Letut ilman sokeria niin ei kiitos ohjeestasi.no voissahan nuo paistetaan ja voin sanoa yli 20v paistokokemuksella että makua on.
Mutta kaikille ei käy kaikki
Sitten sanot kuusivuotiaalle että nyt tulee lettuja tai ei mitään.Alkuperäinen kirjoittaja tyhjää;26692588:ei ole sanoo kuusivuotias, sehän se ongelma on...
enkä sano, harvoin pyytääkään mitään herkkujaSitten sanot kuusivuotiaalle että nyt tulee lettuja tai ei mitään.
itsepähän olet lapsesi kasvattanut.... ja kuka on niin blondi ettei tajua että vaikka ohjeessa ei lue jotain ainetta niin sen voi lisätä sinne...Alkuperäinen kirjoittaja tyhjää;26692627:enkä sano, harvoin pyytääkään mitään herkkuja
pitää odotella millon naapurit tulee kotiin ja juosta vinkumaan munaa sieltä
joo niin olenkin tyhmä ja idiootti äiti ja annan lapsilleni kaiken periksiitsepähän olet lapsesi kasvattanut.... ja kuka on niin blondi ettei tajua että vaikka ohjeessa ei lue jotain ainetta niin sen voi lisätä sinne...
ja kolmanneksi letut ja pannari on sama asia että miksi ei voisi tehdä pannaria tuosta pussi ällötyksestä....
kiitos tästäLöysin tällaisen..
1/2 L MAITOA
1/4 TL SUOLAA
2RKL SOKERIA
2 1/2 DL VEHNÄJAUHOJA( LAITAN KYLLÄ NOIN 3 DL)
1/2 DL VOITA
..ja tällaisen..
3 dl maitoa
1 dl maitorahkaa
2 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
0,3 tl suolaa
paistamiseen:
margariinia, voita tai öljyä
Voin kertoilla, että rahka antaa lettu&pannaritaikinaan mukavan maun.=)
..esim. 1.5-2l maitoa 200g maitorahkaa
Maidon voi myös osittain korvata vedellä ja maitorahkalla..kätevää
Olen myöskin kokeillut: piimää ja vaniljajogurttiahin, tuli oikein maistuvia.