leikkiikö lapsesi tv-ohjelmien käskemällä tavalla?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Eli jos lastenohjelmassa sanotaan että: tee sinäkin näin, ja nalle keinuu siinä ja taputtaa käsiään, niin tekeekö lapsesi perässä, niinkuin nalle käskee?
Tai mikä vaan muu juttu mitä lastenohjelmissa hahmot käskee tekemään, arvaamaan, näkemään, osoittamaan sormella oikeaa tavaraa tms. Tai jumppaako tai tanssiiko mallin nähtyään kuten tv:ssä?

Meillä 3v1kk poika ei tee koskaan näitä, vaikka tv käskee ja minäkin käsken. Hän vain istuu ja katsoo. Ainostaan jos joku sanoo tv:ssä Hei, hei ja vilkuttaa, niin hän tekee sen perässä ja sanoo ainakin hei hei.
 
5 v ei enää...aikaisemmin kyllä. No, Seikkailija Doraa katsoessaan jonkin verran huutelee enkunkielisiä sanoja yms.

3 v vilkuttaa, taputtaa, heiluu, hyppii, tekee innoissaan kaikkea mitä teeveessä käsketään :)
 
no just nyt ainakin olkkarista kuuluu melkoinen töminä kun "touhukamut" pomppii. joskus tosin sohvalla eikä matolla.

Mut joku mimi ja kuku -never. tai se maanantaipikkukakkosen nainen - sitä ne ei tahdo edes katsoa.
 
vieras
Ei. En minäkään leikkis, jos joku mulkosilmäinen hullunnäkönen akka käskis. Loikkis ankkakengissä ja raitasukissa ympyrää ja hihkuis: ankuta rankuta... Ehkä minäkin vain istuisin paska jäykkänä.
 
möö
3 v tekee ainakin touhutkamuhen kanssa ja 5 v toitottaa sohvalta, että ei tarvitse tehdä mitään, ohjelma jatkuu muutenkin. Itseäni ärsyttää kans mimi ja kuku sekä se maanantain pikkukakosen juontaja. Sen juontajan kanssa 3 v ei tee mitään, mutta mimin ja kukun kanssa innostuu.
 
tepa
Meidän 1,5v. ja 3v. pojat leikkivät ihan hulvattomasti tv ohjelmien parissa. Kai ne innostaa toisiaan? Ja meilläkin nimenomaan Mimi ja Kuku innostaa leikkimään.... Mutta meidän 5.v tyttö ei taas ole koskaan välittänytkään koko tv:stä! Ehkä me luettiin kirjoja tai ehditiin enemmän tekemään yhdessä kaikkea kun tyttö oli pieni ja ehkä pojat on muutenkin aktiivisempia?
 

Yhteistyössä