Lapset nimiltään Puuma ja Kookos... mitä mieltä nimistä?

  • Viestiketjun aloittaja ohoh,
  • Ensimmäinen viesti
"..."
Nyt Puuma näpit irti siitä tupakantumpista...Tämä on Puuman traktori...Oot sä aika Puuma...Puuuuuumaaaaaaaaaaaaa?! Joo ei kiitos ainakaan omille lapsille tuota nimeä.

Ei myöskään Kookosta. Jookosta?
 
"..."
[QUOTE="vieras";24767849]Voi v*ttu :LOL: Ananas ja Kurpitsa ois kans kivoja.[/QUOTE]

Juu, laittaisko muuten mieluummin ihan vaan Munakoiso (sukunimi suomalainen) vai sitten Melanzana, ois vähän kansainvälisempi? Melantsaaanahan se sit äännetään Suomessa.
 
Huom harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja Kotona Kirves Kädessä;24767869:
Mä en ehkä pystyis meneen naimisiin Puuman tai Kookoksen kanssa, jos ne siis olis miehiä. Pappi kysyis, tahdotko ottaa Puuman jne... nöy... :D
Jos en ihan väärin muista niin molemmat oli tyttöjä...?
 
"aloittaja"
[QUOTE="Vieras";24767856]RIippuu vähän mitä eläimiä nuo on. Puumaa on vaikea kuvitella muun kuin kissan nimeksi ;)

Et varmaan kuitenkaan tarkoittanut ihmislapsia, ethän?![/QUOTE]

KYllä tarkoitin. Tän päivän Hesarissa oli juttu missä perheen lapset oli Puuma 5v. ja Kookos 1,5v... katoin kyllä 2 ja useammankin kerran ne nimet,että ohoh.
 
Miä
No kiitos kysymästä, ensimmäisenä tulee mieleen että mitä hittoa? Sitten seuraavaksi että pidän kyllä erikoisista nimistä, onko nuo nyt sittenkään niin pahoja? Ja kolmanneksi että millä perusteella täällä hyväksytään tai hylätään nimiä?

Sellasta tuli mieleen :D
 
Viimeksi muokattu:
"vieras"
[QUOTE="aloittaja";24767900]KYllä tarkoitin. Tän päivän Hesarissa oli juttu missä perheen lapset oli Puuma 5v. ja Kookos 1,5v... katoin kyllä 2 ja useammankin kerran ne nimet,että ohoh.[/QUOTE]

:O

Sanoko suoraan, mitä ajattelen: Hyi hitto :(

Mitä on vanhemmat ajatelleet... :(
 
ällistynyt
löytyykö se juttu netistä? oliks siinä vanhempien kuvaa? Ihan vaan mielenkiinnosta, että minkänäköset ihmiset antaa tollasia nimiä lapsille,et näkyyköhän jo naamasta, ettei oo kaikki kotona.Ja miksei kukaan viranomainen ole puuttunut tähän? Ei kai kaikkea tarvii ymmärtää...

Tost tuli mieleen tänään bongasin, että Puolukka voi olla myös nimi. Mikä ihmisiä riivaa :D
 
"asd"
Mustikkaan ja Mansikkaankin on tullut törmättyä.

Eikö ihmiset oikeasti ajattele yhtään lapsen tulevaisuutta, joka voi oikeasti olla kurjaakin kun kasvaa ja menee kouluun, kun kiusataan nimen takia ja tehdään elämästä helvettiä? Säälittää ihan.
 
Tiedän heidät
Mä tiedän ton perheen jossa on Puuma-poika ja Kookos-tyttö ja vaikka vanhemmilla on suht tavalliset nimet niin he halusivat antaa lapsilleen erikoisemmat. Molemmat vanhemmat ovat fiksuja, hyvin pärjääviä, hauskoja, hyvännäköisiä, jne. eli mistään "näytetään yhteiskunnalle"-jutusta ei ole kysymys. Hauskoja nimiä minusta, vaikka toki erikoisia.
 
Oikeastaan kun makustelee, niin ovat aika kivoja, erilaisia ja tosiaan sukupuolineutraaleja. Vaatii vanhemmilta jo hitusen rohkeutta :)

Onhan kautta aikain käytetty nimiä jotka viittaavat eläimeen tai sitten hedelmään, marjaan tms.. Nuo nyt eivät vaan ole kotimaista tuotantoa, mutta periaatteeltaan ihan sama idea kuin esimerkiksi Otso ja Pihla.
 
[QUOTE="mä";24768357]Tällä periaatteella palstamammojen kuuluisi nauraa myös Hilla- ja Pihla-nimille. :|[/QUOTE]

Ai kuin? Nuohan ovat ihan perinteisiä nimiä, eikä Pihla edes tarkoita mitään.

Ihan normaalilta äidiltä ja lapselta näyttivät siinä yhdessä kuvassa mikä lehdessä oli, ja ihan normaaleja varmasti ovatkin. Itse en vaan antaisi lapsilleni tuollaisia nimiä ikinä.
 

Yhteistyössä