Lautapeleistä

täsänäin
Muistipeli, vaikkei se lautapeli olekaan.
=)

Onko jollakin 3 v joka suostuu pelaamaan lautapelejä: istuu paikallaan, odottaa vuoroaan ja tekee mitä pelissä käsketään? :/ ??
Omani ei ole. Muistipeliä ollaan päästy pelaamaan, sujuu kohtuullisesti. En tiedä miten päiväkodissa, ehkä paremmin kun tilanne on eri.

Haukkaava hippo tai vast. voisi olla kiva, nalle puh kimble odottaa, katsotaan miten käy.

Kannattaa katsoa ne ikäsuositukset. 4 + peli on liian vaikea 3 v paitsi jos on "ylikehittynyt" ja pelannut paljon..
 
Meillä on suklaapeli kovasana jo 2,5 vuotiaan kanssa, vähän soveltaen pelataan, mutta tykkää jo kovasti. Choco-on siis sen pelin nimi (vanha ja hyvä, päiväkodeissakin käytetään)

Toinen on meillä kissa miau, siinä pitää kepillä tökkiä reikiin ja etsiä kissaa, kun sattuu kohdalle se naukaisee. Siinä on kolmen pisteen noppa joka osoittaa monestako reiästä saa vuorollaan kokeilla.. sitä ei vielä osata mutta ajan kanssa opetellaan.

Kolmas hyvä on ankkalampi peli, ankat uivat lammessa (joka pyörii) ja niitä nostellaan vuoronperään ja katsotaan minkävärinen tarra on ankanpohjassa ja laitetaan saman värisen alustan päälle.

Etanaralli on hyvä väreihin perustuva peli, muistaakseni siinäkin ikäsuositus 3v.

Ja muistipeli on todella hyvä, samoin kuin lottopelit, niitähän löytyy vaikkamitä aihealueitakin, puuhapete, muumit, nallepuh jne..
 
Tua
Lottopelit menee yleensä vähän vauhdikkaammankin kanssa. Kaninloikka on ihan kiva, mitä nyt välillä sitä kania tungetaan ihan tarkoituksella koloihin pois pelistä. Jotkut innostuvat jopa pelaamaan Afrikantähteä.
 

Yhteistyössä