Lestadiolaisten omistuksessa olevat liikkeet

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Tekemisssä ollut
Pohjolan Energia
Kotisun
Lämpölux
LVI-Turva
Viemäri Turva
Pohjolan LVI-Turva
Energiaturva
Puuilo
Erätukku
Lehto (rakennusliike)
Ideko
Tähtiremontit
Terawatti Oy
Designtalo
Jukkatalo
Kontio (talo, mökki)
Kärkkäinen
Rustholli remontit
Lumon parvekelasit
Puustelli keittiöt
 
vierailija
Lisätään listaan vielä pohjolan energia, arwo-kivitalot, hämeen laaturemontti (nykyään vesivek) ja LVIturva. Kovia ovat yrittämään mutta vielä kovempia vedättämään. Olen ollut töissä heillä ja niin on muutama sukulainen ja tuttavakin. Kummasti tuntuu olevan sama mielipide meillä kaikilla.. Samoin kuin kovin monella muulla kyseisten puljujen ei-lahkolaisilla (lue: normaaleilla) työntekijöillä joita olen jututtanut.

Huijaamista opeteltiin jo myyntikoulutuksesta lähtien. Kauaa en siellä viihtynyt. En nimittäin halua toimia epäeettisten ohjeiden mukaan ja näin huijata mm. eläkeläisiä ja nuoria pareja. He olivat siis pääkohde toisin sanoen helpoiten huijattavia.

Työntekijöitä kohtelivat meillä ainakin hyvin mutta kuulemma lahkolaisveljiään paljonkin paremmin.

Se kommentojien vinkuminen uskonnosta voi loppua heti. Uskonnolla ei ole tässä mitään väliä. Omalla kohdalla ainakaan. Jokainen uskokoon satuihin jos haluaa. Esimerkkejä lestadiolaisten epärehellisyydestä vain on lukuisia mm. talopaketeissa huijatuksi tulleiden blogeissa.


Lahkolaisveljien firmoilla on vaihtunut nimet ainakin rakentamisen puolella tiheään. Tarpeeksi kun alkaa tulla tai reklamaatioita ja oikeusjuttuja niin firma ajetaan konkurssiin tai vain yleistä negatiivista palautetta niin myydään toiselle lahkolaisfirmalle. Näin toimii tosin normaalikin huijariyrittäjä.

Itse en luonnollisesti uskonveljien omistamien yritysten kanssa asioi vaikka joukossa joku rehellinkin olisi. Todennäköisyys tulla huijatuksi on vain liian suuri. Parempia vaihtoehtoja kuitenkin löytyy alalla kuin alalla normaaleistakin yrityksistä. Jokainen tekee omat päätöksensä mutta kyllä tulee v*tuttamaan vielä todella paljon enemmän kun varoituksista huolimatta lahkolaisten kanssa asioi.
 
vierailija
Pienissä kunnissa ja kaupungeissa on vaikea päästä töihin, kun lestat harjoittavat rasismia ja ei-lestat eivät saa töitä.

Miksi tästä ei puhuta julkisuudessa? Media hoi!
 
vierailija
Vesivekillä jokaisen työpäivän pituus vähintään 10h. Tästä 2h menee 3kk välein maksettavaan bonustiliin ilman ylityökorvaista. Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin. Näin toimitaan lestafirma vesivekillä.
 
vierailija
Samat tyypit perustaneet myös pohjolan energian joka nykyään on freebo, samanlaista kusetusta homma, ylihintaista, todella ylihintaista, mb rahastot omistaa mutta Pekka koskelo Toimarina, kertokaa nyt eteenpäin että näiden hinnat on aivan liian kovat markkinahintoihin. Yksi edustaja kun myy niin kuusi sukulaismiestä saa aina provisionsa, semmonen kulurakenne aiheuttaa ylihinnoittelua
 
vierailija
Itse olen töissä "taviksena" uskonlahkolaisten firmassa.
Olen kohta 10 vuotta tuhlannut elämästäni tuolle firmalle etenemättä mihinkään suuntaan! Paikat pedataan valmiiksi lestoille, heitä jopa soitetaan töihin, jos tulee parempia hommia tarjolle. Se on ihan sama, millaisen työpanoksen heille annat, niin se ei tuota minkäänlaista tulosta itselle. Nyt parhaillaan etsin muita töitä, en halua hukata enää yhtään enempää itsearvokkuuttani ja kykyjäni yhteenkään lestafirmaan!
 
vierailija
Freebo huijaa järkyttävää ylihintaa vanhuksilta tai muuten varomattomilta ostajilta. Varokaa tätä firmaa, tunnettiin ennen nimelläPohjolan Energia. Googlaamalla saa lisätietoja. Varoittakaa myös iäkkäämpiä läheisiänne.
 
vierailija
Nimeämätön L huoltoliike tekee parempaa jälkeä edullisemmin kuin maallikko ja siksi tavallisena ihmisenä käytän heidän palvelujaan ennemmin kuin huonoa. Uskonto on aistittavissa, eivät tyrkytä eivätkä tuo sitä esiin. Muuten käyn ennemmin tavallisissa paikoissa. L firmoihin on syytä suhtautua tarkkaavaisesti ja maallisella on todellinen riski joutua kusetetuksi
 
vierailija
Kahdessa lessufirmassa ollut töissä, järkyttävää ylihinnoittelua kummassakin ja työntekijät kertakäyttöhyödykkeitä. EI koskaan enään niille töihin ja boikotoin kaikkia yrityksiä jotka tiedän varmasti lessufirmoiksi. Olevinaan uskovaisia mutta en ole elämässäni törmännyt moraalittomampiin ja härskimpiin kuin nuo lahkolaiset enkä käsitä miten huijaaminen voi olla sallittua jopa hyve heillä
 
vierailija
Samoin, siks ei voi kun ihmetellä tällasia "kansankiihottajia" tällä palstalla ja varsinki heidän motiiveitaan... ohhoh..
Ilmeisesti olet lessu tai et ole ollut tekemisessä heidän kanssaan että olisit nähnyt sitä erittäin härskiä huijaamista jota esim. vanhuksiin kohdistetaan remonteissa. boikotointi ja asioista puhuminen on ainoa keino vaikuttaa. Nyt voit ottaa pään pois pusikosta ja lopettaa itkemisen.
 
vierailija
ÄLKÄÄ menkö FREEBOn akkuverkko huijaukseen! Kaksivuotta ilmaseksi, sen jälkeen 9,90e kuussa(omalla järjestelmälläni olisi mennyt 4,5 vuoden sähköt pelkiin kk-maksuihin 25 vuoden elinkaarella). Pitää laittaa omaa kulutusta aika paljon suurempi järjestelmä, että saat edes kk-maksut takaisin ja vielä ns.pankkiin ladattua talven kuukausille.
 

Yhteistyössä