Lastenhoitaja kotiin

Hei!

Meillä olisi tarvetta lastenhoitajalle kotiin (n. 12 h/vko) ja olisin kysynyt onko jollain kokemusta ja mistä olette onnistuneet HYVÄn hoitajan hankkimaan? Paljonko on palkkaus? Ja mitä tukia tai vähennyksiä saa?

Kiitos jo etukäteen :flower:
 
Jokin aika sitten tarvitsimme lastenhoitajaa illaksi ja saimme sen Mannerheimin lastensuojeluliitosta. Hinta 4,20 Euroa tunti + matkakulut + TAEL maksu, joka 20,3 % josta työntekijältä peritään 4,3 %. Ilmeisesti palkasta saa tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Maksu puoli ei ole niin monimutkaista kuin ensikädeltä vaikuttaisi. WWW.MLL.FI löytyy lisätietoa.
MLL toimii siis ainoastaan välittäjänä ja sinä toimit työnantajana. Meilläpäin hoitajat ovat käyneet MLL:n hoitajakurssin.
 
Me saatiin hoitaja netin kautta, tuolta www.babyidea.fi sivulta. Ja hyvä hoitaja onkin, tosi hyvät suositukset sai edellisistä paikoista. Ja vaikka hänellä ei koulutusta olekkaan niin tykkään paljon. Kokemus se enemmän merkitsee. Ja meillä myös ollut MLL:n hoitaja, josta mulle jäi vähän ikävämmät kokemukset.. mutta en yleistä, voi siellä hyviäkin hoitajia olla. Mutta tosissaan jos netistä etsit niin tuo ylempi sivusto ja suomi24.fi/lastenhoitajat, sieltä löytyy paljonkin.. ja suositukset on hyvä kysyä :)
 

Yhteistyössä