Lego-gallup:

  • Viestiketjun aloittaja Naapis
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
duplot on semmosessa ikean vihreevalkosessa pyykkisäkissä, joka roikkuu pienten huoneen seinällä naulakossa. esikoisen pikkulegot ja prinsessalinnalegot on ikean vaaleenpunasessa pahvisessa säilytyslaatikossa.
 
vieras
Vanhimman huoneessa on kirjahyllyssä iso kasa koottuja juttuja. Muuten on isossa muovilaatikossa, jos ei ole hajallaan pitkin paikkoja. Pienempien huoneessa on iso sängynaluslaatikko pienempiä palikoita varten ja sitten muovinen arkku duploja varten.
 
Yhdet on siinä "muoviämpärissä" jossa ne ostettiin. Dubloille ja pikkulegoille ostin Cittarista kummallekin oman muovilaatikon (vaaleenpunasen ja vaaleensinisen) jonka kannessa on jättikokoisia lego"näppylöitä" ( :LOL: ) ja sellaset klipsikiinnittimet molemmissa lyhyissä sivuissa sille kannelle. Tosi käteviä, ei levii legot lattialle vahingossa kun lapset niitä kuljettelee.
 
vieras
Mulla on sellainen pyöreä kangas, jossa naru kiertää koko kankaan ympäri, halkaisia tässä on noin 1,5 m ja toimiin alustana legoleikissä, kun leikki on ohitse neljästä-kuudesta kohtaa narua kiinni ja kangas pussiksi :)
Näitä on oikeesti kaksi toinen (alkuperäinen ) on sellainen kun mun äiti on joskus ostanut, siinä on oikeen lego merkki (tässä on dublot) ja toinen on mun oma tekele ( tässä pikku legot)
 
Meillä on lelut noissa Ikean Troafast laatikoissa, joten muuta niitä on legoja varten ja yksi on dubloillekin, mutta junarata ei siihen mahtunut, joten pitää käydä vielä uusi laatikko sille ostamassa.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/rooms/childrens_room/10399/allitems?pageNumber=3
 
Meillä on kolme isoa kannellista muovilaatikkoa lähes täynnä Legoja. Pojan kahdesta vaatekaapista poistettiin vaatetanko ja tilalle laitettiin pari ulosvedettävää hyllyä, joissa poliisi- ja paloasemat, sairaala saavat olla koko ajan kaikessa komeudessaan.
 
Huh, kuulostaa että teillä todella on niitä legoja!!SIIS KUINKA PALJON TEILLÄ NIITÄ LEGOJA ON?????
Minusta tuntuu että meillä ei ole paljoakaan, (siis jos rakentaa taloa, linnaa tms. on duplot äkkiä vähissä, kun rakentajiakin on neljä.... Mutta mieheni mielestä ei yhtään tarvis lisää.
Duplot säilyy pajukoreissa, ja pikkulegoja on duplolaatikoissa, ja myös paketeissa joissa ne on ostettu..
 
Meillä on leikkihuoneessa sellaisessa Ikean isossa kukkakorijutussa, sellainen verkkosäilytysjuttu. Siellä on Duplojen osat, ukkelit yms. Sit on sellaisessa Ikean muovilaatikossa kaikki autot, rakennusalustat, veneet yms osat. Ennen oli sängynaluslaatikossa ja säilytyskorissa.
 

Yhteistyössä