Lastenhuone

  • Viestiketjun aloittaja mjaa
  • Ensimmäinen viesti
mjaa
Meillä esikko kohta 6vee, pitäskös sitä kohta muuttaa huonetta isomman pojan oloseksi huoneeksi?
Onko teillä tvtä minkäikäsillä omassa huoneessa?
Tai tietokonetta?
Hänellä on jatkettava lastensänky mutta olen miettiny pikkuparvea..
Vieläkö ns.koulupöytä on must juttu?
Muutenki tuo nykyinen sisustus on hiukan sellanen keräilyerät sukulaisilta teemalla, tai siis kaikki on antanu kaikenlaista kun heillä muksut jo isompia niin meille on ollu kätevä antaa "tarpeeseen" ja minen osaa sanoa ei kiitos.
Onko kellään sellasia magneetti tai liitutaulumaali juttuja seinissä tai kaapin ovissa itte tehtynä niinku sisustus lehdissä näkee???Onnistuko, oliko helppo sutia??
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.11.2006 klo 11:34 mjaa kirjoitti:
Meillä esikko kohta 6vee, pitäskös sitä kohta muuttaa huonetta isomman pojan oloseksi huoneeksi?
Onko teillä tvtä minkäikäsillä omassa huoneessa?
Tai tietokonetta?
Hänellä on jatkettava lastensänky mutta olen miettiny pikkuparvea..
Vieläkö ns.koulupöytä on must juttu?
Muutenki tuo nykyinen sisustus on hiukan sellanen keräilyerät sukulaisilta teemalla, tai siis kaikki on antanu kaikenlaista kun heillä muksut jo isompia niin meille on ollu kätevä antaa "tarpeeseen" ja minen osaa sanoa ei kiitos.
Onko kellään sellasia magneetti tai liitutaulumaali juttuja seinissä tai kaapin ovissa itte tehtynä niinku sisustus lehdissä näkee???Onnistuko, oliko helppo sutia??
Meillä sama projekti edessä - tai osin jo tehtynäkin. (Poika 6v). Ennen meillä oli Karhuveljeni Koda verhot ikkunoissa ja samaa sarjaa päiväpeitto. Poika halusi ne joku aika sitten pois, kun ovat hänestä jotenkin niin pienen pojan oloiset. Nyt on tavalliset, siniset verhot ikkunassa ja samaa kuosia oleva päiväpeitto. Niin, pojalle ostettiin vajaa vuosi sitten ihan iso parvisänky, jossa on koulupöytä alla. Se ihan sen takia, kun on kuitenkin kohta kouluun lähtö edessä. Ja huone on aika pieni, että koulupöytä+pikkuparvi olisi vienyt paljon tilaa... tietty niissä pikkuparvissakin taitaa olla niitä sivulevyjä, jotka tekevät koulupöydän virkaa..... Parven pöydällä on vielä aika paljon leluja ja leikkejä, mutta niin sovittiin, että se sitten ensi kesänä viimeistään tyhjennellään porukalla ja laitetaan lelut vähän syrjemmälle, että koulutarvikkeet mahtuu.
Pojalla on pienen pieni televisio huoneessaan, josta joskus katsoo lastenohjelmat, tai jonkun videon, mutta hyvin vähän sitä käytetään. Jos mitä katsoo telkusta, niin sitten olohuoneessa muiden seurassa.
Tietokonekin on, mutta se on vanha, eikä toimi. Naapureilta saatu, ja siihen vain jäänyt oleksimaan. Se kuljetetaan pois viimeistään ensi kesänä.....
Mie haluisin sellaisen liitutaulujutun tytön huoneeseen, mutta mies ei ole innostunut... tarttisi tehdä remppaa, eikä ole nyt sillä tuulella ollenkaan kun on varaston rakentaminen kesken... miusta se olisi kiva kanssa, mutta en tiedä, onko sitten pitkän päälle kuin käytännöllinen. Poikakin siitä varmasti tykkäisi, mutta koska huone on pieni, ja toisella seinällä on matala kirjahylly, ei huoneeseen yksinkertaisesti mahdu ....
 
Olen katsellut tytölle 7v parvikoulupöytäyhdistelmää, elloksella näkyi olevan, mutta olisiko jollain tietoa missä vielä voisi olla.

Tällä hetkellä mäntyinen "vedettävä" sänky.

Maalattiin yksi seinä punaiseksi ja mummulta saatiin pieni ryijy joka on vaalea ja punaiset pilkut kuvion keskellä, sopii hienosti.

Inventaario pitäisi lelujen suhteen tehdä, kun viitsisi. Turhat pois.
 
Siitä liitutaulusta. Mulla on ollut jo pitkään se suunnitteilla, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ensin ajattelin maalata sen seinään, mutta sitten hoksasin että vois ostaa taulun kehykset ja maalata sisään liitutaulu. Ei ole myöhemmin ongelmaa peitellä pois. Meillä 4 v jolle ostettiin unipuun sänky jossa on laatikostot alla. Saa hyvin lelut piiloon. Itse en laittaisi tietokonetta tai telkkaria lastenhuoneeseen, koska voi olla myöhemmin vaikea kontrolloida mitä sieltä katsovat kun alkavat olla omissa oloissa.

