löytyykö jukka-talon tehneitä??

  • Viestiketjun aloittaja rakentamaanalkavat
  • Ensimmäinen viesti
rakentamaanalkavat
eli siinä se kysymys jo olikin? tuliko kalliiksi? oletteko tyytyväisiä jälkeen? oliko paketti hyvä? pitivätkö aikataulut jne...olisimme kiitollisia tiedoista!! :D :wave: :p
 
Meille tuli Jukkatalo v.2004. Otettiin suurelementtinä, Sointu 128 pienin muutoksin. Ollaan oltu tyytyväisiä. Nythän se runkorakenne on tainnu muuttuu enemmän "paperimaiseksi." Seinät oli pystyssä neljässä tunnissa ja kattotuolit vei toiset neljä tuntia. Viikon verran muuten ne humut siinä vielä hommia teki. Oli niin hiljaset asentajat, ettei edes keskenään jutellu :/ Tarjottiin lopuks mäyräkoiraa, muttei huolinu.. Outoja timpureita... :eek:
 
Moi me muutettiin vuosi takaperin Jukka-taloon. Aikataulut piti, asennusporukka oli kiva ja teki hyvää työtä. Jos joku tavara loppui lisää saatiin kun soitettiin tehtaalle. Tuliko kalliiksi no itse paljon tehden säästettiin. Siis asennus tuli vesikattovaiheeseen, siitä jatkettiin itse, vain pakolliset sähkö, lvi- yms työt teetettiin ulkopuolisella. Huoneistoala 135+ talli oisko 35 neliöö kustansi tontteineen 140 t egeä (oulun seutu).
 

Yhteistyössä