Letrozol + Gonal-F

  • Viestiketjun aloittaja nokkahiiri
  • Ensimmäinen viesti
nokkahiiri
Hei!

Onko kellekkään määrätty samaan kiertoon sekä letroja että Gonal-F pistoksia?

Minulla on taustalla PCOS ja olematon kierto. Kesän aikana otin muutaman Terolut-kuurin, että saatiin vuoto tulemaan ja nyt meillä on käynnissä ensimmäinen hoitokierto. Kp 3-7 otin letroja 2,5 mg/päivä. Tänään kp12 oli ultra, jossa näkyi 7 kpl 8 mm follikeleja ja 1 aavistuksen isompi 9,5 mm follikkeli. Lääkäri määräsi huomiseksi ja ylihuomiseksi vauhtia antamaan Gonal-F pistokset ja torstaina uusi ultra, jonka jälkeen mahdollisesti jatketaan pistoksia. Toiveena olisi saada ineminaatio ensi maanantaille.

Tää pistäminen tuli aika yllätyksenä ja tuntuu hurjalta ajatukselta pistää lisää hormoneja kun on noin monta follikelia tyrkyllä. Onkohan tässä nyt sitten mitään mahdollisuutta saada vain yksi kypsyvä munasolu...
 
Mulla on ollut juuri noin, että viiden päivän letrokuurilla ei saatu selkeää johtofollikkelia kasvamaan, joten vauhditettiin Bemfola-pistoksilla, jotka sisältää samaa follikkelia stimuloivaa hormonia kuin tuo Gonal F. Nämä sitten toimi nätisti ja yksi saatiin kasvamaan. Sullakin todennäköisesti se on sitten tuo, joka oli aavistuksen muita isompi!

Me ei päästy inseminaatioon, koska ovulaatio osui viikonlopulle. Mutta jollain ihmeellä kotitehtävät tuotti tulosta, ja nyt menossa rv 28!
 

Yhteistyössä