Leivonta-apua omenapiirakkaan

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Ansu-78 ei jaksa kirjautua
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
A

Ansu-78 ei jaksa kirjautua

Vieras
Eli oisin tekemässä kreemiomenapiirakkaa jossa pohjaan tulee hasselpähkinärouhetta. En halua tot rouhetta siihen laittaa niin kannattaisiko jauhon määrää lisätä hiukan vai jätänkö vaan ne rouheet pois ja teen muuten ohjeen mukaan?

Pohjan ohje siis seuraavanlainen:
125g margariinia tai voita
1 1/2dl sokeria
1 muna
1 1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl hasselpähkinärouhetta
 
Ihanaa... kiitos! Jotain tän suuntasta itekin mielessäni pähkäilin mut kun yleensä tekee niil samoil ohjeil niin ottaa sit päähän jos menee kokeilut muokkailun takia pieleen. Toi kreemi siin piirakan päällä kuulostaa niin uudelta ja oudolta et pakko testaa kun kreemijauhetta kaapista kerran löytyy.
 
Mä olen kova soveltamaan ja kaikki aina syöty, mitä tehnyt olen.
Mutta sama vika, samat ohjeet ne etupäässä pyörii käytössä koko ajan.

Ja nyt rupes tekeen mieli leipoa! :D

Ole hyvä.
 
Meillä mies aina muistuttaa mua et miks turhaan kokeilet uusia kun ne vanhat ohjeet on hyväks havaittuja. :D Tosin sämpylät menee aina fiilispohjalla ja sen mukaan mitä jauhoja, hiutaleita tai leseitä kaapista sillä hetkellä löytyy.

Ei muuta kun leipomaan vaan!
 

Yhteistyössä