lastenkirjoista...

Tuli tuossa iltasatua lukiessa mieleen, että kysäisenpä täältä millaisista kirjoista lapsenne pitävät? Meillä kesto suosikkeja (niin äidillä kuin tytöllä:)) ovat pupu tupunat ja astrid lindgrenin kirjat (lotat ja pepit). Klassikkokirjoja on mukava lukea, mutta nyt kiinnostaisi saada vinkkejä kirjastossa käynteihin ja varsinkin uudemmat kirjavinkit kiinnostaa!

Siis, mitkä ovat lapsenne suosikkikirjoja? :wave:
 
Me löydettiin just eilen kirjastosta Tiina Nopolan kirjoittamia Siiri kirjoja. Näyttävät hauskoilta.

Muuten meidän tytöille puree Mauri Kunnaksen huumori ja hänen kirjansa ovat suosiossa. Ja Astrid Lindgrenin Eemelit ja Beskovin perinteiset kirjat myös.
 
a-k79
meillä kaikki
walt disney kirjat
franklin
muumit

niitä tykkää vanhemmatkin lukea ja neiti 3½ kuunnella pikkuvelikin tykkää seurata kuvia ja on nyt ½v
eikä ole liian pitkiä satuja!!
 
yxz
Kaikki menee, mitä luetaan, nuorimmainen on ainoa, joka ei vielä jaksa kuunnella.
Tässä jotain, mitä tulee mieleen
Markus Majaluoma: Isä, mennään ...-kirjat
Aino-kirjat
Ulf Lögrenin Jussi-kirjat (kunpa saisikin jostain omaksi ne ensimmäiset sarjasta)
 
vierailija
Kiinnostava nouseva lastenkirjailija on Jaana Sudensaaga, joka kirjoittaa lasten REALITY-kirjoja eläimistä. Ensimmäinen osa, runsaasti kuvitettu ”Pikku Pesukarhun tosiseikkailut”, on juuri julkaistu ja seuraavat tulollaan. Merkillepantavaa on, että jokainen eläin, josta Sudensaaga kertoo, on oikeasti ollut hänellä lemmikkinä. Niin myös tuon edellä mainitun kirjan pesukarhu. Tarinat ovat totta. Erityistä on myös elävä kerrontatapa, joka rikastuttaa lapsen kielitajua jättämättä aikuisempaakaan lukijaa paitsioon.
 

Yhteistyössä