lakkiaisista

Sukulaistytölle järjestetään kovalla tohinalla ylioppilasjuhlia. Leipomuksia on äitinsä ja tätinsä leiponu urakalla pakkaseen. Juhlavaatteita veljiensä puvuista lähtien on ostettu. Likka ei edes tahdo juhlista tms. jutella, mutta vakuutti lakkinsa saavansa.

Nyt minä kävin netistä urkkimassa tän vuoden kirjoittaneita ja tytön nimipä ei siellä komeile... Eli ei kirjoita/ ole suorittanutkaan kursseja, vai?
 
Tunja
Ei kai ne vielä mistään löydy??


Tiedän vähän vastaavanlaisen tapauksen. Juhlia järjesteltiin jo ennen kirjoituksia ja kotiin tehtiin jopa keittiöremontti kun kerran lakkiaiset on tulossa. Poikapa ottikin siitä niin kovat paineet että kirjoitukset meni aivan penkin alle eikä lakkia tullutkaan. SEuraavana vuonna poika sitten kirjoittikin loistavat paperit kun ei vanhemmat olleet koko aikaa hössäämässä.
 
Ei kai siinä mitään uteliasta ole jos katsoo ketkä tutut on kirjoittaneet. Meillä päin kun lakkiaisiin ei kutsuta erikseen, vaan kaikki ovat tervetulleita niin ainut tapa on juuri katsoa netistä tai lehdestä keillä juhlat on.
 
Toisinaan jotkut nimet ovat jääneet listoilta pois ja tulevat vasta jälkikäteen esiin. Tai ainakin näin täällä päin on sattunut.. sitten lehteen vain pistetään yksittäisiä ilmoituksia uusista ylioppilaista.
 
Liisukka
En tiedä, etsinkö väärältä sivulta, mutta kun googlelta hain, oli otsikko kevään 2007 kaikki ylioppilaat tai jotain sinnepäin, mutta kuitenkin siellä varsinaisessa haussa olikin syksyn 2006 ylioppilaat. Katsoin tarkemmin tuota "väliotsikkoa" vasta sitten, kun ei löytynyt tutun kirjoitukset läpäisseen nimeä. Mistä sinä ap. tarkemmin ottaen löysit kevään kirjoittaneet, laita linkki.
 
Kursseista kiinni
Jos yo-tutkinto on kursseista kiinni, voi olla niin, että ko. henkilö on saanut kirjoitukset läpi, mutta ei kursseja vielä. Kurssien suorittamisen viimeinen mahdollisuus on varmaan ensi viikolla, eli vielä ehtii saada tutkinnon valmiiksi, vaikka ei vielä olisikaan nimi listoilla!
 
Asiallinen
Tästä linkistä ainakin, vaikka otsikko on kevään 2007 ylioppilaat, löytyy kuntahaullakin vain syksyn 2006 ylioppilaat!


http://www.ylioppilastutkinto.fi/uudet_ylioppilaat/index2007.html?laanikoodi=01&kuntanro=153&lukionro=1158


Mistä muka löysitte kevään ylioppilaat?
 
Ap:lle, voihan se olla että se sukulaistyttö karttelee asiaa kun ei vielä tiedä millaset paperit tulee! (Jos teillä sukulaiset odottaa niitä ällän papereita! )
Eli riippuen pisterajoista ja siitä nouseeko vai laskeeko systeemit siellä tarkastuksessa.
Näin jotenkin se kummipoikani asiaa selitti, hällä kiinni parista pisteestä lähtiessä saako m:n vai c:n paperit (meniköhän ne noin... hyvin taas kummitäti kuunteli :D )

Enkä muuten löytänyt hänen nimeään vielä mistään!
 

Yhteistyössä