vierailija
Missä?Taas kerran tietämättömyys aiheuttaa turhaa panikointia.
Torajyviä ei kukaan edes yritä kerätä pois.
Missä?Taas kerran tietämättömyys aiheuttaa turhaa panikointia.
Tiedätkö, ettei viljaa voi kuivatessa kuumentaa enempää kuin kuivumisen kannalta on tarpeen. Edelleen, jokaisen myytävän viljaerän kosteus syynätään kyllä hyvinkin tarkkaan.Onhan sekin olemassa mut kalliin sähkön aikana ei viljaa raaskita kuivattaa tarpeeksi ja itiöitä jää viljaan.
Minä en saa sienistä mitään oireita. Niitä syödään meidän perheessä sesonkiaikoina kuten muitakin sesonkisyötäviä. Eläinperäinen ravinto toki syödään 7/365.Sienisokerista mulle tulee hirveät kouristukset ja onhan moni allerginen seinille.
Sun skidit varmaan kiittävät sua joskus tukkoon menneistä verisuonistaEläinperäinen ravinto toki syödään 7/365.
Miten ne tukkoon menee?Sun skidit varmaan kiittävät sua joskus tukkoon menneistä verisuonista
Ei se niistä meneSun skidit varmaan kiittävät sua joskus tukkoon menneistä verisuonista
"Kävi tosiaan niin että ruiskuormasta arvottiin 0.07% kun raja on 0.05%. Ensin tuli mieleen käsillä nyppiminen mutta karkea laskutoimitus kertoo torajyviä olevan 20 000 kpl tonnissa viljaa.Miten ne tukkoon menee?
"Tuoreessa tutkimuksessa niin sanottu huono eli LDL-kolesteroli nimittäin pysyi samana, söivät ihmiset sitten punaista tai valkoista lihaa.Miten ne tukkoon menee?
"Tuoreessa tutkimuksessa niin sanottu huono eli LDL-kolesteroli nimittäin pysyi samana, söivät ihmiset sitten punaista tai valkoista lihaa.
LDL-kolesteroli voi kerääntyä plakiksi verisuoniin ja lisätä sydän- ja verisuonitautien riskiä."
Vaihdoitko punaisen lihaan vaaleaan? Kolesterolin kannalta se saattoi olla turhaa - paras vaihtoehto on kasvisruoka
Jos kolesterolisi on korkea, ja olet siksi alkanut syödä punaisen lihan sijasta siipikarjan lihaa, tämä ei ehkä olekaan kovin merkittävä terveysteko.www.iltalehti.fi
"Tutkimuksen keskeisin anti näkyy mielestäni oheisessa kuvaleikkeessä. Erittäin runsas naudanlihan syönti lisäsi matala-asteista tulehdusta kuvaavia seerumin tulehdusmarkkereita CRP:tä, IL-6:ta ja hyytymistekijää PAI-1 lähtötilanteeseen nähden n. 50-75 %"Toinen lihan mukana tuleva pääpahis on kova rasva. Jalosteissa sitä on eniten, mutta kovaa rasvaa on myös itse lihassa, etenkin rasvaisemmissa ruhon osissa. Kova rasva on rasite sydämelle ja verisuonille. Se kertyy valtimoiden seiniin, jolloin veri ei pääse liikkumaan sulavasti. Mikäli tämä tapahtuu sydämessä, seuraus voi olla infarkti.
Jos haluat pitää suonesi puhtaina, vähennä lihansyöntiä"
Vähennä lihansyöntiä – se kannattaa
Tiesitkö, että syöt todennäköisesti aivan liikaa lihaa? Lue, miksi karsiminen kannattaa.www.hyvaterveys.fi
Tietysti ne lisääntyy jopa kaapissa eikä se jauho parane myrkkyä lisäämälläOnhan sekin olemassa mut kalliin sähkön aikana ei viljaa raaskita kuivattaa tarpeeksi ja itiöitä jää viljaan.
Ystäväni hakee jauhonsa ja muut viljatuotteet suoraan joltain kaverilta maalta. Hän ei kaupan viljoihin koske."Kävi tosiaan niin että ruiskuormasta arvottiin 0.07% kun raja on 0.05%. Ensin tuli mieleen käsillä nyppiminen mutta karkea laskutoimitus kertoo torajyviä olevan 20 000 kpl tonnissa viljaa.
Mahtaisiko lajittelu onnistua niin että saisi edes nuo isoimmat pois?
Tai sitten odotan ensi vuoteen jolloin saan toivottavasti torajyvätöntä tavaraa ja jolla laimennan torajyväistä tavaraa.
Mahtaisiko edes eläintilat kelpuuttaa?
