lentokoneessa syöminen

  • Viestiketjun aloittaja "a p"
  • Ensimmäinen viesti
"a p"
Lentokoneella matkustamisestani on jo jokunen tovi aikaa niin en tiedä uusia sääntöjä, elikkäs ainakin tjäreborgilla ruuasta joutuu maksamaan erikseen ja tunnetusti ne pöperöt ei oo mitenkään maailman herkuimpia niin saako sinne ottaa omat eväät? onko niissä jotain sääntöjä että pitää olla avaamaton paketti yms. kiitos jos joku jaksaa valasta asiasta :)
 
"vieras"
Ei tjäreborg ole lentoyhtiö. Ruuan hinta on sisällytetty lentolipun hintaan. Lennon pituudesta ja kellonajasta riippuu tarjoillaanko pelkkä kahvi ja sämpylä vai ruoka.
 
[QUOTE="vieras";24766516] Ruuan hinta on sisällytetty lentolipun hintaan. .[/QUOTE]
Erittäin harvoillla lentoyhtiöillä saa enään ruokaa lentolipun hinnalla. Myös Tjäreborgin kautta matkaa varatessa pitää erikseen ostaa ruoat.
 
psst
[QUOTE="vieras";24766516]Ei tjäreborg ole lentoyhtiö. Ruuan hinta on sisällytetty lentolipun hintaan. Lennon pituudesta ja kellonajasta riippuu tarjoillaanko pelkkä kahvi ja sämpylä vai ruoka.[/QUOTE]

Ei kukaan sanonut tjäreborgia lentoyhtiöksi.
Pakettimatkoilla ruoka ei useinkaan kuulu hintaan.
 
"a p"
[QUOTE="vieras";24766548]No itse olen kuukauden sisällä lentänyt finskillä, turkish airlinesilla ja sassilla. Syönyt joka koneessa ruoan enkä ole maksanut siitä extraa.[/QUOTE]

no tjäreborgilta ku tilaa matkan, pitää ruoka tilata erikseen, vissiin joku uus systeemi ku ei 3vuotta sitten vielä oo ollu...
 
"tsubaki"
Jos noita turvamääräyksiä tarkoitat, niin lentokoneeseen saa viedä ruokaa, esim hedelmiä yms ja ne saa kyllä vietyä turvatarkastuksenkin läpi. Nesteitä ei saa viedä kuin alle 1dl pakkauksissa. Mutta vauvanruokaa saa viedä. Noiksi nesteiksi sitten lasketaan myös osa ruuista, joten keittoa en ainakaan menisi ottamaan mukaan:) Ja voihan noita ruokia ostaa sitten turvatarkastuksen jälkeen kaupoista (riippuen tietenkin siitä mistä matkustat)
 
"a p"
[QUOTE="tsubaki";24766565]Jos noita turvamääräyksiä tarkoitat, niin lentokoneeseen saa viedä ruokaa, esim hedelmiä yms ja ne saa kyllä vietyä turvatarkastuksenkin läpi. Nesteitä ei saa viedä kuin alle 1dl pakkauksissa. Mutta vauvanruokaa saa viedä. Noiksi nesteiksi sitten lasketaan myös osa ruuista, joten keittoa en ainakaan menisi ottamaan mukaan:) Ja voihan noita ruokia ostaa sitten turvatarkastuksen jälkeen kaupoista (riippuen tietenkin siitä mistä matkustat)[/QUOTE]


kiitos tästä vastauksesta, juuri tuo turvamääräys sana ei muistunut mieleen :D
 
"tsiisus"
[QUOTE="vieras";24766521]Lennoille et saa viedä elintarvikkeita kotoa turvatarkastuksesta läpi.[/QUOTE]

Höpö höpö! Heinäkuussa olimme, ja pienimmälle oli mukana jotain namua ja keksiä, hedelmää..eikä kukaan mitään sanonut! Juomia ei saa turvatarkastuksesta läpi, mutta jos estää kemtältä tarkastuksen jälkeen, voit viedä esim.vesipullon koneeseen...
 
"tsiisus"
[QUOTE="tsiisus";24766720]Höpö höpö! Heinäkuussa olimme, ja pienimmälle oli mukana jotain namua ja keksiä, hedelmää..eikä kukaan mitään sanonut! Juomia ei saa turvatarkastuksesta läpi, mutta jos estää kemtältä tarkastuksen jälkeen, voit viedä esim.vesipullon koneeseen...[/QUOTE]

Huh, tulipas virheitä.. Siis jos OSTAA KENTÄLTÄ...
 
Oltiin elokuussa Tjäreborgin matkalla, eikä meillä lentokoneruokailu maksanut erikseen. Juomat maksoivat, paitsi ruokailun yhteydessä oli ilmainen vesi ja kahvi/tee.

Oli meillä mukana hedelmää, karkkia, yms ja saatiin toki viedä ne koneeseen ja siellä syödä. Ystävällä oli mukana lapselle 2 dl maitotetroja ja nekin sai viedä turvatarkastuksen läpi ja koneeseen.
 
"vieras"
Alkaa olee maksullisia joka paikassa,airfinlandilla mentiin kesällä ja siel viel ilmanen mutta oli tulossa maksulliseksi.
Ja saat ottaa omat eväät mukaan,luonnollisesti myös allergiset tekee näin.Nesteitä saa sitten vaikka koneesta.
 
Menin kesällä Finnmatkojen (TUIfly?) kyydissä Kreikkaan ja kyllä siellä olis pitänyt maksaa ruuista erikseen. Viereisillä paikoilla oli aasialaisperhe, joilla oli mukana riisit ja kastikkeet samassa mikroastiassa ja söivät siinä reissun aikana ihan sujuvasti.

Juomien vieminen koneeseen tuntuu riippuvan paikasta mistä lento lähtee. Helsingissä sai viedä koneeseen lentokentältä turvatarkastuksen jälkeen ostetut juomat - mutta kun mulla oli toisella reissulla koneenvaihto Amsterdamissa, niin siellä juomat otettiin pois ennen kuin pääsi koneeseen. Mutta kun olin tulossa takaisin Suomeen, niin Amsterdamissa ei otettu juomia pois. En tiedä mistä noi erilaiset määräykset johtuvat.
Ja ilmeisesti aika harvalla lomalennolla tarjotaan syötävää, mutta kun lensin reittilennoilla niin joka lennolla tarjottiin vähintään mehua ja keksejä, parin tunnin lennolla sämpylää, juomia ja myöhemmin vielä keksit ja tee / kahvi. Paluulennolla oli olut ja viinikin ilmaista.
 

Yhteistyössä