LOKAKUUN 2007 taaperot, huhtikuussa

Keiju07
Ihanat ilmat, kaikki taitaa olla pihamaalla. Minäkin vaan merkkailen, ja otan kohta rennosti, kun Vienakin on päikkäreillä. Sitten yhdessä pihalle vähän hommia tekemään, jos neiti vaan malttaa pysyä pihan puolella. Kovasti vaatii puistoon päin... nopeesti meille se hiekkalaatikko!

Kiisumirri :heart: , hyvin se nyt sujuu ja loppu menee nopsaan!
 
kiisumirri mukava kuulla sinustaki,ihanaa loppu odotusta!! :heart:

itsekkäästi omaa napaa vain,syykin lukee toisaalla kiitos jo piitulille,ei elämä taas mee niinku aina luulee,liikaa kerralla sulatettavaa :'(

käytiin pojan kanssa tossa viereisellä urheilukentällä palloo potkimassa,pupun kakkoja innoissaan tutkiskeli :x koiran kävin hiekkamontulla juoksuttamassa,nyt ei puhti muuhun riitä..
en oo saanu ees syötyä mitään,vähä meinaa heikottaa..
 
Kiisumirrille ihanaa loppuraskautta :hug: Ja kiva kun käyt kertomassa kuulumisia :) Toivotaan todellakin että kaikki sujuu hyvin loppuun asti ja saat pienen palleron syliisi :heart:

Dogtorille mielettömän paljon haleja :hug:

Ulkoillessa tää aika tuntuu menevän kun on hienot ilmat. Paitsi että tänään tuuli kylmästi :/
 
Kiva! Daniel ja Kiia ihan nuhaisia molemmat |O Vaikka Kipsulla on ollut koko v.lopun ihan normaalisti päällä, ei siis vähennetty vaatetta. Ja Taavillakin eilen kun tuuli niin pirusti (lauantaina oli kyl kevyemmin). Vai voisko tuo pöly tuon tehdä? Ihan kirkasta valuu molempien nenät solkenaan |O :headwall: Eli Kipsun kanssa oon taas valvonut yön :(
 
Heissan!
Etsin meidän pinoa tuolta 0-12kk puolelta ja mietin, mihin ollaan kadottu :whistle:

Niin, täällä oltu paljon ulkona, kun ihan kesäinen sää ollut. Onni ajelee aamusta iltaan fillarilla, oppi isollakin pyörällä (16") ajaan ilman appareita. Mietin, lähtiskö kangaskauppaan ja ostais imukangasta vaippohin. Tilasin taskuvaippoja, ja niihin pitää saada imut. Jos ostais palan hamppua ja sit vanhan pyyhkeen sitten lisäimuks...
Mut pitäis mennä suihkuun ekana ja sillee.. Saas nähä.
Muuten täällä kaikki ok, Eero viihtyy ulkona. Onneks.
Mukavaa viikkoa, se onkin vappu ihan just!
 
Keiju07
Topsy,

katselin itselleni noita MeandI:n äidin polvihousuja... löytyykö sinulta tai siis kantsiiko tilata sun kautta vai huhuilenko jostain muualta? Jos paino tippuis taas raskauden jälkeen kuten viimeksi, niin varmaankin sellanen 40-42 olisi hyvä koko, onko se sitten L vai XL?
 
Dogtorille tätä kautta suuri :hug: , en voi toisaalla kirjoittaa jostain syystä. Tuli kyllä ahdistavat kylmät väreet, voimia sinne.

Keiju
, Luulisin että L koko on sinulle sopiva. Minun kauttani voit toki tilata, mutta taidan joutua laittamaan mukaan postituskulut sinulle :( Niin paljon alkanut tulla tilauksia muista kaupungeista että päätin etten enää "tarjoa" postitusta, alkaa mennä jo hyväntekeväisyyden puolelle... Eli 3,50 olisi me&i toimituskulut ja 1,60 sitten kun minä postittelen. Ilmoittele jos haluat tilata, mutta toki voit toistakin kautta tilailla :) Ovat kyllä huippuihanat housut, suosittelen!

