostaa teille töissä käyville hattua!!! Uskomatonta miten jaksatte hoitaa työn sekä perheen. Itse oon kahden vuoron jälkeen jo aika väsy mutta siltikään ei voi oikein levätä kun on tämä pikkuihminen, jota tarvii viihdyttää. Musta ei olisi vielä palaamaan normaaliin työelämään. Kyllä tämä on aika rankkaa. Hienoa, että jaksatte :flower:

Jeps, huomenna vielä iltavuoro. Sitten saa taas keskittyä leppoisaan kotona oloon :D
 
:hug: kaikille vatsataudissa oleville. ihan hirvittävä tauti. minä en oksentanut kun sen yhden yön mutta jerellä tuli kaikki ylös viikon verran. onneksi vesi pysyi sisällä.
kaatjuska kyllä se minun mies on lumihommissa. tää on kyllä ollut tosi kova talvi. on saanut aurata ja hiekoitella ahkeraan. ei se mitään jos vain tuota hommaa tekisi mutta kun on vielä se päähomma mitä tekee aamusta iltapäivään. sen jälkeen lähdetään lumihommiin.
onneksi on ollut apuri tänä talvena. ei oli mies yksin pärjännyt millään kun kahdestaankin tuli kiirettä. noh oneksi on talvi kohta ohi =)
me sitten pääsimme perjantaina 1-vuotis kuvaan ja hienosti meni. pieni naarmu oli vielä jerellä silmäkulmassa mutta sanoivat että saavat sen kuvasta pois. tiistaina saa jo koevedokset.
jere on taas ollut koko viime viikon aika kärttynen ja eilen sitten rupesikin vähän nenä vuotamaan ja yskimään mikä paheni iltaan kohti.
tänään se yskiminen kuulisti jo todella pahalta ja hengittäminenkin oli työlään oloista.
lähdettiin iltapäivällä varmuuden vuoksi kuunteluttaa keuhkot pulssiin ja sieltä he sitten passittivatkin meidät tyksiin.
rs-virushan se siellä. hengitettiin sitä höyryä ja se auttoi hieman niin päästiin lähtee kotiin.
yöllä tuskin taas tulee nukuttua mutta mielummin olen kotosalla kun sairaalassa.
kyl tää sairastelu rupee jo tympimään. meni taas melkein neljä viikkoa että jere oli terve |O
vanhemmat oli tänään synttäri kaffella mutta huomiset vieraat peruin :( täytyy koittaa toinen viikonloppu.
nyt koittaa jos edes hetken sais nukkua.

cadillac ja jere pari tuntia vajaa vuoden :D
 
Moi!

Aplo, koskas sulla olikaan LA?

Kaatjuskalle tuosta rota-rokotteesta kommentoin sen verran et se rotahan on rokote joka pitää itse ostaa apteekista ja neuvolassa sitten laittavat sen, tai antavat sillä se otetaan suun kautta vaikka rokote onkin. Tosin heinäkuun jälkeen se tuli yleiseen rokotus-ohjelmaan, eli nyt sen saavat kaikki vauvat ilmaiseksi. Itse ostettuna rokotteelle tuli hintaa muistaakseni lähemmäs 200 euroa.

Ja synttärionnitteluja taas 1-vuotta täyttäneille! =)

marza
 
täällä on viikonlopu vierähtänyt remontoidessa. Ollaan maalattu olohuonetta, portaikko ja yläkerran aula. Seuraavaksi olis listalla lattian vaihto alakertaan ja keittiön työtasot uusiksi. Ei voi sanoa että olisi ollut rentouttava viikonloppu, mutta tehokas se oli.

Onnittelut 1v taaperoille!! :heart: :'(

Kuulostaaa kyllä kauhealta noi mahataudit, taitaa olla kaikenlaista liikkeellä. Me ollaan toistaseks vielä säästytty (koputtaa puuta). Tää flunssa tosin on vieläkin päällä. Kallella tuli eilen vertakin nenästä kun on joutunu sitä tyhjentämään niin usein :/

Danjuska: Kuulostaapa tosi ikävältä noi teidän allergiat. Oliko se niin, että ootte nyt jättäny kotimaiset viljat pois?? Onko se auttanu?

Pitäis se 1v kuvauskin varata. Mä olen niin saamaton tällaisten asioiden kanssa!!!! :headwall: :headwall:

Pitäis lähteä purkamaan hoitopöytäkin vihdoin ja viimein. Se on ollut hajanaisten tavaroiden säilytyspaikka jo yli puol vuotta. Haikeat fiilikset tahtoo olla, kun alkaa sellaiset vauvaperheen merkit hävitä. No, toivottavasti sen saa vielä joku päivä koota uudelleen :heart:

Virstanpylväs muuten tämäkin. Kalle sai tänä aamuna laitettua ensimmäisen esineen vessanpönttöön, nimittäin äipän helmet :p Onneks sain kalastettua ne sieltä pois.

hyvää maanantaipäivän jatkoa, mulla näitä maanantaita onkin enää kolme jäljellä ennen kuin vetovuoro kotona vaihtuu.

Riksu ja Kalle, 11pv vajaa 1v
 

Yhteistyössä