lelunetti.fi

  • Viestiketjun aloittaja vtuttaa
  • Ensimmäinen viesti
vtuttaa
kukaan tilannut lelunetti.fi kautta? Tilaus on maksettu, paketti luvattiin postittaa heti kun maksu näkyy. Tilauksesta viikko aikaa eikä pakettia ole tullut. Tilauksen maksoin torstaina. Sivuilla olevaan kännykkä numeroon ei vastata. Onko muut tilanneet ja saaneet tuotteet ihan ok? Mietin vaan kun uutisissa oli joku aika sitten jostain huijari lastentarvikenettiliikkeestä..
 
No joo, äitini tilasi mun tytölle synttärilahjaksi puiset nukenvaunut sieltä... Laittoi sitten sinne vielä erikseen mun osoitteeni toimitusosoitteeksi, jotta tulisivat suoraan tänne meille. No, lähettivät sitten kuitenkin äitin osoitteeseen paketin... Onneksi ehti juuri ennen synttäreitä, meillä kuitenkin 200km välimatkaa. Muuten ok, viikossa tuli paketti, mutta palautetta kyllä saavat kyseisestä asiasta äidiltäni :)
 
Nopea toimitus?
Onks muilla tilauksen toimituksessa kestänyt pitkäkin aika?

Tein tilauksen viime viikon maanantaina ja maksoin saman tien. Vieläkään ei pakettia näkynyt. Laitoin tän viikon maanantaina viestin jossa kysyin onko maksu ja tilaus ok. Vastattiin että kaikki on kunnossa mut vieläkään ei ole pakettia kuulunut...
 

Yhteistyössä