Lontoossa: mikä kortti 3 päivän ajaksi matkustamiseen?

  • Viestiketjun aloittaja lon don
  • Ensimmäinen viesti
zarppa harmaana
Ollaan menossa kanssa Lontooseen, ja Oysterit ajateltiin ottaa reissaamiseen. Tytär oli kouluretkellä Lontoossa, ja heillä myös oli noi Oysterit. Lippuja en oo etukäteen ostanut muuta kuin Madame Tussaudiin, sai jonkun verran alennusta, eikä tarvitse sit jonottaa kun mennään. Eiks muuten Lontoossa ole museoihin ilmainen pääsymaksu , ainakin useimpiin ?
 
Oyster card ehdottomasti, jos aiotte paljonkin matkustella! Päivän maksimikulutus on 7£, eli kun matkakulut saavuttavat tuon summan, niin kortti lakkaa maksuttamasta. Me kuljettiin kolmen päivän aikana ihan mielettömästi busseilla ja metroilla, kun oli niin äärettömän helppoa, ja kahden hengen edestakaiset ja ympäri-Lontoon-matkat kustansi lopulta 42£. Yksittäislipuilla tai Travelcardilla olis tullu varmasti tuplasti kalliimmaksi! Eli Oyster - suosittelen! Siitä kun saa käyttämättä jääneen saldon itelleen takasi :)
 
Kortti kannattaa ehdottomasti hankkia, ja etukäteen. Silloin pääsee ohi niiden järjettömien jonojen joita aina museoissa, maailmanpyörässä ja muissa turistikohtessa on. Huomio, että Lontoossa on aina turistiaika ja nyt kesällä etenkin. Porukkaa riittää. Vahakabinetti myös kortin vaikutuspiirissä. Heathrow:in kentältä pääsee samalla kortilla maanalaisella keskustaan.
Googleta vaan Lontoon kortti, niin jopa tulee ehdotusta
 

Yhteistyössä