LISSU! Selitäpä mitä schaissea Bäckman väittää suomalaisista?

vierailija
Me pystytään todentamaan että B.puhuu paskaa. Oikeita uusnatseja on häviävän pieni porukka.
Maamme oikea media on paljastanut Halla-Ahon äärioikeistolaiseksi jo yli 10 vuotta sitten ja mies on saanut tuomioita rasistisista kirjoituksistaan rosiksessa.
Nyt äijä on eduskunnan puheenjohtaja, joten eivät nuo Bekmanin väitteet ihan tuulesta temmattuja ole.
Oikea media on kertonut yli 10 vuotta millaista äärioikeistolaista poppoota Perussuomalaiset ovat ja nyt he ovat hallituspuolue.
 
Missä Usa täällä on kun en oo nähnyt?
Kyllä sinä itsekin löydät juttuja vaikka valtamediasta.😁

Joko CDA on allekirjoitettu?

Ihan mielenkiintoista:

”Vieras valta ei nykytilanteessa voi pitää Suomessa sotilaitaan omassa komennuksessaan. Sopimus tehdään, jotta Yhdysvallat voisi tuoda, pitää ja komentaa joukkojaan Suomessa ja jotta niille turvattaisiin kaikkinainen logistiikka ja omien ase- ja huoltojärjestelmien käyttö.
Yhdysvallat saisi puolustussopimuksilla potentiaalisesti haltuunsa koko Pohjolan ja se voisi tässä tilanteessa asetella omia joukkojaan, laitteitaan, keskuksiaan, satamiaan ja lentokenttiään Pohjoismaihin omien tarpeidensa mukaan.

Joutuu ihmettelemään, miten Suomi voi hakea turvallisuutta sallimalla sellaisen maan joukkojen toimivan alueellaan, joka toisen maailmansodan jälkeen on jatkuvasti käynyt pitkiä hyökkäyssotia (yleensä niitä voittamatta, mistä syystä ei liene viisasta ryhtyä sellaisen maan puolustuskumppaniksi, joka ei pysty sotiaan edes halukkaiden valtioiden liittoutuman avulla voittamaan), jonka sotien lopettamiseen ainakin presidenttien Nixon ja Biden kohdalla oma uudelleenvalinta ratkaisee enemmän kuin mikään muu, jonka kenraalit avoimesti valmistautuvat sotaan toista nousevaa suurvaltaa vastaan ja jonka lainsäätäjiä valtava aseteollisuus jatkuvasti onnistuneesti lobbaa ja joka on jättäytynyt ydinaseiden rajoituspyrkimyksistä?”Tämä etenkin sinulle @Echo !
 
No mutta Echo, uskovainen nainen ja tuollaista kielenkäyttöä.
Rakasta lähimmäisiäsi kuten itseäsi.
Kyllä, ja koska rakastan suomalaisia enemmän kuin Lispetti, niin sanon että Talvisodassa Lispettiä olisi pidetty maanpetturina, jota hän herttaisesta lässytyksestä huolimatta onkin.

Mä en ole tyhmä. Mä tajuan mitä on oikea isänmaallisuus joka juurtui muhun 80-luvulla. Mutta mä ymmärrän sen, että Suomi tarvitsee myös apuja k-päävaltio Venäjää vastaan ihan samalla tavalla, kuin mitä jatkosodassa turvauduimme Saksaan, vaikka se ei miellyttävää ollutkaan.

Jos Venäjä kunnioittaisi ENSIN naapurivaltioidensa itsenäisiä rajoja, ei Natoa tarvittaisi.
 
vierailija
Lisään lihavalla. Minä #41

Mä voin kertoa monta:

1) Höpisee ilmastonmuutoksesta, jota ei ole. Eikä se johdu ihmisistä. Ainakaan suomalaisista ihmisistä. Sitäpaitti se on vasta vuonna 2100. Ja mitäs pikku lämpö ees haittaa. Tää vuosi on mittaushistorian lämpimin. Jäätiköt on sulaneet pelottavasti Jo kauan aikaa vuosittain. Todisteet on satelliittikuvissa. Lukemattomien kasvi ja eläinlajien levittäytyminen pikkuhiljaa pohjoiseen on myöskin yksi todiste muutoksesta. Kukaanilmastotutkija ei enää kiellä sitä etteikö ilmastonmuutos olisi tapahtunut. Luuletko tosissaan jos on 100 vuotta syydetty kasvihuonekaasuja ilmakehään niin etteikö se mitään vaikuttaisi?
Suomalaiset on yksi hyttysen pieru maapallolla. Vaikka valtava lasikupu pantaisiin koko Suomen päälle niin se ei vaikuttaisi mitä muualla maailmassa


