lapsen isä osti kännykän

Kuukausi sitten sanoin lasten isälle että poika ei tarvi vielä kännykkää. Hänelle ok juttu. No lapset olivat isälänsa ja siellä vietetiin toisen pojan synttäreitä.Kotiin tultaessa oli pojalla kännykkä. Exälläni ei aikaa jäädä kertomaan asiasta kun oli oma vaimo mukana. Sanoin pojalleni että kännykkä pysyy kotona,kouluun ei saa mukaan ja en tiedä saako sitä muutenkaan. Kerroin myös että tälläsistä asioista puhutaan myös äidille.
Keronko exälle muutaman valitun sanan vai ananko olla?? Sekä piten teen ton puhelimen kanssa???
Että mua ottaa exä päähän. Lapset ei ole muutenkaan säänöllisesti isälänsä,eikä ole pahemin soitellutkaan.
 
No niin olen minäkin äitiyslomalla ja kotona kun esikoinen tulee koulusta... Jos isä maksaa puhelinlaskun ja liittymä on isän nimissä niin miksi äidillä olisi jotain sitä vastaan että lapsella olis oma kännykkä? Ellei sitten äitiä ole kielletty soittamasta siihen kun on asiaa. Se että ekaluokkalaisella on oma kännykkä, helpottaa niin paljon myös muutakin elämää. Ei esim tarvitse lähteä pimeällä huutelemaan pihalle missä lapsi on vaan voi soittaa ja komentaa kotiin. Ja jos lapselle tulee joku hätä koulu-, koti- tai harrastusreissulla (jos ei äiti ole mukana) niin helpompaa se on omasta puhelimesta soittaa ja ilmoittaa kuin että lapsi jää sinne yksin itkemään... Taitaa AP:n ekaluokkalainen sitten viettää vapaa-aikansa ihan neljän seinän sisällä kotona kun ei oikeastaan löydy muka mitään tilannetta missä ei kännykästä voisi olla hyötyö
 
Ostiko isä kännykän pitääkseen yhteyttä lapseen? Pitäisitkö sitä vääränä syynä lahjoittaa lapselle kännykkä?

Oma muksuni sai kännykän mennessään kouluun. Äidillä on jotenkin parempi mieli, kun tietää saavansa lapsen kiinni halutessaan ja lapsi voi aina soittaa äidille missä tahansa asiassa. Reppuun tuo on unohtunut enimmäkseen.
 

Yhteistyössä