Terveisiä Istanbulista, juuri miehen kanssa kotiuduttiin 5 päivän reissulta. Ihanaa oli ja lapsia ei ollut ikävä ;) Nyt nukkumaan, meni hiukkasen myöhään aina iltaisin :whistle: Hyvä ystäväni on asunut siellä 10 vuotta niin juteltavaa riitti pikkutunneille asti niissä mukavissa pubeissa.
 
Moi moi mammat,

ja kiitos onnitteluista kovasti.
Piristi mieltä, kun luki teidän onnitteluja ! halihali ...

Muuten olikin enempi synttäri angstia kuin riemua - kaikenmoista pientä hankaluutta ilmaantui ...

Ihan reissu varmaan Topsylla, melkein kade täällä voipi olla...

Dogtorille jaksuja - pitää vaan käydä vielä katsomassa että mihinkös ...

Ja sairastaville tervehtymistä - meillä kai on nuha melkein aina - yksi nuha loppuu , niin uusi alkaa viimeistään 2-3 viikon päästä... mä luulin, että se kuuluu tähän räkänokka ikään ? Vaan itää seurailla, voihan tuollaa pöpsykälläkin olla allergioita. kun semmoista perintövaaraa on olemassa...

Viu on yhä vaan ihana - mutta väliin kyllä uhma on aikamoista. Ja voimat on tuolla 14 kiloisella ihan kivat - kun vetää itsensä kaarelle ja hangoittelee vastaan - vaipanvaihto, pukeminen ja ulkoa sisälle tulo ei ole mieluisaa...
Muutamana yönä on pisulit tulleet sänkyyn, vaippa falskannut - tätähän on meillä olut tosi harvoin. Vaihdoin nyt yöksi maksimikokoisiin upandgo vaippoihin - eipähän saa teippejä revittyä auki itse...

Viu laulaa muunmuassa 'Minä soitan harmonikkaa, ihmiset on kummisssaan, voisin viettää luhlapäivää jälleen huomenna, padadamdaaaa' ... ja äitin kans keskustellaan kovasti ja paljon ...

Meillä on muuten aika rauhaisaa ... eilen ostin pyörän sitten - pitäis saada istuin siihen kiinni vielä... vaan on kahden tuon rapakkorinsessan kans ihanaa - ei meinaa kunnialla selvitä pyörän talutuksesta autolta varastolle - 40 metriä - kun pimuista näkyuy selkä eikä mikään huuto/käsky/nimi tehoa, että kääntyis äidin luo ... maailmalle ja ajotielle ja ja ...

Käytiin jääshowssa sunnuntaina - ja Viu jaksoi aika hyvin olla - rusinapaketin ja sylittelyn voimalla , sentään 2* 40 minsaa oli ko show - Susanna Pöykiöt sun muut oulustarat. Somimpia oli tosin ne noin 3 v pikkuluistelijat - joilla oli kypärä päässä ja nyyyyyyyh - niin södejä.

Joo, ja auto meni katsastuksesta läpi - huoltoon 360e (jarrupalat ja levyt vaihdettiin ja peruskamaa muuten) - katsatsus (Oulun halvin) 45 e ... ja silleen . Kesärenkaat vielä pitäisi ostaa ... järkyttävää rahanmenoa.


Ja Mammolle jaksuja - kiva ois nähdä !

Ehtisikö Oulumamma kokoontumisajoja toukokuulle ?


Nyt töihin - oon värkkäillyt uusien teknologioiden parissa - tuntuu mielenkiintoiselta , vaan ei mitään saa aikaan kovin käyttökelpoista vielä ...
Mutta siis mukavaa, enempi käyttöliittymäsuunnittelutyyppistä...


 
Täällä on viime päivät ollu aivan ihanan kesäiset säät B) Pojalle on riittänyt päälle gollitsihousut, pitkähihainen paitä, kevyt takki ja lippis. Ja eilen piti ottaa takkikin pois, kun iltapäivästä oli jo niin kuuma auringossa. Itellä ei kuitenkaan ollut kuin t-paita ja ohuet puuvillahousut. Loppuviikoksi on luvattu kylmempää, plääh :/ Mie niin nautin näistä vähemmän pukemisista.