KWS Livado - Torajyvien uusi tuleminen"
*************************
"Käytitkö tuon kuorman jo vastaanotolla, vai oliko tämä esinäytteen tulos. Voisi kysyä Raisiolta ja Fazerilta, mitä ne tuumaa. Meneekö vielä jollain vähennyksillä läpi. Jos ei, niin Vihervakka lajittelee optisella lajittelijalla, 15e/t. Kotikonstein lajittelu tuppaa kait silppuamaan torajyviä pienemmiksi, mikä ei ole hyvä juttu."
*******************************
"15€/t ei kuulosta pahalta hinnalta, jos toinen vaihtoehto tavaralle on 0€/t. Tuleehan tuohon tietysti rahdit mutta ei huvita säilöä tuota kotonakaan ikuisesti.
Viljavan vastaanottaja tyrmäsi tämän erän. Ja totuuden nimissä, onhan rekallisessa mitä on jäljellä torajyvää melko reilusti."
***************************
"Siis eikö tämä Viljava ole käytännössä Avenan touhuja? Nyt täytyy painottaa sitä, että Avena on kauppaliike siinä kuin maatalouskaupatkin. Ne välittävät eteenpäin vain taatusti laadukasta tavaraa, koska joutuvat myymään sen loppukäyttäjille. Niitä taas ovat Raisio ja Fazer, ne ostavat tarvittaessa heikompiakin eriä, koska oikeasti ovat kiinnostuneita niistä rukiista. Mielestäni Raision Nokian pisteellä on samantyyppinen lajittelija kuin Vihervakalla. Jos sulla on näytepaperit viljavalta, niin soittele noi edellä mainitut ostajat ensin läpi."
Mistä ne ovat mahtaneet kauppaan tullaYstäväni hakee jauhonsa ja muut viljatuotteet suoraan joltain kaverilta maalta. Hän ei kaupan viljoihin koske.
Ei nyt oikein vakuuta kun olen syönyt PELKKÄÄ lihaa ja kananmunia puolikin vuotta yhtä soittoa."Tutkimuksen keskeisin anti näkyy mielestäni oheisessa kuvaleikkeessä. Erittäin runsas naudanlihan syönti lisäsi matala-asteista tulehdusta kuvaavia seerumin tulehdusmarkkereita CRP:tä, IL-6:ta ja hyytymistekijää PAI-1 lähtötilanteeseen nähden n. 50-75 %
Myös verisuonten supistuminen lisääntyi naudan lihaa syövillä mitattuna FMD/shear rate -mittarilla, mutta ei FMD/ % diameter -mittarilla. FMD (flow mediated dilatation) on verisuonten myötäilevyyttä ja endoteelifunktiota kuvaava suure. Mitä enemmän verisuonet myötäilevät, eli kykenevät laajenemaan, sen parempi terveydelle.
Tämä on yksi harvoja tutkimuksia, joissa naudan lihaa on syötetty suuria määriä viikkojen ajan ja katsottu mitä terveysmarkkereissa tapahtuu. Tämän tutkimuksen perusteella yltiöpäinen tavanomaisen punaisen lihan syönti on terveydelle haitallista, kuten useat väestötutkimuksien meta-analyysit ovat jo useaan kertaan osoittaneet."
Kaksi ja puoli kiloa naudanlihaa ja näin kävi matala-asteiselle tulehdukselle - PRONUTRITIONIST
Kaksi ja puoli kiloa tuoretta naudan lihaa viikossa lisäsi terveiden nuorten miesten matala-asteista tulehdusta kuvaavia IL-6, CRP ja PAI-1 -arvoja 50-75 %.www.pronutritionist.net
On yksi asia syödä naudanlihaa ja toinen on syödä sitä päivittäin, ilman mitään muuta.Ei nyt oikein vakuuta kun olen syönyt PELKKÄÄ lihaa ja kananmunia puolikin vuotta yhtä soittoa.
Eli kysymys.
Mistä liha? Millä karja syötetty? Minkälaiset olosuhteet karjalla? Mitä muuta koehenkilöt ovat syöneet?
Miksi muut voivat hyvin syödessään naudanlihaa? On ihmisiä jotka ovat syöneet vuosia vuosia naudanlihaa, eikä heillä ole yhtään mitään terveysongelmia.
Palaan tähän myöhemmin, tutustun kunnolla tutkimukseen, laitan ketjun muistiin.
Juujuu, mutta kun nää ruokauskovaiset nostaa aina yhden pahiksen/hyviksen esiin ja kuvifttelee, että kansa vetää vain sitä ja vielä seittemän päivää viikossa 24/7.On yksi asia syödä naudanlihaa ja toinen on syödä sitä päivittäin, ilman mitään muuta.
Ne keräävät ilmasta cesiumit-ei kannataMutta kyllä nykymukulatkin kannattaa opettaa sieniä syömään jo pienestä asti.
Onpahan sitten tuttua huttua, kun ne aikanaan alkavat muutenkin kiinnostaa.
