Leikkimatoista

  • Viestiketjun aloittaja "Pampula"
  • Ensimmäinen viesti
"Pampula"
Löysin aivan ihania leikkimattoja netistä:

Leluliike Nukkela: Leikkimatot

...ja tässä vastaava, jos haluaa maksaa puolet enemmän:

Lastenmatto AMIGO 304 ELÄINTARHA - Mattotukku.fi verkkokaupasta

Olen miettinyt että voisikohan kerrostalossa antaa lapsen pomppia, jos hänelle hommaisi semmoisen n. 3 cm paksun paloista koottavan maton? Tuntuu pahalta kieltää aina lasta, jolla on selvästi liikaa energiaa ja haluaisi purkaa sitä hyppimällä. Meillä on kerran yläkerran naapuri alkanut tömistellä, kun lapsi hyppi päiväsaikaan, joten ollaan kielletty se homma. Mistähän sellaisia mattoja mahtaisi saada, en ole löytänyt googlettamalla, kun en tiedä millä nimellä kutsutaan? Rumiahan ne ovat, paljon mieluummin ostaisin tuollaisen kauniin kuvioidun leikkimaton.
 
Tarkoitatko lattiapalapeliä? Googlella varmasti löytyy, lekmer tai br-lelut tai joku muu vastaava taitaa ainakin myydä.

Omalle muksulle hommasin taittopatjan (tai poika itse otti patjan leikkikäyttöön), josta saa sitten sohvaa vasten rakennettua majan tai liukumäen, kovasti jaksaa hyppiä 2-vuotiaan energialla :)
 
Viimeksi muokattu:
"Pampula"
Kiitos vastauksesta:) Tuolla palapelimatto-nimellä löytyy sekä lasten leikkimattoja, että jumppatarkoituksiin tarkoitettuja. Asutteko te rivarissa tai omakotitalossa, kun lapsella on pommpulupa? Tuntuu pahalta kun lapsi sanoo: "Eero on iloinen, Eero pomppii!" ja sitten pitää sanoa ettei toinen saa pomppia:(
 

Yhteistyössä