2) Pimittää väestönvaihdon. Totta
3) Ei kerro, että USA aiheutti Ukrainan sodan. Heh, sinun venäläiset vihreät miehet käynnisti ja +2 v sitten PUTIN määräsi sodan ja hyökkäyksen
4) Ei tunnusta USA:n vaalivilppiä Naurettavaa väittää vilpin tapahtuneen. Sen kieltää myös lukemattomat -aikuiset- republikaanit. Toki ei ne (te) lapselliset Trumppilaiset
5) Ei myönnä lihansyöntidieetin autuaaksi tekevää voimaa syön lihaa,

Ja näitä piisaa kymmeniä lisää. Youtubesta löytyy todisteet No siellä löytyy asiaan kuin asiaan todisteita sekä puolesta että vastaan
olet sinä kyllä melkoinen hörhö
 
vierailija
Se on kyllä totta, että usein just ne, jotka toitottaa isänmaallisuutta, ovat siitä kauimpana. Janus Putkonen ja Bätmänkin on joissain yhteyksissä väittäneet olevansa isänmaallisia.

Se ero Lissulla ja noilla bätmäneillä on, että Lissun jututnon pelkkää hälinää keskustelupalstalla. Niistä ei sinällään Suomelle ole harmia. Tai jos on nii n ihan marginaalisesti ja välillisesti.

Mut Bätmänin ja Putkosen touhu menee kyllä.maanpetoksen puolelle.

Tietenkään en tiedä mitä Lissu näiden asioiden suhteen tekee oikeassa elämässä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Kyllä, ja koska rakastan suomalaisia enemmän kuin Lispetti, niin sanon että Talvisodassa Lispettiä olisi pidetty maanpetturina, jota hän herttaisesta lässytyksestä huolimatta onkin.
Mutta kuinkas niiden Jeesusten opetusten käytännön toteutus sinusta on kadonnut sodan seurauksena?
Jotenkin tuntuu oudolta, että uskovaiseksi itseään nimittävä nainen keuhkoaa rautaa rajalle ja lisää ruumiita Ukrainan pelloille?
Raamattu opettaa kunnioittamaan esivaltaa, sillä turhaan ei Jumala ole sitä paikalleen asettanut ja sama määräys koskettaa kaikkia maita.
Ei Paavali opettanut sillä tavalla, että yksilöllä olisi oikeus päättää mitä esivaltaa hän kunnioittaa.
Sama sääntä koskee Suomea, Ukrainaa kuten Venäjääkin.
 
Mutta kuinkas niiden Jeesusten opetusten käytännön toteutus sinusta on kadonnut sodan seurauksena?
Jotenkin tuntuu oudolta, että uskovaiseksi itseään nimittävä nainen keuhkoaa rautaa rajalle ja lisää ruumiita Ukrainan pelloille?
Raamattu opettaa kunnioittamaan esivaltaa, sillä turhaan ei Jumala ole sitä paikalleen asettanut ja sama määräys koskettaa kaikkia maita.
Ei Paavali opettanut sillä tavalla, että yksilöllä olisi oikeus päättää mitä esivaltaa hän kunnioittaa.
Sama sääntä koskee Suomea, Ukrainaa kuten Venäjääkin.
Vastakysymys: olisiko Suomenkin pitänyt heti Talvisodan alussa antautua?
 
Vastakysymys: olisiko Suomenkin pitänyt heti Talvisodan alussa antautua?
Talvisota on monessa mielessä aika hyvä vertailukohta. Samankaltaisuuksia on paljon. Venäjähän ei vieläkään myönnä, että tuollainen sota oli. Se oli "rajakahakka". Kappas kun ei erikoisoperaatio. Suomi sai lähes koko maailman sympatiat ja jonkun verran tukeakin.

Ennen talvisotaa Venäjällä oli aluevaatimuksia. Silloin ei tiedetty, että Suomi oli suurvaltojen (Saksa, NL) salaisessa sopimuksessa määrätty Venäjälle kuuluvaksi. Varmasti monet ajattelivat, että olisi kai nuo alueet pitänyt luovuttaa. Todellisuudessa Stalin oli päättänyt Suomen vallata. Täsmälleen sama juoni kuin Putinilla Ukrainan suhteen. Väitetään, että turvataan parin pienen alueen venäläisten turvallisuutta. Todellisuudessa vallata koko maa tai vähintään muuttaa sen hallinto mieleiseksi.

