lasganea soijarouheella

  • Viestiketjun aloittaja kevyet versiot terve
  • Ensimmäinen viesti
Max
Minä teen ihan tavallisen lasagneohjeen avulla, mutta korvaan vaan jauhelihan soijarouheella.

Käsittelen rouheen niin, että laitan kuppiin tummaa soijarouhetta muutaman desin, kaadan päälle lorauksen ruokaöljyä, ketsuppia, soijakastiketta ja reippaasti mausteita, esim. jauhelihanmaustetta ja paprikaa, tai mistä nyt tykkääkin. Mössöstä täytyy tulla kosteaa, eli lisään vielä tarvittaessa vähän vettä. Annan turvota n. 20 minsaa, sitten paistan pannulla sipulin kanssa. Sitten päälle tomaattimurskaa ja vaikka jotain vihanneksia jos tahtoo, ainakin paprika, porkkana ja parsakaali sopii hyvin. Sitten vaan loppu tehdään niinkuin mikä tahansa lasagne. :)
 

Yhteistyössä