LAPSIEN HIUSTENLEIKKUUSEEN ERIKOSITUNEITA PARTUREITA?? HKI

Tai jostain helsingin lähistöstä etsin parturia, jossa olis ajateltu näita taaperoita...Meidän poika muistuttaa lähinnä A.Kiven seitsemästä veljeksistä nuorimmaista ja käytiin ns. tavallisella parturilla kokeilemassa. Eihän siitä mitään tullu!

Eli onko parturia, jossa olis videot tms???? Vaikeaksi menee, myönnetään, mut hippinäkään ei tuota meidän aarretta halua katsella- :heart:
 
Meillä 2v poika ja just leikkautettiin hiukset eka kertaa ja käytiin siis parturissa, oli nimenomaan aika hippityylinen.. ja tytöksikin luultiin.. =) Kyllä mäkin ensin ajattelin ettei tästä tule yhtään mitään kun poika vaan rimpuili ja huusi eieiei:tä mutta sitten jotenkin kummasti pienissä erissä parturi sai aina vähän sieltä täältä napsaistua kun saatiin pojan húomio kiinnitettyä muualle.. mm. äidin kukkaron kolikkopuolelle. Poika siis istui mun sylissä ja isä istui vastapäätä.

Parturi muuten käytti ohennussaksia tms jolla leikkasi koko tukan sillä tavalliset sakset jättävät niin "jyrkän" jäljen joten olisi ollut niin tarkkuutta vaativaa hommaa ja mahdotonta kun piti olla todella nopea. Nyt on siisti poika! :)
 
Helsingistä en tiedä, mutta Tapiolan Sokoksella on parturissa videot. Käytiin siellä just pari viikkoa sitten ja ensimmäistä kertaa meidänkin poika (reilut 2,5 v.) malttoi istua puoli tuntia parturoitavana ja ihan itkemättäkin! =) Puuha-Peteä katseli kiltisti koko ajan. Hintakaan (18 e) ei ollut ollenkaan paha ottaen huomioon, että lopputulos oli oikein hyvä! Suosittelen! :)
 

Yhteistyössä