Poika on täysin ihastunut Liberon housuvaippojen kesäkuosiin. Tiikereitä!! Meillä on vielä noita normikuvioisiakin, mutta ei tuo huoli niitä päälle. Kun pyytää poikaa hekemaan vaipan, ensin murisee ja sitten juoksee vaippapussille :LOL: Ei tuo aiemmin ole uutta vaippaa suostunut hakemaan. Ensin ihaillaan tiikerin kuvaa, muristaan ja sitten vasta saa pukea päälle. Ja välillä yrittää housuja pois, että voi katsella vaipan tiikereitä. Hassuja nuo taaperot :D

Olen nyt muutamana päivänä lukenut tosi mielenkintoista kirjaa. Perhekerhossa eräs äiti suositteli. 'temperamentti -ihmisen yksilöllisyys-' Kirjoittaja Liisa Keltikangas-Järvinen. Siinä on hyviä esimerkkejä siitä miten eritavalla eri luonteisia lapsia pitäisi kohdella ja kasvattaa. Laittaa miettimään ja oon muutaman ahaa-elämyksenkin saanu. Ja vahvistusta sille millaiseksi olen tuon pojan luonteen ajatellutkin.
Tiesittekö muuten, että sinisilmäisissä ihmisissä on enemmän ujoja ihmisiä, kuin muussa väestössä :whistle: Se on katsottu olevan todiste siitä, että temperamentti on biologinen ominaisuus, ei niinkään kasvatuksen tulos. Vaikka kasvatuksella voidaan tukea ja vahvistaa tiettyä piirrettä.

Mutta nyt mie taidan mennä suunnittelemaan aidan rakentamista. Voi sitten päästää noi kaks hunsvottia (poika ja koira) vapaammin pihalle juoksentelemaan. Nyt nuo ovat koko ajan pyrkimässä tielle tai takamettän ojaan :kieh:
 
Jos sitä nyt itekkin innostus rustaamaan hetkisen.

Meille ei sen kummempaa, tv tulee tänään huollosta (se kissojen pissimä ) ja uusihan sitä vissiin joudutaan ostamaan, mies just selvittää vakuutusyhtiöstä noita asioita, vakuutukset pitäs olla kunnossa mutta paljonko ne sitten korvaa, se on toinen juttu.Korjaamolta sanoivat että toimii nyt, mutta saattaa olla että tunnin päästä ei toimikkaan, tietty ne oli onnistuneet kastelemaan sen tyyliin ainoan ja todella kalliin piirilevyn jota ei kannata lähteä vaihtamaan.

Juholle ostettiin kunnon polkypyörä, se semmonen 12", siinä kun mainittiin ajajan minimipituudeksi 85cm, ja tuo poju on jo enemmän (heh, puolisenttiä :whistle: )

Sisustamaankin innostuttiin isännän kans, meinattiin olkkarin sisustus uusia kokonaan sohvaa lukuunottamatta. Nyt on sitten uudet huonekalut tilauksessa vappu vaan vähän pitkittää toimitusta sanovat huonekalukaupassa. Uudet verhotkin on työnalla, vaan vieläpitäs panelitangot mennä noille verhoille ostamaan. Saa vähän olkkaria pirteemmäks, maalata ei nyt viiti kun on muutakin remppa hommaa. Mutta jos noilla alkuun pääsis.

Vappu meinattiin olla ihan vaan kotona, korkeintaan käydä jossain lähistöllä päiväseltään nopskaan piipahtamassa, jos koittas saada kotona pihaa kevätkuntoon. Siinäkin kun hommaa riittää ja meilläkin tuo aidan rakennus puuha pitäs alottaa.
Kun vaan sais jostain aikaa lisää..

Tohtorille iso jätti mega :hug: ja hirmusesti jaksuja!!!
Ja ihanaa kun pääset pikkusta kurkkimaan :heart:

Ulkona on tosiaan ollu kiva ilma sen parikymmentä astetta jo monena päivänä, tosi ihanaa.
Mä olen ihan kyllä puhdas kesäihminen..

Nuhanenille paranemisia!!!!
 