Luin masinistien juttuja-nyt ei tarvi luulla mitäänAlkuperäinen kirjoittaja diogenes5169812:Tiedätkö, ettei viljaa voi kuivatessa kuumentaa enempää kuin kuivumisen kannalta on tarpeen. Edelleen, jokaisen myytävän viljaerän kosteus syynätään kyllä hyvinkin tarkkaan.
Maksaa energia mitä hyvänsä, tästä eivät ostajat tingi. Ja juuri siksi,että he taas oat vstuussa niin siilojensa kuin välittämänsä viljan laadusta.
Tutustupa minkä hgvänsä viljaa ostavan firman vaatimuksiin laadun suhteen ja saat jonkinlaista käsitystä todellisuudesta.
Luomulihaa, onhan se makukin ihan eri!Alkuperäinen kirjoittaja diogenes57:Juujuu, mutta kun nää ruokauskovaiset nostaa aina yhden pahiksen/hyviksen esiin ja kuvifttelee, että kansa vetää vain sitä ja vielä seittemän päivää viikossa 24/7.
Mongolitkin söivät hevosensa eikä ne mitään lemmikkejä olleetOn yksi asia syödä naudanlihaa ja toinen on syödä sitä päivittäin, ilman mitään muuta.
Juu! 100% ruohosyötettyä haikkua!Luomulihaa, onhan se makukin ihan eri!
No sen huomaa, että ajatuksesi ovat puuroutuneet pelkän eläinperäisen ravinnon seurauksena.Ei nyt oikein vakuuta kun olen syönyt PELKKÄÄ lihaa ja kananmunia puolikin vuotta yhtä soittoa.
Eli kysymys.
Mistä liha? Millä karja syötetty? Minkälaiset olosuhteet karjalla? Mitä muuta koehenkilöt ovat syöneet?
Miksi muut voivat hyvin syödessään naudanlihaa? On ihmisiä jotka ovat syöneet vuosia vuosia naudanlihaa, eikä heillä ole yhtään mitään terveysongelmia.
Palaan tähän myöhemmin, tutustun kunnolla tutkimukseen, laitan ketjun muistiin.
Ai siirryit nyt jo tähän ketjuun. Tuolla toisessa ketjussa arvostelet haukkujia.No sen huomaa, että ajatuksesi ovat puuroutuneet pelkän eläinperäisen ravinnon seurauksena.
vanhanajan mylly hiero jyvät jauhoiksi ja kanat söi leseetTarkoitatko tässä ”steelcut” joka repii suolistoa?
"Kävi tosiaan niin että ruiskuormasta arvottiin 0.07% kun raja on 0.05%. Ensin tuli mieleen käsillä nyppiminen mutta karkea laskutoimitus kertoo torajyviä olevan 20 000 kpl tonnissa viljaa.
Mahtaisiko lajittelu onnistua niin että saisi edes nuo isoimmat pois?
Tai sitten odotan ensi vuoteen jolloin saan toivottavasti torajyvätöntä tavaraa ja jolla laimennan torajyväistä tavaraa.
Mahtaisiko edes eläintilat kelpuuttaa?
KWS Livado - Torajyvien uusi tuleminen"
*************************
"Käytitkö tuon kuorman jo vastaanotolla, vai oliko tämä esinäytteen tulos. Voisi kysyä Raisiolta ja Fazerilta, mitä ne tuumaa. Meneekö vielä jollain vähennyksillä läpi. Jos ei, niin Vihervakka lajittelee optisella lajittelijalla, 15e/t. Kotikonstein lajittelu tuppaa kait silppuamaan torajyviä pienemmiksi, mikä ei ole hyvä juttu."
*******************************
"15€/t ei kuulosta pahalta hinnalta, jos toinen vaihtoehto tavaralle on 0€/t. Tuleehan tuohon tietysti rahdit mutta ei huvita säilöä tuota kotonakaan ikuisesti.
Viljavan vastaanottaja tyrmäsi tämän erän. Ja totuuden nimissä, onhan rekallisessa mitä on jäljellä torajyvää melko reilusti."
***************************
"Siis eikö tämä Viljava ole käytännössä Avenan touhuja? Nyt täytyy painottaa sitä, että Avena on kauppaliike siinä kuin maatalouskaupatkin. Ne välittävät eteenpäin vain taatusti laadukasta tavaraa, koska joutuvat myymään sen loppukäyttäjille. Niitä taas ovat Raisio ja Fazer, ne ostavat tarvittaessa heikompiakin eriä, koska oikeasti ovat kiinnostuneita niistä rukiista. Mielestäni Raision Nokian pisteellä on samantyyppinen lajittelija kuin Vihervakalla. Jos sulla on näytepaperit viljavalta, niin soittele noi edellä mainitut ostajat ensin läpi."