lautapeleistä

Joulupukki toi meille Rölli muistipelin ja Pomppivat kanit. Tosi kivoja pelejä ja paketissa lukee yli 4v. Pelaako teidän alle 3v pelejä? meillä kun tyttö 2v7kk pelaa ihan täysillä ja oikein. Siis odottaa vuoroaan, heittää noppaa, tietää säännöt. Ja on jopa voittanut minut muistipelissä, vaikka koitin ihan tosissaan :ashamed:
 
kyllä meillä kanssa ton ikäsenä pelattiin jo monia noita pelejä... nopasta oppi laskemaan kuuteen siinä vähän vajaa kolme vee, mutta sitä ennen oltiin jo paljon pelattu semmosia missä ei sitä taitoa vielä tarvittu...

ja meillä tyttö (3v 8kk.) voittaa suunnilleen aina mut muistipelissä.. :kieh: :D
 
Oma poika täyttää maaliskuuussa 3v. Meillä pelataan mm. muistipeliä, lottoa ja mullin mallin maatila peliä, mummolasta löytyy lisäksi ankkalampi tms. mikä on myös pojan mieleen. Jopa lotto-pelin kannessa lukee ikäsuositus 4+, mitä kyllä ihmettelen! Eihän siitä enää peli voi yksinkertaisemmaksi mennä.
 
Meillä myös pelataan erilaisia pelejä. Jäppinen on nyt 3vee ja 3kk. Muistipelissä on todella hyvä ja voittaa melkein aina. Ykköspeli on pojan mielestä kimble ja osaa sen sääntöineen kaikkineen. Osaa olla jopa erittäin juoni ja taktikoida kun on kyse toisten nappuloiden syömisestä. ;)
 

Yhteistyössä