Toinen sota, johon tätä Ukrainan sotaa voidaan verrata, oli Afganistanin sota. Afganistanin epäonnistunut (ja sitömyöten kallis) sotaretki saattoi olla yksi merkittävä syy Neuvostoliiton romahtamiseen. Sota ja muu kilpavarustelu tuli niin kalliiksi, että diktatuuri tuli lopulta tiensä päähän. Toivotaan, että nyt käy samalla tavalla tämän Ukrainan sodan seuraksena.

Nyt on vaan paha tilanne kun EU:ssa ja USA:ssa on näitä Venäjän tukijoita. Republikaanit ja etenkin Trump muodostavat vakavan uhkatekijän Ukrainan mahdollisuuksille jatkaa puolustussotaa. Tukipaketti on jo torpattu, vaikea sanoa mitä tästä seuraa. Ehkä tuki on tulevaisuudessakin vaakalaudalla jopa ilman Trumpin valintaa. Kaiken huippuna Orban siellä ottamassa mahdollisesti isoa roolia:


Eli voi tosiaan olla, että rauhaa ylettömästi rakastavan Lispetin unelma toteutuu ja tappaminen kohta loppuu.

Voipa vaan miettiä, että jos talvisodassa (tai jatkosodassa) olisimme antaneet periksi, niin olisiko se tappaminen loppunut? Venäjä olisi vallannut Suomen ja leireille kuolemaan olisi viety muutama... sataa tuhatta. Karmiva ajatus, tätä ihanaa rauhaa ehkä on Ukrainallekkin tarjolla...

Uskon silti, että Ukrainan sota on tullut niin kalliiksi Venäjälle, että kyllä se puoliksi polvillaan tulee olemaan pitkän aikaa ja ihan heti ei voi lähteä uusiin erikoisoperaatioihin. Tosin eipä siellä lännessä ole enää kuin Nato-maita tarjolla.

Toisaalta kun huomioi Trumpin uhkaukset jopa USA:n irrottautumisesta Natosta, niin siellähän on varsin veikeitä fantasioita tarjolla Lissulle ja muille rauhaarakastaville.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Niijuu Bäckmanista piti sen verran sanoa, että periaatteessa tyyppi ei tarvitsisi yhtään riviä edes keskustelupalstalla. Tuollainen tyyppi pitäisi olla samaan tapaan josssain marginaalissa kuin suomalaiset uusnatsit vielä ysärillä (Pekka Siitoin ja muut loppupeleissä aika harmittomat hahmot). Mutta valitettavasti ukkeli ei ole niin marginaalissa kun voisi kuvitella.

Ja Venäjällä häntä käytetään propaganda-aseena niin paljon kuin mahdollista. Ei nyt tarvi hänen merkitystään liioitella, mutta kyllähän maanpetoksen tunnusmerkit ovat täyttyneet jo vuosikymmeniä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Tuo äijä pitäis jo tuomita linnaan. Tottavieköön me suomalaiset itse tiedetään miten asiat ovat.

Ainakin kohdat 2-7 on niin vaarallista paskaa, että ihan hirvittää.

1.Bäckman väittää, että Yhdysvallat aikoo perustaa Suomeen salaisia biolaboratorioita.

2.Bäckman väittää, että Yhdysvallat on Suomen itärajan turvapaikanhakijakriisin provosoija.

3.Itärajan sulkemisen taustalla on Bäckmanin mukaan se, että Suomi haluaa vaikeuttaa venäläisten elämää.

4.Bäckmanin mukaan Yhdysvallat tekee Naton reservaatiksi muuttuneessa Suomessa kaikki tärkeät päätökset.

5.Bäckman väittää, että Suomi levittää natsiaatetta ja hakaristisymbolit ovat toistuva näky.

6.Bäckman väittää, että Suomi suunnittelee sodissa menetetyn Karjalan palauttamista...

7... ja että Suomessa ajetaan avoimesti Suur-Suomi-hanketta.

8. Bäckman väittää, että Nato suunnittelisi Barbarossa 2.0-hyökkäystä Venäjää vastaan.

9.Bäckman väittää, että länsi juonii pudottavansa suomalaisen tai ruotsalaisen matkustajakoneen Ahvenanmaan tuntumaan. Tämän jälkeen turmasta voitaisiin syyttää Venäjää.
Väitetäänhän täällä ihan samanlaisia päättömiä väitteitä Venäjästä.
 

Yhteistyössä