Lasten vaatteiden nimikointi

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Tyhmä kysymys: millaisella kynällä nimikoitte lasten vaatteet? Mikä kestää pesussa, eikä väri leviä pyykkikoneessa vaatteisiin (esim musta tussi ja valkoiset vaatteet)? En ole aikaisemmin joutunut vaatteita nimikoimaan ja nyt mietityttää, että mikä olisi paras tapa.
 
myymä
Osta apteekista "leukoplast" merkkistä teippiä ja siihen vain kuulakärkikynällä tai tussilla nimi. Ei lähde pesussa pois, eikä nimi ole vaatteessa ikuisesti kun voi ottaa halutessaan pois :)
 
no
laiska olen, myönnän, mutta vetelen nimet kuulakärkikynällä ja sit joskus vahvistelen kun huomaan, et pesussa on kuluneet - en jaksa ommella mitään nimilappuja enkä edes niitä teippejä... huoh. Spriiliukonen tussi pysyis, mutta menee kankaan läpi eli värjää rumasti.
 
Mä olen merkannut ei-vesiliukoisella tussilla, eikä sen väri ole pesukoneessakaan levinnyt.

Mulla on ollut myös silitettäviä nimilappuja. Ne kestää tosi hyvin, jopa liian hyvin kun niitä ei saa millään irti kun veis vaatteet kirppikselle. Nimilappuja tilasin jostain netin kautta, mutta en muista enää osoitetta.
 
http://www.pieninaskelin.com/shop/product_details.php?p=81
http://www.pieninaskelin.com/shop/product_details.php?p=17

Jompikumpi noista tai kuulakärkikynä. Ja kyllä niitä vuosittain joutuu vahvistamaankin, mikään ei pysy kunnolla pesuissa.
 

Yhteistyössä