Liikutuin, kun luin, että Prinsessa Victoria on raskaana

  • Viestiketjun aloittaja veras
  • Ensimmäinen viesti
Saraldo
[QUOTE="jooo";24429716]Samoin. Nuo on jotenkin niin onnellisen oloinen pariskunta:)[/QUOTE]

Ihan totta. Yleensä nuo kuninkaalliset parit näyttää ainakin ulospäin melko jäyhiltä ja virallisilta, ehkä jopa kylmiltä. Näillä kahdella on selvästi rakkausliitto :heart:.
 
Ksantippa S.
[QUOTE="vieras";24429825]Eikö Ruotsissa synny lapsia joka päivä. Ruotsi on tosin jo muutenkin ihan seko paikka. Ja nyt vielä suomalaistkin menevät sekaisin yhdestä raskaudesta.[/QUOTE]

Minusta kuninkaalliset häät ja lapsiuutiset ovat niitä järkevimpiä turhan hössötyksen aiheita mediavirrassa. Paljon mieluummin katson kansan menevän sekaisin Vickanin lapsesta kuin kuuntelen jatkuvaa jatustusta Kalle Kustaan tai Berlusconin naisseikkailusta.

Puhumattakaan niistä ikävämmistä julkkisuutisista, joita seuraa mittasuhteiltaan kohtuuton ja osin tekopyhäkin kollektiivinen suru. Ihan kamalaa oli, kun joka tuutista tuli viikkokaupalla Dianaa tai Madeleine McCannia. Ja ihan omassa sarjassaan on taas kollektiivinen ylemmyydentunne ja siihen yhdistyvä tirkistelynhalu, vrt. tapaus Tuksu.

Joten olen oikein onnellinen niin kauan kuin tämä aihe vie palstatilaa vielä turhemmilta jutuilta. Paljon onnea Victoria ja Daniel!
 
"vieras"
Myös täällä hyvin onnellinen Victorian ja Danielin puolesta oleva :) Kovin aikasta on ilmoittelu tosin... Victoria näytti niin onnelliselta tuossa n. 10 min ennen raskausilmoitusta otetussa kuvassa, että toivon hänen saavan olla sitä ihan raskauden loppuun asti.
 

Yhteistyössä