Pienin tekee tuolla tuhojaan, kolkuttaa vispilöillä keskimmäistä jne |O . Mutta jos pikaiseen jotain kirjoittaisin taas minäkin.

Ihan ensinnä Dogtorille kovasti jaksamista isojen äärellä :hug: :hug:. Elämä on... joskus niin epäreiluakin :'( . Ihanaa kuitenkin teillä tuo uusi alku masussa :heart: , lauantaille onnea matkaan :heart: !

Ai että Topsylla ihana reissu takana!! Ja ihana tuo kommentti, ettei ollut lapsia ikävä, kiva kuulla, että joku muukin aattelee niin :ashamed: :snotty:

YOdottajalle jälkisynttäreitä :flower: . Mahtaa teillä olla jo mahtavat keskustelut Viun kanssa, aika neitejä olette varmasti molemmat :D

Hipkukan mainitsema kirja alkoi kiinnostaa. Meilläkin kun nuo lapset tuntuu kaikki niin omanlaisiltaan ja varmasti turhan usein tulee kuitenkin kohdeltua kovin samalla tavalla... Ammatillisestikin kiinnostaa. Hitto kun en ole moneen vuoteen juuri lukenut alani kirjallisuutta :ashamed: , jotenkin vaan aika on niin vähäistä, vaikka miten mielenkintoistakin olisi.

Me on kanssa nautittu upeista ilmoista, ihanaa, kun lapsetkin viihtyy (tosin aika tappeluakin oli tänään noilla keskenään, mutta sisään eivät pyytele). Piha alkaa olla siisti ja sisälläkin on siistimpää, kun suurelta osin ollaan ulkona. Mutta tuo tappelu, kyllä tänään taas mietin, että nuo rakastavat ja vihaavat. Ja välillä se kaikki tuntuu olevan tietynlaista leikkiä, kamalan kuuloista, mutta toisaalta kohta jo touhuavat taas muina miehinä muita. Liikaa en viitsi puuttuakaan, varsinkin kun ulkona moinen ei ota niin pahasti korvaan. Jos kokoajan puuttuisin, olisin yksi siinä muiden mukana.

Sain tuolla kirppispuolella liinani myytyä. Voi kuinka on olevinaan haikeaa!! Jotenkin kummasti kiinnyin tuohon liinaan, vaikkei se millään tapaa jokapäiväisessä käytössä ollut :LOL: Taidetaan testata sitä vielä kerran nyt :) , katotaan jaksanko tuota makkaraa enää sinne laittaa tai saada...
 
mitäs hankaluuksia yolle on käyny?
viu niin ihana,kun niin paljon höpisee :heart:
toisteleeko kenenkään taapero rumia sanoja? isäntää piti jementää ku kiros tänään kasatessaan pojan uutta pyörää,ärräpäät lenti..kuhan ei poitsu ota mallia :headwall:
topsylle tervetuloa taas suomeen :wave: hipkukan mainitsema kirja vois ollakkin mukavaa luettavaa,jahka sais aikaiseksi luettua joskus..
nyt on niin kovaa tää väsymys et ei usko erkkikää :eek: heräsin tänään 10.30 :whistle: nukuin päiväunet 13-15 ja jo klo 18 olin ihan poikka,kauhiaa :ashamed:
pupu mites sun odotus on sujunut?ootteko kertonu jo tutuille?meilläki on tuo 12" pyörä mut ostettiin toinen jossa on levee istuin ja työntöaissa,ku ei tuo vielä osaa ajaa,ehkä syksyllä voitas ottaa käyttöön,kypäräki pitäs ostaa..
ihania sisustus hetkiä sinne!

rontti mitä oot pihalla jo askarrellu?mä laitoin eilen parvekelootaan aluille tulemaan auringonkukat,saas nähä nousevatko :/ hirmu monelle on niin käyny ettei oo kukkia tullutkaan..haravoin jo etupihaakin,pitäs suunnitella jotain köynnöstä kasvaa tohon oksa kartioon,en vaan tiiä mitä,mustasilmä susannaa on moni ehdottanu..

