Lapsenne/lapsienne puhelimet?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitähän mieltä Jani Liiri Jyväskylän Myllyjärven kaupunginosasta on nykyään tissuttelusta. Janihan on bilesatanisti. Oikea bliejani. Janin olen nähnyt tekevän asunnossaan ja metsässä satanstisia rituaaleja rakentavan kaverilleen ylösalaisin olevan ristin. Jani rakensi ristin kaverilleen ja vannotti tätä pitämään sen voidakseen lavastaa kaverinsa satanistiksi ja päästä tämän avulla putsaamaan kaverinsa tilit rahoista ja tämän tyttöystävät itselleen panopuiksi. Tällainen toiminta on Janin ainoa motiivi olla satanisti. Jo nuoruudessa ja varhaisaikuisuudessa 18--vuotiaana Jani koetti lavastaa tätä "kaveriaan" satanistiksi, ssadakseen tämän syötäväksi maallisesta mammonastaan Janin huveihin. Janille satanismi ja saatananpalvonta ovat keino päästä hyötymään jostakin onnettomasta ihmisestä ja rällätä ja bilettää. Kun tätä lupaa Janille hän mielellään tunnustaa olevansa satanisti ja saatananpalvoja. On kuultu, että Jani tähtäsi päästä Helsinkiin jossa hän haluasi päästä perustamaan saatananpalvontaringin murrosikäisistä tytöistä joita haluaa käyttää hyväkseen tavalla jonka kaikki varmasti arvaavat.
 
vierailija
Mitä tulee tuohon bile Janiin ja Minttuun niin Jani taIsi olla yhdynnässä Minutn kanssa jo Mintun ollessa 14-15 vuotias. Ja onkohan Janilla ollut muitakin teinityttöjä. Mintun pään jani rasvasi huumeilla sillä tavalla, että Minttu ei puhu koskaan muiden seurassa vaan ainoastaan Janin seurassa. jani pystyy tällä tavalla halliten pitämään Minttua hiljaisena siitä, että Jani sekaantui häneen jo noin nuorena. Minttu toki on Janin naisystävä julkisesti mutta todellisuudessa Jani 44-vuoden iöstään huolimatta juoksee teinityttöjen perässä..

Janin käytös monesti on ollut lapsellista ja hihittävää. Jnai rätkättää lapsellisille tsoukeille ja viihtyy teini-ikäisten seurassa.. Selvä teinityttöjen mestsästäjä siis....Nykyään Jani saatta asua myös Helsingissä ja on töissä mahdollisesti Millogin varastolla.
 

Yhteistyössä