Liukastevoide ja raskautuminen

  • Viestiketjun aloittaja Ihmettelijä
  • Ensimmäinen viesti
Ihmettelijä
Hei,
Tässä ollaan yritetty raskautta vuoden alusta, mutta ei ole tärpännyt. Luin juuri netistä, että liukaste voide saattaa haitata raskautumista. Meillä on ollut käytössä liukastevoide (KY Jelly) ja olenkin miettinyt, että voisiko siinä olla syy... Onko kukaan täällä tullut raskaaksi vaikka onkin käyttänyt liukastevoidetta???

 
Osa liukastevoiteista sisältää siittiöitä tappavia aineita. En valitettavasti muista mitkä merkit, kannattaa kysyä esim. apteekista.

Jos raskautta on yritetty vuosi tuloksetta, voit hakeutua lapsettomuus tutkimuksiin. Siellä viimeistään selviää onko mitään varsinaista syytä raskautumattomuudelle. www.hedelmallisyys.fi
 
Meillä oli KY:tä käytössä tosi pitkään... semmosessa ihme rasvatuubin näkösessä pakkauksessa... ja jostain sitten luin että se saattaa haitata raskaaksi tuloa... meillä oli yritystä melkein 1½ vuotta ja vasta sen jälkeen tärppäsi kun lakattiin liukastetta käyttämästä... kaikille ei kaikki sovi... en tiedä sitten syyttääkö siitä liukastetta, mutta ei sen pitäisi haitata, jos ei ole siittiöitä tuhoavaa mallia.... meidän kohdalla uskon vakaasti, että ky ei toiminut siittiöiden kuljetuksessa=)

Nyt tosin siis raskaana jo viikolla 38. Suosittelen selvittämään mitä liukkari sisältää ja vaikka kokeilemaan toista merkkiä... ja huomaa katsoa, ettei liukkari ole vanhaa!!!

rfsun ovat olleet meillä toimivia.Yksilöllistä tosin tuokin...

Tsemppiä puuhailuihin=)
 

Yhteistyössä