nams,herkuttelen tässä valkosipuli sämpylöillä,täytteenä valkosipulivoi-salaatti-kurkku-suolakurkku :p ja raparperi-herukkakeittoa :heart: tein pellillisen patonkeja ja sämpylöitä tänään..huomenna koittas jaksaa korvapuusteja vääntää..

hirveesti tekis mieli hiiskua tästä raskaudesta jo jollekki,mut ootellaan ainaki ultraan asti..arvelin kyllä sen jälkeen tuleville mummoille asian vuotaa,mutta muille vasta 12 vko jälkeen..mulla on masu jo hirmu iso,tai turvotusta kai se on..ei pitkään tätä tahtia peitellä,varsinki ku alkaa olla lämpimät kelit,nii ei viiti takki päällä olla..
ja jestas että täällä on yks uhmakas lapsi..jos jotain ei saa nii järkky raivo,ja välillä vaikka saiskin niin silti raivooooo..tänään autolle käveltäessä mukaan piti saada iso lapio ja harja,poika siis ite noita kuletti,sit jäi lirkuttelee naapurille,ja jos äiti kutsui niin murahti vaan..kotiin tultiin,satoi kaatamalla vettä ja poika ois pihalle halunnu jäädä,sai hirveet raivarit ku ei saanukkaa pihalle jäädä :headwall: kiva on kantaa sellasta isoo jätikkää joka sätkii selkä kaarella joka suuntaan :kieh: no,ei se aina ruusuilla tanssimista voi ollakkaan..

*kipittää hakee kolmannen sämpylän :ashamed: *
 
toissailtana tänne kirjottelin ja tekstit hävis jonnee...

yo:lle myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut! :flower:

kaikille nuhanenille pikaisia paranemisia :hug:

hippkukan mainitsema kirja alkoi tosissaan kiinnostamaan,täytyypä ottaa kirjailijan nimi ylös ja käydä kirjastossa ettimässä:)

ihanaa kun tohtori pääsee kurkkamaan masuasukkia:heart:

mulla oli tänään hammaslääkäri,hui kamala ku aamulla pelotti...
viime kerralla kun laittoivat puudutteen niin se kirveli ihan kamalasti ja silmääkin kirveli.
nyt ei ollut ees paha,eikä mitään tuollasta kamalaa sivuoiretta.
jospa se hamppilääkäri kammo nyt helpottas ku tää kerta meni niin hyvin :)
kamalan kallista lystiä se on,53 euroo :eek:

meillä mies jää työttömäksi vajaan parin viikon päästä,saa nähä miten sitä pärjää :|
ja kun joutuu oottelemaan niitä päätöksiä :headwall:
kaikilla tutuillakin tuntuu olevan rahahuolia,sais tämä lama jo helpottaa.
päästäs mekin laittamaan pikkuhiljaa sitä kauan odotettua omaa kotia.
tuntuu että sitäkään koskaan saada,vielä vanhuksina tässä pikku kaksiossa istutaan ahtaasti kiikkustuoleissa...
en tiiä,tympäsee vaan,sori ku tällästä marmatusta :ashamed:

ulkoiltu ollaan pojan kanssa paljon,on se tämä kevät ihanaa aikaa!
ja pikku-miestä kiinnostaa kaikki,oksat,lehdet,kuralammikot on in! :LOL:
mukava seurata sitä tuolla pihalla kun niin tohkeissaan köpöttelee siellä ja tutkii maailmaa.

ainiin,rontti kysyi että onko meillä mökki saaressa,mun vanhemmilla on, ja kesäisin käydään koko porukka siellä.
tosiaan nyt isä lupasi että saadaan kesäksi niiden kakkosvene omaan perheen käyttöön,saadaan käydä sitten mökillä millon halutan ja ihana päästä muitakin saaria kiertelemään.
taitaa tulla lapsuus mieleen kun siellä saaria kiertää,hyvän ystävän kanssa pienenä aina kierreltiin paria tiettyä saarta.
tulipa nyt ikävä tätä henkilöä,mitään en oo hänestä kuullut vuosiin,no sen kuulin että isänsä kuoli ja voi että siinä oli mukava mies.


jaahas,me jatketaan töllön kattelua ja mulla ois taas jäätelökuppi tuossa
:p

öitä :wave:
 

Yhteistyössä