Oikein antoisia sisustus hetkiä !
 
Meillä yläkerran remppa edessä. Siellä on nyt 2 huonetta ja lapsia on neljä. Tarkoitus olisi saada 3-4 kamaria (osa aika pieniä) ja keskelle aulatila. Aulaan tulee televisio ja pelikonsolit, kirjat ja löhöilytilaa kaikille. Meillä ideana se, että jokaisella olisi pieni oma tila, mutta tv ehdottomasti pois lasten huoneista. Nyt tv on 14 vuotiaan huoneessa ja läksyjen luku ei tahdo sujua millään. aina tulee telkkarista jotakin kiinnostavampaa.

Sisustusta olen suunnitellut sen verran, että joka huoneeseen tulee runkopatjasänky, pöytä lipasto ja nojatuoli. Meillä on iso vaatehuone, jota voisi kutsua pukeutumishuoneeksi, kuten jossain remppaohjelmassa kuulin nimitettävän. Sinne mahtuu kaikkien vaatteet eli vaatekomeroita emme laita. Eri ikäluokat on helppo sisustaa iänmukaisilla tekstiileillä.

Meidän 7-v on jo sanellut tarkasti mitä hän huoneeseensa haluaa. Kannattaa kuunnella lapsia, heillä on hauskoja ideoita =)
 
Ehdottomasti ei telkkua eikä tietokonetta omaan huoneeseen! Juu, se meidän peipi syntyy vasta keväällä, mutta nyt ollaan jo säännöt rakennettu mieheni kanssa. :D Eihän siitä tule mitään, jos kaikki lapsen toiminnot tapahtuu lapsen huoneessa. Siellä se nököttäisi yksin ja ehkä jopa luulisikin että hänen kuuluu olla siellä... Ja miten me hänen tekemisiään kontrolloitaisiin? Luultaiisin että siellä se eskarilainen nukkuu, kun se tosiasiassa katsoisi telkkua.. Ehtii sitä sitten isompanakin yöunensa pilata. Joku tolkku pitää olla myös tietokoneen käytöllä. Niin tärkeää kun sen käytön osaaminen nykyisin onkin, niin on varmasti myös tärkeämpiä taitoja joita ei koneella istuessa opi.
 
Me etsittiin kans alkuvuodesta eskarilaiselle parvisänky-sydeemiä. Kierreltiin aika monet huonekaluliikkeet.... ei ollut oikein hyvää tarjolla. No, sitten klikkailin googlea hakusanalla lasten parvisängyt ja kohdalle pamahti: www.on24.fi !!!

Sieltä löytyi parvisänky ja lisäksi satsi hyllyjä ja lipastoja sekä pöydän alle liukuva kirjoituspöytä, jonka voi sit ottaa myöhemmin käyttöön. Sänky on jatkopaloilla oleva, joten kun kaveri kyllästyy kiipeämään ylös, voi lisäpalat ottaa pois ja sitten on käytössä tavallisen kokoinen sänky. Toki tällöin ei kirjoituspöytää voi enää alkuperäisessä muodossa käyttää.
me otettiin kuvasssa oleva koko setti, mutta voi toki tilata vain sen mitä tarvitsee.
Tuotteet tulee Virosta, ovat ehtaa puuta, ei mitään lastulevyä. Toimituspostiennakolla ja tuli tasan sinä päivänä kun oli luvattu. Kaikki kaupankäyti sujui hyvin ja lisäkysymyksiin vastattiin s-postitse ripeästi.

Olen erittäin tyytyväinen ostokseemme. Suosittelen. :wave:
 
Kätevä varmasti:)

Saatiin koulupöytä kaapilla ja laatikko-osalla. Sänkynä jatkaa mäntyinen sänky joka saa maalia ensi kesänä.
Tuollainen parvi olis kyllä ollu hieno. No täytyy mennä kangaskauppaan ja hakea jotain kivaa päiväpeitteeksi ja tyynynpäälliseksi.
Eiköhän silläkin kämppä piristy;-)
 
Meillä on tytön huoneen seinällä mun maalaama magneettiliitutaulu. Magneettimaali oli tosi paksua, mutta sitä pitääkin maalata paksusti. Telalla sais tasaisemman jäljen, ite maalasin siveltimellä, kun tuntui hurjalta sellaista tököttiä levittää telalla. Siihen päälle sit liitutaulumaali ja se oli ihan iisi homma. Suoraan seinään maalasin melkein neliön alueelle.

Meillä pojalla on unipuun liukumäkisänky. Siihen saa myöhemmin laatikostoja jne sit kun liukumäkeä ei enää tarvi.

Tapettikuvia tilasin kummallekin osoitteesta

www.lastenhuone.fi

Pojan huoneessa tein virheen ja laitoin niitä sängyn korkeudelle, joten muutama niistä on repiytynyt irti. Tytön huoneessa asettelin korkeammalle ja kaapinoviin.
 

Yhteistyössä