Lohja vai Salo?

  • Viestiketjun aloittaja kohta siellä alempana
  • Ensimmäinen viesti
ap
Kiitos teille kaikille saatte minut vaan vakutuneemmaksi että haluun saloon. Meillä kun vielä kuopus on liikuntavammainen lapsi niin haluan parasta palvelua. Salossa talot ovat melkein saman hintaisia kun mitä täällä mistä muutetaan. Meillä nyt 145 neliö ja 4200 neliön tontti niin kun tämä myydään ja maksetaan velat pois vaikka käteen jääkin niin kauhistuttaisi ottaa velkaa vielä lohjalla reilusti yli 200 000 ei kiitos salossa laina voisi olla jotain 120 000-200 000 (tällöin talo ois jo hulpppea jos toi ison summa).
Nyt täytyy puida asiaa miehen kanssa ja annan lukea näitä kommentteja jos ei ala uskomaan.
Kiitos teille kaikille!!!! Mulla on nimimerkki mutta olen vielä harmaana kun en halua että ystävät tunnistavat tätä kautta kun en ole vielä kaikille kertonut muutostamme kun kaikki on vielä yhtä sekamelskaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja kohta siellä alempana:
Meillä erityislapsi, joka tarvitsee neurologista palvelua missä paras sellainen jne.
No älkää sitten ihmeessä ainakaan Lohjalle. Juuri tosta syystä me muutetaan täältä ensi maaliskuussa pois. Palveluita ei ole eikä tule.
 
Gluteus maximus
tulkaa tänne Vihtiin =) Nummelassa ja Vihdissä on hyvä asua ja Helsinkiin kunnon hoitoon on suhteellisen lyhyt matka. Lohjalle vajaa 20km.

kallista täällä kyllä on. Ollaan kyllä itsekin mietitty muuttoa esim. Saloon, koska siellä paljon edullisempaa asua. Lohja ja Vihti on kalliita, vaikka mukavia paikkoja kumpikin =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja pata akka:
Alkuperäinen kirjoittaja HotDarkFlower:
Saloa en tunne, mutta Lohjalla asunut 4v...ihmiset sisäänpäin kääntyneitä.
Juurikin näin :/
Tämä on niin totta.
Esson kulmalla odottaessani yhtä tuttua, nurkan takaa alkoi kuulua "täällä on joku ihan outo muija (kuvasi minuu puhelimeen) tunneks sä sitä tai tiedäks ketään joka vois tietää???" :eek:

 
sanna
Salossa lapsuuden ja nuoruuden asuneena, nyt Lohjalaisena voin vain ja ainoastaan suositella Saloa! Lohja sisäänpäinkääntynyt ja vanhoillinen paikka asua. Kummallisia päähänpinttymiä esim. tuo, että keskustassa ei saa parkkeerata maksutta minnekään ja parkkipirkko hyökkää takuu varmasti salaman paikalle. Kauppoja ja valikoimaa ei ole ja kaikkialle vaikea mennä. Kallistakin täällä on. Saloon palaamme heti, kun vain työpaikka sieltä löytyy toiselle.
 
Salolainen
Salo ehdottomasti!
Salo on kaunis kaupunki, ja kaikki palvelut on lähellä :) Lisäksi täältä pääsee todella helposti ja nopeasti Turkuun ja Helsinkiin, moottoritiet menee molempiin ja junallakin pääsee helposti. Tervetuloa tänne vaan :)
 

Yhteistyössä