Lassien haalarit

On! Siis aivan käsittämättömän hyvät! Ei tarvii pukea kuravaatteita erikseen, meillä olikin justne haalarit lauhemmille ilmoille, ja vähän huonompina (käytettyinä tuli meille). Ja jos jostain saan semmoset vielä käytettynä, niin varmasti otan/ostan!
 
On ne hyvät, mutta ei niitä kannata pakkasella pitää. Miksi pitäisit? Eihän kurahousujakaan pakkasella laiteta. Lassiet on onneksi niin järkevän hintaisia, että voi ostaa sekä "kumihousut" että tavallisen haalarin.

peeäs. Laittakaa villaa alle niin ei palele. Merinovillainen haalari on ohut eikä kutita, voi laittaa vaikka paljasta ihoa vasten.
 
Meillä on kerran ollut Lassien haalarit, joissa oli tuo alaosa kumia ja irroitettava vuori. On kyllä pelkästään hyvää sanottavaa. Aivan mahtavat haalarit!! Ja todella taloudelliset, kun pystyi menemään kevään, syksyn ja talven samoilla haalareilla. Eikä muuten mennyt edes rikki missään vaiheessa.
 
Jopas on ihmeelliset Lassiet? Meillä on sällillä menossa toiset topatut ja molemmista haalareista lahkeen sisäsivusaumat auki. Molemmat on kyllä kierrätyshaalarit, mutta suht hyväkuntoiset kuitenkin. Näyttävät tosin ilkeiltä, kun "fyllit" pursuu lahkeista ulos (ja vesi imeytyy sisään)!
 
:wave: täällä myös yksi tyytyväinen. meillä tosin kun tuo esikko käytti 2 talvea, 2kevättä ja 2syksyä yhtä samaa haalaria niin eipä siitä puvusta jäänyt siskolle juuri ja juuri varapuku(yläosa kului käytössä/pesussa lähes puhki, irrotettava toppaosa vielä suojaa, mutta sadekelille puvusta ei enää ole). mut aika edukasta jos muuten olis tarvinnut 2-4 haalarit tuolla ajalla.
 

Yhteistyössä