Lapsen opettaja on Facebookissa ryhmässä

  • Viestiketjun aloittaja Pöyristynyt äiti
  • Ensimmäinen viesti
Pöyristynyt äiti
"Hyvä seksi, parempi mieli"

Tuo ei ole kyllä minusta ihan soveliasta käytöstä opettajalta, mitäköhän mahtavat oppilaatkin ajatella jos huomaavat?

Minulta ainakin meni maku tuosta opettajasta.
 
vieras
okeij?????Opettajalla ei saa olla sekksielämää?Saatikka omaa elämää?
Ja mitä katastrofaalista tapahtuu,jos oppilaat huomaavat opettajankin olevan ihminen???????????????
 
miks jonku äiti/isä eksyy kyseiseen yhteisöön jos opettajatkaan ei saa? eiköhän ensinnäki jokasen oma asia missä yhteisössä on ja kai sitä saa olla seksielämää oli opettaja tai ei. tosiaan ihmisiähän ne vaan ovat. ärsyttävää tollanen vahtiminen kuka on missäki yhteisössä.
 
hui!
Pidä lapses sieltä pois, ettei VillePetteriSamuel ja IidaCamillaOlivia varmasti saa tietää että opettajalla on seksi elämää, eihän sillä oo lapsia?? Härre Good, jos on ja penskas tietää mistä ne saa alkunsa :eek:
 
vieras
Ja kun sitä pilttiä käytetään hyväksi koulumatkalla,ei ole kumpikaan syyllinen ei super-vanhemmat eikä täydellinen-opettaja..märehtiköön kakara omat ongelmansa ja jossei osaa puhua ongelmistaan se on perheen vika..................mitä jos kuultais niitä LAPSIA??
Ne kuulee noita "hurjia" juttuja jo eka-asteella!herätkää ny tähän aikakauteen!
 
Mulla meni ala-asteella osittain luottamus opettajaan, ku kerran huomasin sen menevän alkoon.


Mutta mutta, asiaan vaikuttanee hieman se, että kasvoin vl-perheessä. Vl:llahan on täyskielto alkoholin suhteen...ja sitä asennetta, että jos käytät, olet juoppo, oikee semmone pummijuoppo.
 
m
Ihmiset jotka julkaisevat seksielämänsä osin tai kokonaan netissä ovat pervoja, jotenkin vajaita. Latvasta lahoja, seksi heillä ilmeisesti surkeeta kun ei pelkkä seksi riitä vaan pitää hakee lisäkiksejä julkisuudesta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja m:
Ihmiset jotka julkaisevat seksielämänsä osin tai kokonaan netissä ovat pervoja, jotenkin vajaita. Latvasta lahoja, seksi heillä ilmeisesti surkeeta kun ei pelkkä seksi riitä vaan pitää hakee lisäkiksejä julkisuudesta.
No eihän tuo nyt ole vielä mitään seksielämän julkaisua. Itse en jaksa noihin turhanpäiväisiin ryhmiin liittyä, mutta tuohan on todella neutraalista päästä. Eikä siinä paljasteta yhtään että mitä siihen hyvään seksielämään kuuluu.
 
Oho
Opettajilla on yksityiselämä siinä kuin muillakin.
Ehkä kannattaa kahtoa peiliin jos se haittaa, ja opettaa lapsia kotona, etteivät vaan joudu huonojen ihmisten vaikutuksen alle.
 

Yhteistyössä