Lasten tarvike-gallup

Kertokaa millainen on hyvä ko. tuote ja miksi? Perustele, miksi päädyitte juuri siihen?

1. Nokkamuki
2. Aurinkolasit
3. Syöttötuoli
4. Matkasänky

Ihan vaan mielenkiinnosta haluan kuulla vertailukohtaa, kun näiden tavaroiden hankinta alkaa olla ajankohtaista. Kiitos!
 
Nokkamukeja meillä on käytössä neljää erillaista

Aurnkolasit oli babybantzit, syy: sai piukasti pään ympäri kiinni

Syöttötuoli ikeasta, syy: hinta ja korkea selkänoja -> ei voi heittäytyä taaksepän

matkasänkyä ei ole ollut: mökillä pinnasänky, reissussa äiskän tai iskän viekussa

 
Nokkamukeja on monia, mutta mielestäni parhaat noi NUK:in mukit, jossa se hiukan pehmyt nokka. Esim. "taikamuksita" ei osanut meidän esikoinen juotaa ollenkaan.

Aurinkolasit meilläkin babybantzit ja samasta syystä kun edelliselläkin. Tosin jäivät meidän isopäisellä pojalla aika vähälle käytölle.

Syöttötuoli on Trip Trap. Esikoinen (nyt 2v2kk) ja on käyttänyt sitä 6kk ikäisestä lähiten (nyt jo jonkun aika ilman turvakaarta). Ja on se vaan niin hyvä! Tuoli erittäin jämäkkä ja hyvin säätettävissä (korkeutta/syvyyttä jne). Yhtäkään vaaratilannetta ei ole ollut. Minä olin siihen niin tyytyväinen, että ostimme 7kk kuopukselle samanlaisen.

Matkasänkyä ei ole.
 
1. Nokkamuki: Emman nokkamuki on ollu ihan hyvä ja sitä ennen tuttipulloon pehmeät juomanokat.

2. Aurinkolasit: Instrusta ostetut lastenlasit on ollu käytössä.

3. Syöttötuoli: TT on muuten hyvä mutta nyt 9kuinen syöntää sen jalallaan irti pöydästä ja käytetään välillä kotioloissakin pöytäänkiinnitettävää matkasyöttötuolia

4. Matkasänky: Gracon matkasänky on kulkenu mukana mökillä, kaverilla, yms. paikoissa joihin ollaan menty autolla. Muuten ihan hyvä, mutta painaa aika paljon.

 
1. Avent. Poika oppi juomaan niistä (6kk) paremmin kuin esim MAM:n pulloista (litteä suulake). Taikamuki eli maidot tai vedet eivät kaatuessa karkaa. Ensiopetteluvaiheessa ei "taika"-ominaisuutta käytetty.

2. BabyBanz. Loistavat värit ja pysyy pienellä päässä. Ensikesäksi meidän 2v saa KidzBanzit. Vähän isompana vasta siirrytään tavallisiin aurinkolaseihin (esim H&M, joka on pärjännyt arvosteluissa).

3. TripTrap. Turvallinen, ergonominen ja erittäin pitkäikäinen. Liukuu työnnettäessä lattialla, mutta ei kaadu. Meillä on varmasti käytössä tavallisena tuolina koulun aloitukseen asti. Ei ole nimittäin pelkkä syöttötuoli vaikka sellaisenakin voi käyttää.

4. Ei ole.
 
Aventin nokkamuki munkin mielestä paras ja helppo puhdistaa, mikä on tärkeää. En missään nimessä suosittele Emma-merkkistä nokkamukia. Sen venttiiliä ei saa puhtaaksi, koska sinne jää aina maitoa lippumaan. Lisäksi Lastentarvike ei vastaa lainkaan reklamaatioihin!

Tripp trapp meilläkin ja hyvä on. Muutkin tuolit olleet ihan ok mitä kahviloissa yms on käytetty. Stokke taisi vaan olla äidin mielestä sisustukseen sopiva :)
 
1. Meidän yhdeksän kuinen ei oikein ymmärrä noiden nokkamukien päälle tai veden juonnin päälle. Pääasiassa puree nokkia, on ne sitten minkälaisia vaan. Yhden huikan saattaa imaista/ottaa ja sen jälkeen sylkee vedet suihkulähteen lailla päällensä. :D On kokeiltu jos jonkinlaisia mukeja. Lasista itseasiassa opetin ihan ekana hörppimään.

2. Aurinkolaseja ei vielä ole.

3. Emman TT-kopio Wave. Ihan hyvin on toiminut.

4. Joku Gracon matkasänky meillä on. Tai no mummi sen on hommannut lähinnä mökille, mut nyt ollut meillä muuallakin. Vaihtelevalla menestyksellä siinä neiti on nukkunut, tosin sama homma on ihan kodin pinniksenkin kanssa.
 
1. nokka muki= jokainen varmasti löytää mieluisimman kokeilemalla,minä tykkään taikamukeista
2. vapaa valinnasta löysin pienet ja hienot ja halvat lasit,ajavat varmasti asiansa ihan yhtä hyvin kuin kalliit merkki lasitkin...minusta ainakin.
3.vanhan mallin syöttis,perintökaluja... ;)
4.lidlin matkasänky ollut erinomainen ja halpa....

halvalla saatu kaikki ja tyytyväisiä niihin!!!hetken vaan käytössäkin ovat niin jospa ajavat asiansa niin kuin kalliitkin tuotteet... =)
 
Yeb
1. Nokkamukia ei ollenkaan.. Kun intoutui puremaan myös äitiä niin hylättiin nokkikset ja siirryttiin juomaan lasin reunalta.
2. Aurinkolaseja ei vielä ole.
3. Syöttötuolina Ikean Antiloop tarjottimella (hinta hurrrjat 19,90 ;) ) Aivan huippu! Helppo pitää puhtaana, halpa ja erittäin tukeva. Nojoo, onhan se muovinen eikä ollenkaan sisustuksellinen mutta eipä ole monet muutkaan vauvatarvikkeet jotka kämpän on vallannut :D
4. Mummu meni ostamaan Gracon matkasängyn. Ei ole ollut vielä käytössä kun tyttö nukkuu vieressä kotona ja reissussa.
 
1. Meillä oppi vasta reilun vuoden vanhana juomaan nokkiksesta, kaikkia merkkejä kokeiltiin, nyt tykkää Nukin ja Ikean nokkamukeista.

2. Baby Banzit ostettiin viime keväänä, näitä suositeltiin.

3. Tripp Trapp. Pitkäikäinen tuoli joka on just passeli korkeudeltaan meidän ruokapöytään. Ihan huippu ostos.

4. Matkasänkyä ei ole kun ei tarvita. Siellä missä on yövytty on omat sängyt.
 
1. Nokkamuki. Ei ole käytössä. Koen täysin turhaksi kapistukseksi, paljon helpompi opettaa lapsi juomaan suoraan tavallisesta lasista.

2. Aurinkolasit. Aurinkolasit ostettiin vähän isommalle lapselle vasta. En muista merkkiä.

3. Syöttötuoli. Tripp Trapp ehdottomasti. Paljon pidempi käyttöikä kuin perinteisellä syöttötuolilla. Meillä esimerkiksi nelivuotias vielä käyttää omana tuolinaan. Näin pöydänääressä on mm. helpompi askarella, kun ei tarvitse kurotella tavalliselta tuolilta. Molemmilla lapsilla on omat Tripp Trappinsa.

4. Matkasänky. Ei olla tarvittu. Eiköhän ne kaikki ole melko samantyyppisiä ja aja asiansa?
 

Yhteistyössä